Bugünü ulusal şanssızlık günü ilan ediyorum

Yaaa, inan bana bugün aldığım en güzel haber bu. Neymiş cinsiyeti miniğim izin 😍 Bol maşallah kuzuma sağlıkla doğsun inşallah ❤

Taksiciyi şikayet etmekle iyi yapmışsın, taksici senin bulunduğun yere gelmek zorunda. İyiki şikayet etmişsin, illaki geri dönüşü olur, takside kamera falanda vardır, zaten aramışsın adam hareket etmeyip seni beklemiş. İnşallah hakkettiği cezayı alır, herkes işini düzgün yapsın ya.
Sağol canım😘 erkek gözüküyor inşallah sağlıcakla doğar.

Taksici ile ilgili geri dönüş olur anında tepki veriyor ve yardımcı oluyorlar.

Sağol canım😘 erkek gözüküyor inşallah sağlıcakla doğar.

Taksici ile ilgili geri dönüş olur anında tepki veriyor ve yardımcı oluyorlar.
Hadi hayırlısı olsun canım benim hem bebiş hakkında hem bugün yaşadığın olay hakkında. Hamile kadını buz gibi havada bekletip strese sokmanın cezasını alsın.

Özel sanırım :/

Hayır bana atm numarasını falan sormadılar ama sistemde hangi atmden çektiğim gözüküyordur illaki. Sadece şehrimi semtini ve bağımsız atm olup olmadığını sordular.
Atm’nin nerede olduğunu ve işlemi yaptığınız saati yaklaşık olarak söyleseniz yeterli. Tabi bir de ne kadar çekmek istediğinizi.

Bence de şub

Atm’nin nerede olduğunu ve işlemi yaptığınız saati yaklaşık olarak söyleseniz yeterli. Tabi bir de ne kadar çekmek istediğinizi.
Onları söyledim, saat falan sormadı ama ben 5 6 dakşka önce çekmeye çalıştım paramı vermedi falan dedim. Dedim yani. Hatta bi ara yükselecektim kendi kendime Cheryl dur papaz olma şimdi parayı falan yaptırmazlar dedim sustum :D

Ben o parayla kaç öğün yemek yerdim, acılı lahmacun bile yerdim yazar insan. Az dram yapaydınız. Neyse inşallah bulursunuz. Zeyno yu ifşa ettiniz ahı tuttu. Kayn-ı zeyno ya yazık oldu. Yalnız zeyno k v ile yaşıyor. Kızlar 14-15 yaşlarında. Evde buluşmalar falan fantaziydi bence. Aksiyon aradı kendince...

Şimdiden söyleyeyim, bu dert mi diyecek olanlar, evet dert. Hatta şuanda benim için hayatımdaki en büyük dert.
Öncelikle topuklu botumun topuğunun yamulması (şaşırma kk, evet yamulması :/) sonucu totomun üstüne yumuşak imiş yaptım.
Gidip hiç pozitifliğimi bozmadan ayakkabımı değiştirdim.
Sonra arabayı kaçırdım, geç kaldım,taksiye bindim.
Bir atmnin önünde durup para çekiyim dedim,atm paramı vermedi. QR kodla çekiyordum bildiğin parayı bana vermedi ama hesabımdan düştü. Saftirik Saftirik 6 7 dakika atmnin önünde nöbet bekledim,işlem yapmak isteyenleri de "bakın bu atm para yutuyo, paranızı alıp vermiyollağğ" diyerek korkuttum, tabi bu arada taksimetre yazıyor. Vermeyince müşteri hizmetlerini aradım. Parayı sizden sonra başkası alırsa parayı size iade edemeyiz dedi. Bu nasıl oluyor yahu? Sizin atm nizin suçunu neden ben ödüyorum. Az buz biz para değildi yani, eh öğrenciyim başka şehirdeyim illaki o para bana lazım oluyor. Başına gelen var mı? Nasıl halledildi? Kaç günde paranızı yatırdılar?Çok mutsuzum çok.
Ben o parayla ne ayakkabılar ne botlar ne kazaklar alırdım. Harcasaydım içim yanmazdı..

Kuru yer kalmış başka açıklaması olamaz :KK70:

çok uzun sürmez. alırsınız bu hafta içi. başkası alırsa size veremeyiz demeleri saçma olmuş. normalde sayım yapılır, fark tespit edilip kişiye iade edilir.

Ben o parayla kaç öğün yemek yerdim, acılı lahmacun bile yerdim yazar insan. Az dram yapaydınız. Neyse inşallah bulursunuz. Zeyno yu ifşa ettiniz ahı tuttu. Kayn-ı zeyno ya yazık oldu. Yalnız zeyno k v ile yaşıyor. Kızlar 14-15 yaşlarında. Evde buluşmalar falan fantaziydi bence. Aksiyon aradı kendince...
Valla en büyük dram parayı annemin yollamış olmasıydı, anneciğimin emeğiydi yani.

Bence de.
Yazan oydu ama ifşa olunca ben değilim dedi. Tabi içini bilemem ama nokta koyuşlarına kadar aynıydı.
Öyle şey mi olur başında bekle atmnin taksiyi de yolla. İlk defa duyuyorum böyle diyeni de.
Bende öyle diyecektim de ters düşmek istemedim, hayır yani niye bekliyim. Başkası alsa da benim suçum mu, yoo değil. Kendi makineleri bozuldu benim suçum ne.

çok uzun sürmez. alırsınız bu hafta içi. başkası alırsa size veremeyiz demeleri saçma olmuş. normalde sayım yapılır, fark tespit edilip kişiye iade edilir.
İnşallah. Evet orası bana da saçma geldi, ne yani başkasının hırsızlığını ben mi ödeyeceğim yok artık. Cevabınız için teşekkür ederim.

Back