Bugünü ulusal şanssızlık günü ilan ediyorum

Oku da gör 😂 maaşa bile bağlayabilirler beni artık 🤭
Yaa şikayet vara yazdığım dilekçe sonuçlanmış :D
Paramdan hala bir haber yok.. Ama iyi haber, 6 7 beklediyseniz para hazneye düşmüştür sizden başkası almamıştır dedi, sayımdan sonra fazla çıkan tutar hesaba yatırılacakmış 😂

Yaa şikayet vara yazdığım dilekçe sonuçlanmış :KK70:
Paramdan hala bir haber yok.. Ama iyi haber, 6 7 beklediyseniz para hazneye düşmüştür sizden başkası almamıştır dedi, sayımdan sonra fazla çıkan tutar hesaba yatırılacakmış 😂
İmşalla sayımdan sonra 3-5 bin fazla çıkar da hesabına o yatar amin 😬 dur hemen şaka yapıyorum diye belirtiyim de, okuyan bir duyarcı iyi de o para haram olur, kul hakkı, başkasının rızkına göz mü dikiyorsun sen diye girişmesin bana 😂 arkadaşımız parasını alsın yeter, fazlasında gözümüz yok ~kamu spotu~ 🤭

İmşalla sayımdan sonra 3-5 bin fazla çıkar da hesabına o yatar amin 😬 dur hemen şaka yapıyorum diye belirtiyim de, okuyan bir duyarcı iyi de o para haram olur, kul hakkı, başkasının rızkına göz mü dikiyorsun sen diye girişmesin bana 😂 arkadaşımız parasını alsın yeter, fazlasında gözümüz yok ~kamu spotu~ 🤭
Şuan para duyarlı yiyecek halde değilim :D
Şakası bir yana, inşallah yatacak para. Güzel günlerden hala umudum var.. :D

Günaydın, an itibariyle param yatmıştır.

Nerede ıslatıyoruz? :KK70:

Çok sevindim canım 😍 😍 😍 bak hep kilo almak istiyordun bizim yerimize de en kilo yapan şeylerden ye😘
Wu huuuu 🥳 işte bu beee 💪🏻 Valla kendi param gitmişti de şimdi geri gelmiş gibi bir yük kalktı üzerimden 😬 ilk olarak şu yamulan botun yenisi gelsin, sonra sıra bizde di mi Bloss Bloss 😂
Yine bir sorunu daha çözdük:KK5:
Bizi bdv'de bekleyen sorunlar var hadi gidelim Bendenkimseyebahsetmeyin Bendenkimseyebahsetmeyin :KK4:

Çok sevindim canım 😍 😍 😍 bak hep kilo almak istiyordun bizim yerimize de en kilo yapan şeylerden ye😘

Bizi bdv'de bekleyen sorunlar var hadi gidelim Bendenkimseyebahsetmeyin Bendenkimseyebahsetmeyin :KK4:
Çok şükür yaa ❤️ 2 günlük stresli bekleyiş sona erdi :D
Güzel dileklerin için çok teşekkür ederim canım sende otur yemek ye 2 canlısın 😍

Wu huuuu 🥳 işte bu beee 💪🏻 Valla kendi param gitmişti de şimdi geri gelmiş gibi bir yük kalktı üzerimden 😬 ilk olarak şu yamulan botun yenisi gelsin, sonra sıra bizde di mi Bloss Bloss 😂
Sorma sorma, benim üstüden de büyük bir yük kalktı.. Şükürler olsun. :D adresinizi atın önce siz, botu sonra hallederim ben :D
Desteğiniz için teşekkür ederim iyiki varsınız. ❤️

Sorma sorma, benim üstüden de büyük bir yük kalktı.. Şükürler olsun. :KK70: adresinizi atın önce siz, botu sonra hallederim ben :KK70:
Desteğiniz için teşekkür ederim iyiki varsınız. ❤
Yaa sen de iyi ki varsın 💞 bir daha böyle sorun yaşama ve açacağın başlıklar ya hu çok mutluyum, bu kadar mutlulukla nasıl başa çıkabilirim bir akıl verin kızlar kıvamında olsun imşalla 😬

Dedektiflik gerektiren konulardan alalım plzz 😬 kayın/halay eksenli olanlar beni geriyor bir miktar 🤪

Yaa sen de iyi ki varsın 💞 bir daha böyle sorun yaşama ve açacağın başlıklar ya hu çok mutluyum, bu kadar mutlulukla nasıl başa çıkabilirim bir akıl verin kızlar kıvamında olsun imşalla 😬
Bdvdeki konulara bodoslama dalabilirsin mesela :D güzel konu bulursan beni de çağır kuzum :D

Tabi ki de mesaj kutusu nasıl kapalı oluyor öle bişe mi var valla varsa da ben yapmadım :) neyse buyrun
Profil ayarlarını ben de çok iyi bilemiyorum :) sizin profile tıklayınca özel mesaj atamadım, rica etsem siz mesaj atabilir misiniz bana, oradan yazayım

Back
X