- 24 Aralık 2019
- 1.036
- 3.855
- 83
- Konu Sahibi -Thanatos-
Oku da görAynen boşver düzenle gitsinbu dava işlerinden çok tırsarım
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oku da görAynen boşver düzenle gitsinbu dava işlerinden çok tırsarım
![]()
Yaa şikayet vara yazdığım dilekçe sonuçlanmışOku da görmaaşa bile bağlayabilirler beni artık
![]()
İmşalla sayımdan sonra 3-5 bin fazla çıkar da hesabına o yatar aminYaa şikayet vara yazdığım dilekçe sonuçlanmış
Paramdan hala bir haber yok.. Ama iyi haber, 6 7 beklediyseniz para hazneye düşmüştür sizden başkası almamıştır dedi, sayımdan sonra fazla çıkan tutar hesaba yatırılacakmış![]()
Şuan para duyarlı yiyecek halde değilimİmşalla sayımdan sonra 3-5 bin fazla çıkar da hesabına o yatar amindur hemen şaka yapıyorum diye belirtiyim de, okuyan bir duyarcı iyi de o para haram olur, kul hakkı, başkasının rızkına göz mü dikiyorsun sen diye girişmesin bana
arkadaşımız parasını alsın yeter, fazlasında gözümüz yok ~kamu spotu~
![]()
Allah aşkına anında yaz bize,Şuan para duyarlı yiyecek halde değilim
Şakası bir yana, inşallah yatacak para. Güzel günlerden hala umudum var..![]()
İlk size haber vericem merak etmeyin
Evet para gelince bizi nereye yemeğe götürür acaba
Günaydın, an itibariyle param yatmıştır.Evet para gelince bizi nereye yemeğe götürür acaba
Neyse o da onun sürprizi olsun![]()
Wu huuuuGünaydın, an itibariyle param yatmıştır.
Nerede ıslatıyoruz?![]()
Günaydın, an itibariyle param yatmıştır.
Nerede ıslatıyoruz?![]()
Yine bir sorunu daha çözdükWu huuuuişte bu beee
Valla kendi param gitmişti de şimdi geri gelmiş gibi bir yük kalktı üzerimden
ilk olarak şu yamulan botun yenisi gelsin, sonra sıra bizde di mi
Bloss
![]()
Çok şükür yaaÇok sevindim canım![]()
![]()
bak hep kilo almak istiyordun bizim yerimize de en kilo yapan şeylerden ye
Yine bir sorunu daha çözdük
Bizi bdv'de bekleyen sorunlar var hadi gidelimBendenkimseyebahsetmeyin
![]()
Sorma sorma, benim üstüden de büyük bir yük kalktı.. Şükürler olsun.Wu huuuuişte bu beee
Valla kendi param gitmişti de şimdi geri gelmiş gibi bir yük kalktı üzerimden
ilk olarak şu yamulan botun yenisi gelsin, sonra sıra bizde di mi
Bloss
![]()
Yaa sen de iyi ki varsınSorma sorma, benim üstüden de büyük bir yük kalktı.. Şükürler olsun.adresinizi atın önce siz, botu sonra hallederim ben
Desteğiniz için teşekkür ederim iyiki varsınız. ❤
Dedektiflik gerektiren konulardan alalım plzzÇok sevindim canım![]()
![]()
bak hep kilo almak istiyordun bizim yerimize de en kilo yapan şeylerden ye
Yine bir sorunu daha çözdük
Bizi bdv'de bekleyen sorunlar var hadi gidelimBendenkimseyebahsetmeyin
![]()
Bdvdeki konulara bodoslama dalabilirsin meselaYaa sen de iyi ki varsınbir daha böyle sorun yaşama ve açacağın başlıklar ya hu çok mutluyum, bu kadar mutlulukla nasıl başa çıkabilirim bir akıl verin kızlar kıvamında olsun imşalla
![]()
Merhaba özel mesaj kutunuz kapalı. Size bir şey sorabilir miyim vaktiniz varsa?Hepsi hergün sayılır nöbetçileri var atm lerin para koymaya gelirler yani bizim bankada öyle aynıdır muhtemelen
Tabi ki de mesaj kutusu nasıl kapalı oluyor öle bişe mi var valla varsa da ben yapmadım :) neyse buyrunMerhaba özel mesaj kutunuz kapalı. Size bir şey sorabilir miyim vaktiniz varsa?
Profil ayarlarını ben de çok iyi bilemiyorum :) sizin profile tıklayınca özel mesaj atamadım, rica etsem siz mesaj atabilir misiniz bana, oradan yazayımTabi ki de mesaj kutusu nasıl kapalı oluyor öle bişe mi var valla varsa da ben yapmadım :) neyse buyrun
Duvarına mesaj atamadım, sana daBdvdeki konulara bodoslama dalabilirsin meselagüzel konu bulursan beni de çağır kuzum
![]()