Bugünü ulusal şanssızlık günü ilan ediyorum

Hiç okuma, o mağduriyet hikayeleri kara delik gibi çeker seni içine 🥴 zaten durumu çözülen de gelip yazmaz, her durumda iyi netice bulunmaz oralarda 😬 sen ki koca dedektif neleri neleri çözdün cv sağlam bu olay mı yıkacak seni heheyt bee 🤪 müspet ya da menfi cevap gelene kadar ertele bence bu konuyu kafanda şimdilik 👐🏻
Gerekirse hergün ararım, yine de paramı alırım be :D

Pesine düş bırakma alırsın tabi. Kamera var zaten. Yarın tekrar git görüş istersen. Malesef boyle durumlarda peşine düşmek darlamak lazım karsindaki kişileri bazen.
Benimde banka değil de başka bir kurumda param kalmıştı yüksek bir meblağ. Vermeye gönulleri yoktu. Resmen 1 ay neredeyse hergun muhasebeye mesaj attım öyle aldım paramı.
Yok bırakmaya hiç niyetim yok. Kimse parayı kolay kazanmıyor, 50 100 desen neyse ama 1500 lria civarı bir para, hiç edilmesine izin veremem valla.

Ulusal şansızlık gününün lider aday adyıyım oylarınızı beklerim
Çokk ciddiyim bugün benim için de felekat şansız bugün dü

Şimdiden söyleyeyim, bu dert mi diyecek olanlar, evet dert. Hatta şuanda benim için hayatımdaki en büyük dert.
Öncelikle topuklu botumun topuğunun yamulması (şaşırma kk, evet yamulması :/) sonucu totomun üstüne yumuşak imiş yaptım.
Gidip hiç pozitifliğimi bozmadan ayakkabımı değiştirdim.
Sonra arabayı kaçırdım, geç kaldım,taksiye bindim.
Bir atmnin önünde durup para çekiyim dedim,atm paramı vermedi. QR kodla çekiyordum bildiğin parayı bana vermedi ama hesabımdan düştü. Saftirik Saftirik 6 7 dakika atmnin önünde nöbet bekledim,işlem yapmak isteyenleri de "bakın bu atm para yutuyo, paranızı alıp vermiyollağğ" diyerek korkuttum, tabi bu arada taksimetre yazıyor. Vermeyince müşteri hizmetlerini aradım. Parayı sizden sonra başkası alırsa parayı size iade edemeyiz dedi. Bu nasıl oluyor yahu? Sizin atm nizin suçunu neden ben ödüyorum. Az buz biz para değildi yani, eh öğrenciyim başka şehirdeyim illaki o para bana lazım oluyor. Başına gelen var mı? Nasıl halledildi? Kaç günde paranızı yatırdılar?Çok mutsuzum çok.
Ben o parayla ne ayakkabılar ne botlar ne kazaklar alırdım. Harcasaydım içim yanmazdı..
Bu bayağı dert. Ben olsam bu dertle şişerim. Çünkü Allah bankaya muhtaç etmesin adamlar kendilerini kurtaracak bir yol buluyorlar ne yazık ki. Umarım alırsın paranı en kısa zamanda. Bu devirde 5 tl bile çok kıymetli geliyor bana artık

Bu bayağı dert. Ben olsam bu dertle şişerim. Çünkü Allah bankaya muhtaç etmesin adamlar kendilerini kurtaracak bir yol buluyorlar ne yazık ki. Umarım alırsın paranı en kısa zamanda. Bu devirde 5 tl bile çok kıymetli geliyor bana artık
Aynen öyle.
Ekemk aslanın ağzında değil direkt midesinde.
Para kıymetli.
İnşallah bakalım, uyudum uyandım banka mesaja atmış para sıkışması şikayetiniz en kısa zamanda çözüme kavuşturulacaktır diye.

En yakın subesine gider karşıma müşteri hizmetlerinden söyleneni söylerse ortalığı ayağa kaldiririm.
Parami yasal olarak alabilir miyim bilmiyorum ama kaldiririm yani.
Saçmalığa bak hepten şark kurnazı olmuşlar.
Hem makineleri bozuk hem suçlu kullanıcı.
İnşallah almissindir canım paranı.
Geçmiş olsun hepsi için toptan :110:

Aynen öyle.
Ekemk aslanın ağzında değil direkt midesinde.
Para kıymetli.
İnşallah bakalım, uyudum uyandım banka mesaja atmış para sıkışması şikayetiniz en kısa zamanda çözüme kavuşturulacaktır diye.
Şubeye gitmesen bile tel de tüketici mahkemesi ile korkut hatta temsil kararlari sun varsa önlerine yoksa da temsil karar olacak bu gorursunuz vs dersin. Malesef agresiflik çözüm

Şubeye gitmesen bile tel de tüketici mahkemesi ile korkut hatta temsil kararlari sun varsa önlerine yoksa da temsil karar olacak bu gorursunuz vs dersin. Malesef agresiflik çözüm
Şuanlık beklemedeyim,süre verdiler o süreyi geçerlerse gitmeyi düşünüyorum açıkçası. Para kolay mı kazanılıyor da benim parama el koyacaklar.

Asıl derdin buysa zaten paranı alırsın.
Bende gariban öğrenci sandim seni.

Öğrenci diye kendine bot kazak alamaz mı ne alakası var? Şehir dışında anasının babasının yolladığı parayla geçiniyordur belki, neye ihtiyacı varsa gider onu alır.

Şuanlık beklemedeyim,süre verdiler o süreyi geçerlerse gitmeyi düşünüyorum açıkçası. Para kolay mı kazanılıyor da benim parama el koyacaklar.
Sonuna kadar haklısın. Bence araştır giderken de yasal islemleri bu durumda. Aslında çoktan vermeleri gerekti tanidigima ertesi gün vermişlerdi

ahahhaa valla olabilir , ama bende sakarlıkta var , 2 hafta önce telimi yere düşürdüm kırdım. Dünde yedek telim vardı onuda kırdım ikisinin de ekran patladı :) Bugün kendi odamda lamba patladı , yeni lamba taktım o da patladı :) küçük ısıtıcım var yere yapıştı çalışıyor ama takır tukur sesler geliyor 1 hakkım kaldı yine yere düşerse mefta olacak :) 1 saat önce de karanlıkta elimdeki bardağı sehpaya koyuyorum diye yere attım yarısı yok :) en güzelini unuttum 2 tepsi poğaça yaptım odaya geçtim küçük yeğenim var derecesiyle oynamış 10 dk sonra gittim güzelim poğaçalarım minik kömür lokmaları olmuştu :)

Bana sabah taksi uygulamasından cevap geldi, dün o kadar sinirliydim ki şoföre, cevap gelince rahatladım.
Taksi şirketi özür diledi, kendisi ile bu mevzu hakkında konuşulacak ve böyle devam ederse çıkartılacak.
Kartımdan çekilen taksi ücreti geri ödeniyor ve ayriyeten bir daha taksiye binersem promosyon koduyla indirimli biniyorum.

Umarım senin sorunun da kısa zamanda çözülür canım.

Öğrenci diye kendine bot kazak alamaz mı ne alakası var? Şehir dışında anasının babasının yolladığı parayla geçiniyordur belki, neye ihtiyacı varsa gider onu alır.
Yorum yapmak için yorum yapmış... Hayatında hiç emeği kaybolmamış demek ki, ondan bu kadar rahat konuşuyor.

Bana sabah taksi uygulamasından cevap geldi, dün o kadar sinirliydim ki şoföre, cevap gelince rahatladım.
Taksi şirketi özür diledi, kendisi ile bu mevzu hakkında konuşulacak ve böyle devam ederse çıkartılacak.
Kartımdan çekilen taksi ücreti geri ödeniyor ve ayriyeten bir daha taksiye binersem promosyon koduyla indirimli biniyorum.

Umarım senin sorunun da kısa zamanda çözülür canım.
Oh oh iyi bari, en azından birimizin problemi hallolmuş, inşallah benimki de hallolur. 🙏

ahahhaa valla olabilir , ama bende sakarlıkta var , 2 hafta önce telimi yere düşürdüm kırdım. Dünde yedek telim vardı onuda kırdım ikisinin de ekran patladı :) Bugün kendi odamda lamba patladı , yeni lamba taktım o da patladı :) küçük ısıtıcım var yere yapıştı çalışıyor ama takır tukur sesler geliyor 1 hakkım kaldı yine yere düşerse mefta olacak :) 1 saat önce de karanlıkta elimdeki bardağı sehpaya koyuyorum diye yere attım yarısı yok :) en güzelini unuttum 2 tepsi poğaça yaptım odaya geçtim küçük yeğenim var derecesiyle oynamış 10 dk sonra gittim güzelim poğaçalarım minik kömür lokmaları olmuştu :)
Sakarlık mı şanssızlık mı bilemedim 😂
Benimki direkt şanssızlık, berbat bir gündü yani. Sizin yine zamana yayılmış iyi, benimkilerin hepsi birgünde gerçekleşti :D

Sonuna kadar haklısın. Bence araştır giderken de yasal islemleri bu durumda. Aslında çoktan vermeleri gerekti tanidigima ertesi gün vermişlerdi
Daha 1 gün olmadı, bu hafta sonuna kadar süre verdiler, bir bakalım. Önce 10 gün demişlerdi şaşırmıştım.

Sakarlık mı şanssızlık mı bilemedim 😂
Benimki direkt şanssızlık, berbat bir gündü yani. Sizin yine zamana yayılmış iyi, benimkilerin hepsi birgünde gerçekleşti :KK70:
hahahaa şansızlıkta kimse elime su dökemez gerçekten zamana yayılıp bir anda geliyorlar patır patır seni çok iyi anlıyorum o yüzden :)

Çok rahatladım ya, eğer gerçekten iade ettiler ise sorun değil, benimkini de ederler herhalde.
Özel bir banka.
%1 gibi bir ihtimalle iade edilmeyebilir dedi ama bilemiyorum. Tabi paranız bizim bankamıza kalmaz, iade edilir merak etmeyin falan da dedi. Senin meblağ neydi?
Yok cnm gün sonu sayım yapılıyor fazla para çıkacak sen bildirim yaptığın için bir kaç güne hesabına yatar para merak etme atm senden sonraki kişiye vermemiştir havuza atmıştır parayı rahat ol yani

Yok cnm gün sonu sayım yapılıyor fazla para çıkacak sen bildirim yaptığın için bir kaç güne hesabına yatar para merak etme atm senden sonraki kişiye vermemiştir havuza atmıştır parayı rahat ol yani
Senden duymak içimi rahatlattı ❤️
Peki atm hergün sayılıyor mu, şube Atmsi değil bu arada.

Back
X