O kadar canım sıkıldı ki, o kadar ağladım ki ben bugün... Gözlerim hala sis.. Allah'a havale ediyorum. Bir de o patron olcak kişi, gece on iki buçukta eve geldim ya o niye gitti insanlar onun yüzünden çalışıyor demiş. (ki ne alaka zaten mesai yapacaklardi)Allah bir kapıyı kapatır ki daha hayırlısı açılsın..sıkmayın canınızı inşallah daha iyi bir iş bulursunuz
Maalesef bölümümun devlette kadrosu yok denecek kadar az..Devlette bir işe giremez misin ?
O kadar güçsüz görüyorum ki kendimi şuan. Dayanabilsem mobbing davası açacam bunlara ama kari koca hasta insanlar..Hakkınız neyse arayın tazminat isteyin
Siz canınızı sıkmayın Allah görüyor onlar düşünsünler bi bakmışsınız siz daha iyi bi iştesiniz onlar batmış.sizin gibi kaç kişinin hakkına girmişlerdir üstelik.O kadar canım sıkıldı ki, o kadar ağladım ki ben bugün... Gözlerim hala sis.. Allah'a havale ediyorum. Bir de o patron olcak kişi, gece on iki buçukta eve geldim ya o niye gitti insanlar onun yüzünden çalışıyor demiş. (ki ne alaka zaten mesai yapacaklardi)
O kadar güçsüz hissediyorum ki kendimi, çok şey var aslında..bence bir avukata danış, manevi hatta eğer varsa maddi tazminat davası açabilirsin.şirketin iç yüzünü sen biliyorsun, hatalarını gizlediklerini sağlıksız şeyleri ihmalleri ihlalleri kısacası hatalı eksik vs ne varsa gerekli ihbarları yap.internette de şikayetvar tarzı yerlere uyarı yazısı yaz.
asla güçsüz hissetmeyin.sizin bir suçunuz yok.kafanızı dağıtacak şeyler yapın birazcık, sonra da bir avukat bulun. sonra bir liste yapın ihbar edebileceğiniz şeylerin.sizin bir suçunuz yok.O kadar güçsüz hissediyorum ki kendimi, çok şey var aslında..
Ah trauma o kadar kötü oldum ki bugün. Bana sarılan herkese ağladım. Ben soka uğradim o an. Düşün 12 ye kadar çalışmışim 16 saat mesai, sabah da işin başındayım başıma gelenlere bak..Terbiyesize bak. Keşke siz de ona bağırıp küfretseydiniz. Çok fena dövesim geldi.
Şöyle söyleyeyim şuan her işleri ters gidiyor. Ve benim gibi çok günahsız insansın böyle hakkına girdiler. Çok ah ettim bugünkü gibi kirilmamıştim hiç..Siz canınızı sıkmayın Allah görüyor onlar düşünsünler bi bakmışsınız siz daha iyi bi iştesiniz onlar batmış.sizin gibi kaç kişinin hakkına girmişlerdir üstelik.
Muhasebeden bir arkadaşı biliyorum ve yaptığı usulsüzlükler çok fazla. Ama başındaki insanlar fiiliyat olarak iktidara yakın insanlar öyle diyeyim, sonuç alamam..asla güçsüz hissetmeyin.sizin bir suçunuz yok.kafanızı dağıtacak şeyler yapın birazcık, sonra da bir avukat bulun. sonra bir liste yapın ihbar edebileceğiniz şeylerin.sizin bir suçunuz yok.
Kimya MühendisiMesleğiniz ne? Cok benzer yapıda calısıyoruz ona göre yazacagım
Bulmaya başlamışlar bile siz içinizi rahat tuttun bi deneyim olarak görün sadece tecrübesi kalsın diğer detayları düşünmemeye çalışınŞöyle söyleyeyim şuan her işleri ters gidiyor. Ve benim gibi çok günahsız insansın böyle hakkına girdiler. Çok ah ettim bugünkü gibi kirilmamıştim hiç..
Canımı yakan da o ya. İstemiyorlarsa adam gibi ifade etsinler zaten giderdim.. onca insanın içinde rezil oldumHerşeyi duzenleyince teşekkür yok ama en küçük hatada hakaretler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?