Merhabalar,ben de bugün diyetisyene gittim sonunda.Boyum 1.58 çıktıbugüne kadar 1.60 sanıyordum.Tam tamına 68,5 kg dedi tartı(gerçi 2 sene evvel 72 de demişti) ve elimde diyet listemle eve geldim saat 16:00 idi ve ara öğün saati gelmişti.Hemen bir şeftali ve bir dilim peynir yedim.Az sonra da 1 kâse çorba,6 yemek kaşığı sebze yemeği,yoğurt,yağsız salata ve 2 dilim ekmek yiyerek devam edeceğim rejimime.1 ay sonra kontrolüm var bakalım ne kadar verebileceğim.Her sabah ve akşam üstü de 45'er dakika yürüyüşü de unutmayalım Hedefim ilk aşamada 59 psikolojik sınır.5le başayan bir rakam olsun da şu aşamada başarmış sayacağım kendimi.
kolay gelsin diyeyim canım bende diyetteyim şu an. 72.5 kg ile başladım 67.4 kg devam ediyorum. diyet listeni paylaşırsan sevinirim. spor konusunda sabah akşam yapılacak yürüyüş ile güzel kilolar verirsin canım.
teşekkür ederim canım , 1500cal civarı galiba bu listeSabah (en geç 9'da kahvaltıyı yapmış olmalıyım)
*Şekersiz açık çay
*2 kibrit kutusu peynir,yeşillik,domates,salatalık
*1 yumurta(haftada 2-3 kez)
*5-6 tane zeytin/ceviz/badem/fındık
*2 ince dilim ekmek
Kuşluk (11:00)
*1 meyve
Öğle (13:00)
*2 ızgara köfte
*6 yemek kaşığı sebze yemeği
*1 küçük kâse yoğurt
*yağsız salata
*2 ince dilim kepekli ekmek
İkindi (16:00)
*1 meyve
*1 dilim ekmek
*1 dilim peynir
Akşam(19:00)
*1 kâse çorba
*1 küçük kâse yoğurt
*yağsız salata
*2 dilim kepekli ekmek
Gece (22:00)
*2 meyve
*1 su bardağı süt ya da yoğurt
Yiyeceklerin değişim oranlarını da aldım.
kilo vermek gibisi yok, dilerim istediğiniz kiloya kavuşursunuz,ramazan da nasıl bir diyet verdi acaba.ben de hep boyumu 162 filan sanardım diyetisyene gittim böyle kafana değip çıkan ve kilo ölçen bi alet var 1.58 boy 72.6 kilo dedi şok oldum .. neyse o ay içinde yapmaya çalıştım diyetimi ama tam yapamadım misafirler oldu yatılı başka yerde kaldım vs yine de 2 kilo vermişim 70.3 olmuşum . bana ramazan menüsü verdi ona göre ben de zayıflayacağım artık ben de 55 son sınır ama 59 u görsem rahatlayacağım...
teşekkür ederim canım , 1500cal civarı galiba bu liste
Kalori hesabını bilmiyorum ama yemekten sonra yaptığım 45 dakikalık yürüyüş çok iyi hissettirdi bana.Aslında psikolojik olarak kilo vermeye ve daha çevik olmaya hazırım.Umarım biyolojik olarak da paralel ilerleyebilirim.
kilo vermek gibisi yok, dilerim istediğiniz kiloya kavuşursunuz,ramazan da nasıl bir diyet verdi acaba.
Sabah (en geç 9'da kahvaltıyı yapmış olmalıyım)
*Şekersiz açık çay
*2 kibrit kutusu peynir,yeşillik,domates,salatalık
*1 yumurta(haftada 2-3 kez)
*5-6 tane zeytin/ceviz/badem/fındık
*2 ince dilim ekmek
Kuşluk (11:00)
*1 meyve
Öğle (13:00)
*2 ızgara köfte
*1 küçük kâse yoğurt
*yağsız salata
*2 ince dilim kepekli ekmek
İkindi (16:00)
*1 meyve
*1 dilim ekmek
*1 dilim peynir
Akşam(19:00)
*1 kâse çorba
*1 küçük kâse yoğurt
*yağsız salata
*2 dilim kepekli ekmek
Gece (22:00)
*2 meyve
*1 su bardağı süt ya da yoğurt
Yiyeceklerin değişim oranlarını da aldım.
ben günde bu kdr şey yemiyorum.. insan hayli hayli doyar bu listeyle.. fazla bile gelir. inşallah istediğin kiloya kavuşursun.. başarılar dilerim.
Liste çok iyimiş açda kalmazsınız herşeyden bolca var
Ben bir günde bunları yesem kilo alırım yaa :26:
Takip edicem topiğinizi kolay gelsin
liste bu linkte arkadaşlar daha önce paylaşmıştım ..
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-listeleri/459005-ramazanda-kilo-verelim-60.html#post20328783
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?