Samyeli Guru Kayıtlı Üye 17 Nisan 2008 26 0 286 Ankara 10 Mart 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi Samyeli #1 Arkadaşlar ütü almam lazım ama karar veremedim buhar kazanlı ütü mü alsam yoksa philips azur 4870 iyonik buhar mı kullanan varsa tavsiyelerinizi bekliyorum kazanlıda da acaba tefal yada philips hangisi daha iyi?
Arkadaşlar ütü almam lazım ama karar veremedim buhar kazanlı ütü mü alsam yoksa philips azur 4870 iyonik buhar mı kullanan varsa tavsiyelerinizi bekliyorum kazanlıda da acaba tefal yada philips hangisi daha iyi?
C calimero00 Aktif Üye Kayıtlı Üye 23 Kasım 2011 168 0 46 Ankara 15 Mart 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi Samyeli #2 ben de cok düşündüm taşındım ve bugün azur 4870 aldım..herkes cok memnunmuş
Samyeli Guru Kayıtlı Üye 17 Nisan 2008 26 0 286 Ankara 18 Mart 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi Samyeli #3 merhaba arkadaşım ben daha ütü alamadım sen almışsın güle güle kullan nasıl memnunmusun tavsiye edermisin bir de kaça aldın? Herşeyi kolayca ütülüyormu bizim gelinde almış yeni söyledikleri kadar değil dedi şaştım kaldım.
merhaba arkadaşım ben daha ütü alamadım sen almışsın güle güle kullan nasıl memnunmusun tavsiye edermisin bir de kaça aldın? Herşeyi kolayca ütülüyormu bizim gelinde almış yeni söyledikleri kadar değil dedi şaştım kaldım.