Buharlı Ütüler Buhar kazanlı ütünüz..

papatyasevilir

Canım kendim♥️
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2013
1.520
438
123
Kizlar 300 tl altinda iş görecek buhar kazanli ütü bakiyorum.
Kullandığınız hangi utuden memnunsunuz
ya da hangisini tavsiye etmezsiniz?¿

Son düzenleme:
biz buhar kazanlı değil de tefal in ultimate autoclean 2600w olanını kullanıyoruz . çok memnunuz şimdiye kadar hiç problem de olmadı . alacağımız zaman annem buhar kazanlılar büyük zor olur her seferinde çıkar topla hep acil kullanmamız gerekiyor diye istemedi. biz de bunu almıştık.

Ya bende bunu merak ediyorum buharlı kazanlıların çok iyi olduğu söyleniyor ben ütü konusunda baya zayıfım o yüzden işimi kolaylaştırcak bişey almak istiyorum ama onlarda çok büyük kullanamazmışım gibi geliyor tefal nasıl acaba

Ben delongi almıştım. 2.5 senedir kullanıyorum gayet memnunum. hatta 2 kuzenimde aynı ürünü aldılar onlarda memnun. 300 tlnin altında ürünleri de var

Ben yeni Arzum marka aldim 90 tl. Teknosa da kampanya vardi. Aylardir kullaniyorum cok memnunum. Kazansiz utulerle yaptigim meger utu degilmis...

@homeostas kazanlıdan da teyzemlerde var ama onlar haftada bir gün ütü yapıyor hatta en son teyzem acil bir şey olunca kullanmak için küçük ütü aldı , kazanlıyı kullanması çok zor oluyor diye . ama bizimkinde acil olduğu zaman buharsızda ütülüyoruz . kırışıklıklarda falan problem olmuyor şok buhar özelliği var.

3oo tl nin altinda degil ama ben philipsin son cikan urununu kullaniyorum, oldukca memnunum. Ondan onceki normal buharli utuydu (tefal).
Sunu rahatlikla soyleyebilirim philips e karsi oldukca on yargiliydim tefalin onune gecti kalite, kullanim olarak. yurtici yurtdisi tum forumlari taradim, binlerce yorum okudum Tefal harici baska markalara bakin derim.

Modelini tam olarak yazabilirmisiniz tavsiye olarak aklımda bulunsun bende buhar kazanlıdan tamamen vazgeçtim yorumunuzdan sonra :)

Bende tefalin buhar kazandığını kullanıyorum . buhar kazanlı kesinlikle alın derim. Elimde olsa herşeyi ütüleyeceğim

modelini tam olarak yazarmısınız bende şu şıra göz gezdiriyorum kesinlikle philips. güle güle kullanın.

ben philips kulanıyorum yaklaşık 10 yılı geçti .kireç sorunu var sanırım birde tankın su katılan yerinde kapatmak için civata benzeri şeyin lastiği aşındı değişmesi lazım ,uzun süredir kullanan varsa marka yazabilirmi

bana sorarsanız kazanlı ütüyü hiç tavsiye etmem :) kazanları bozulunca başa bela oluyor ve en kolay da kazanları bozuluyor eğer illa kazanlı ütü olsun diyorsanız bence buna dikkat edin araştırmanızı ona göre yapın derim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…