- 18 Kasım 2013
- 1.520
- 438
- 123
- Konu Sahibi papatyasevilir
-
Ya bende bunu merak ediyorum buharlı kazanlıların çok iyi olduğu söyleniyor ben ütü konusunda baya zayıfım o yüzden işimi kolaylaştırcak bişey almak istiyorum ama onlarda çok büyük kullanamazmışım gibi geliyor tefal nasıl acababiz buhar kazanlı değil de tefal in ultimate autoclean 2600w olanını kullanıyoruz . çok memnunuz şimdiye kadar hiç problem de olmadı . alacağımız zaman annem buhar kazanlılar büyük zor olur her seferinde çıkar topla hep acil kullanmamız gerekiyor diye istemedi. biz de bunu almıştık.
Modelini tam olarak yazabilirmisiniz tavsiye olarak aklımda bulunsun bende buhar kazanlıdan tamamen vazgeçtim yorumunuzdan sonra :)@homeostas kazanlıdan da teyzemlerde var ama onlar haftada bir gün ütü yapıyor hatta en son teyzem acil bir şey olunca kullanmak için küçük ütü aldı , kazanlıyı kullanması çok zor oluyor diye . ama bizimkinde acil olduğu zaman buharsızda ütülüyoruz . kırışıklıklarda falan problem olmuyor şok buhar özelliği var.
Çok teşekkürler not ediyorum hemen :)@homeostas Tefal FV9550 Ultimate Autoclean 500 2600W Buharlı Ütü
3oo tl nin altinda degil ama ben philipsin son cikan urununu kullaniyorum, oldukca memnunum. Ondan onceki normal buharli utuydu (tefal).
Sunu rahatlikla soyleyebilirim philips e karsi oldukca on yargiliydim tefalin onune gecti kalite, kullanim olarak. yurtici yurtdisi tum forumlari taradim, binlerce yorum okudum Tefal harici baska markalara bakin derim.
Tesekkur ederim, ( turkiye sartlarinda biraz pahali bir urun )Philips PerfectCare Elite Silence GC9650/80modelini tam olarak yazarmısınız bende şu şıra göz gezdiriyorum kesinlikle philips. güle güle kullanın.
ne aldınız merak ettimYa da
Delonghi WX1420 3D 4 bar buhar kazanli utu
bunun tabani çelik 198 tl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?