buhar makınası gereklı mı?

sempatik06

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2010
367
4
46
Konya
selam kızlar......
anne olan veya doguma hazırlık yapan anne adaylarına bır sorum var......kafam karısık bu konuda bıraz arastırdım memnun olan var olmayan var......
bebegımın odası ıcın buhar makınası almayı dusunuyorum ne dersınız?yararını goren de var zararını goren de var......hangı markayı aldınız alanlar ıcın......bu konuda yardımcı olursanız sevınırım....almalımıyız sızce???????

kaloriferin üstüne ıslak havlu koy.bebek ürünlerin çoğu aldatmaca ve para tuzağıdır.....

ben doktor tavsiyesi ile aldım.. klima ile ısınacagız ... kullanan kimseden kötü bir yorum almadım şimdiye kadar aksine sadece bebek için değil normaldede gerekli bir ürün oldugunu düşünüyorum.
ben arzumunkini aldım.. iyonizerli olanını. şimdilik kendimiz için kullanıyoruz daha önce niye almadık diye hayıflanıyorum..

Ben de almayı dusunuyordum.Cogu kısı gerek yk dedı.Kalorıferın ustune su koy dedıler. Ya da caycın varsa caycı kullan odada dedıler.Sımdılık bısı kullanmıyorum bebegım on gunluk oldu.

oğlum on gün sonra bir yaşında olucak ve ben az önce ilk defa kullandım. doğmadan önce almıştık.işe yarıyodur heralde .ama bence gereksiz gibi gözüküyo..kaloriferli benim evimde suda koysak yeterliymiş bence.eh işte hamileyken ne derlerse alıyoruz ne işe yaradıgını bile bilmeden neler neler almışım yaaa..

sagolun kızlarrrr
almaktan vazgectım en saglıklısı galıba ıslak havlu koymak peteklere....en azından bır zararı olacakmı dıye dusunmekten daha ıyıdır:)

Back
X