Doğuma Hazırlık buhar makinası

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

BugdayTanesi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Mart 2008
449
2
0
Diğer
arkadaşlar 33 haftalık hamileyim.kızım olacak hayırlısıyla.

siz buhar makinesi aldınız mı?markası ne?ben almakta kararsızım.ama yararlıymış.kışında klima kullanıyoruz biz...

ben çok araştırmıştım ve almadım.
pek çok forum sitesi geçtim yerli ve yabancı. evde küf mantarının üremesine yol açıyormuş. doktorumuz da en iyi nemlendirme havalandırmadır, deyince almadık.
sabahtan tüm pencereleri açıp evi havalandırdık, bu arada bebeğimin üstüne bir yelek giydirdim. çok aşırı soğuklarda da biz bir odaya kapandık, diğer odalar havalandı sonra o odadan çıkınca oranın camlarını açtık.
bebek için ideal ısı 16-18 arasıymış, burundaki ve boğazdaki bakteriler sıcakta aktif hale geliyormuş. buna uyduk, kat kat giydirmedik, terletmedik. sadece dişçıkarma döneminde hasta oldu onun dışında çok şükür hiçbir sorun yaşamadık.
e kaloriferli olduğundan kalorifer suluğu kullandık biz. odaya ıslak sünger bile koymak yeterliymiş.

kraftın aldım oglum şimdi 4 yasını doldurdu buzmana kadar kac kere kullandınız dersen 10 kere bıle olmamaıstır öyle duruyor dolapta gereksız yanı bence

Ben kesinlikle tavsiye ediyorum canım.astım hastası olduğumdan kışın evde kullanıyoruz ve açıkçası kullandığımızdan beri ben geceleri rahat uyku uyuyorum.evdeki nem oranı inanılmaz derecede düşüyor ve durum solunum yollarına zarar veriyor.her markanın var ancak biz araştırma sonucu soğuk buhar olanın önemli oldugunu anladık.herhangi birmarkanın soğuk buhar verenini almak yeterli olur.sinbo,tefal fark etmez.şimdibebişte gelince inşallah rahat olacak:)

Back
X