silem92 Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Sahte Profil Kayıtlı Üye 24 Temmuz 2015 48 7 16 33 30 Kasım 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi silem92 #1 Mrb kızlar ben kuaforumde düzenli olarak buhar makineli bakım yaptırıyorm faydasınıda epey gördüm buhar diplerdeki gözenekleri aciyormus özel yağlar karıştırıp sürduruyorum.
Mrb kızlar ben kuaforumde düzenli olarak buhar makineli bakım yaptırıyorm faydasınıda epey gördüm buhar diplerdeki gözenekleri aciyormus özel yağlar karıştırıp sürduruyorum.
A Aredhelar Popüler Üye Kayıtlı Üye 10 Şubat 2013 359 89 118 Ankara 30 Kasım 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi silem92 #2 İlginçmiş ilk defa duydum kuaförde yapıldığını. Dökülme olmadı değil mi?
silem92 Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Sahte Profil Kayıtlı Üye 24 Temmuz 2015 48 7 16 33 30 Kasım 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi silem92 #3 Aredhelar .!.: İlginçmiş ilk defa duydum kuaförde yapıldığını. Dökülme olmadı değil mi? Genişletmek için tıkla... Hayr aksine yeni yeni bir sürü saçlarım çıktı resimde atabilirm haftada 1 yaptiriyorum cook memnunum ne hazirliyorsa karışıma çok iyi geldi sacima
Aredhelar .!.: İlginçmiş ilk defa duydum kuaförde yapıldığını. Dökülme olmadı değil mi? Genişletmek için tıkla... Hayr aksine yeni yeni bir sürü saçlarım çıktı resimde atabilirm haftada 1 yaptiriyorum cook memnunum ne hazirliyorsa karışıma çok iyi geldi sacima
A Aredhelar Popüler Üye Kayıtlı Üye 10 Şubat 2013 359 89 118 Ankara 30 Kasım 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi silem92 #4 silem92 .!.: Hayr aksine yeni yeni bir sürü saçlarım çıktı resimde atabilirm haftada 1 yaptiriyorum cook memnunum ne hazirliyorsa karışıma çok iyi geldi sacima Genişletmek için tıkla... Nerde kuaförünüz? bir de ne zamandı yaptırıyorsunuz? Aynı şehirde değilsek, karışımı söylerler mi ki
silem92 .!.: Hayr aksine yeni yeni bir sürü saçlarım çıktı resimde atabilirm haftada 1 yaptiriyorum cook memnunum ne hazirliyorsa karışıma çok iyi geldi sacima Genişletmek için tıkla... Nerde kuaförünüz? bir de ne zamandı yaptırıyorsunuz? Aynı şehirde değilsek, karışımı söylerler mi ki
silem92 Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Sahte Profil Kayıtlı Üye 24 Temmuz 2015 48 7 16 33 30 Kasım 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi silem92 #5 Aredhelar .!.: Nerde kuaförünüz? bir de ne zamandı yaptırıyorsunuz? Aynı şehirde değilsek, karışımı söylerler mi ki Genişletmek için tıkla... İzmir deyim ben 1 sene oluyordr yaklaşık yaptirali
Aredhelar .!.: Nerde kuaförünüz? bir de ne zamandı yaptırıyorsunuz? Aynı şehirde değilsek, karışımı söylerler mi ki Genişletmek için tıkla... İzmir deyim ben 1 sene oluyordr yaklaşık yaptirali
A Aredhelar Popüler Üye Kayıtlı Üye 10 Şubat 2013 359 89 118 Ankara 30 Kasım 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi silem92 #6 silem92 .!.: İzmir deyim ben 1 sene oluyordr yaklaşık yaptirali Genişletmek için tıkla... Ooo baya çok olmuş, ben de Ankaradayım. Bulursam denenebilir aslında ayda bir
silem92 .!.: İzmir deyim ben 1 sene oluyordr yaklaşık yaptirali Genişletmek için tıkla... Ooo baya çok olmuş, ben de Ankaradayım. Bulursam denenebilir aslında ayda bir