Elektrikli Mutfak Aletleri Buhar makinesi tavsiyeleriniz

aybuke07

İKİ AŞK ANNESİ ZAYIFLIYOR
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2008
6.614
95
363
Antalya
Arkadaşlar, kızım için buhar makinesi bakıyorum, ama ne alacağımı bilemedim, büyük bir avm de weevel diye bir marka tavsiye ettiler, en geniş özellikli olanı bu markadaymış,eczanelerin de bu markayı sattığını söylediler, ama kalitesi nedir ne değildir bilemedim, bilindik markaların fiyatları daha yüksekken bunun fiyatının daha uygun olması da çeldirdi aklımı, sizler hangi markaları kullanıyorusnuz??Resmi de bu:

Son düzenleme:

ben kullanıyorum gecen yıl aldım chiccoyla arasında kalmıştım ama iyikide weweell almışım süper son derece memnunum gece yatarken saatini derecesini hızını ayarlıyoruz nem derecesinide ayarlıyoruz yatıyoruz gayet sessiz hatta çok takan biri değilseniz hiç yok bile denilir tavsiye ederim su tankıda büyük diğerleri gibi devamlı su bitti doldur durumuda yok

Buhar makinelerindeki buharın soğuk olması nedeniyle, tıp insanlarının büyük bir kısmı kullanılmasını doğru bulmuyor.

Özellikle bebek ve çocuklar için kullanılan buhar makineleri yerine, kalorifer peteklerinin üzerine konacak ıslak havlu veya benzeri şeylerin çok daha sağlıklı olduğu yazıyor bir çok yerde.

Bence bu açıdan da gerekli incelemeleri yapıp karar vermek daha doğru olur diye düşünüyorum.

Kolay gelsin ve iyi tercihler diliyorum.

biz geçen yıl grip olduk nefes almamız zorlaşmıştı ve ozaman oğlumun doktoru buhar makinesi almanızı tavsiye ederim dedi ama sizin söylediklerinizide söyledi tercihin bize kaldığını söyledi bizde makine almaya karar verdik hırıltısı falan geçti burnundaki pisliği bile kolayca atabiliyo sıkıntı yok tabi yine siz bilirsiniz fiyatına gelince akakçede fiyatlar değişiyo ben 160tl almıştım şuanda 107 ile 204 lira arası bizdeki model tabi Weewell Weewell WHC730 Kumandalı Soğuk Buhar Makinası | bebekmagazasi.com | Bebek ve Çocuk Malzemeleri, Bebek Arabası, Britax Römer, Avent, Kraft, Chicco ve diğer markalara ait ürünler bu sitede örneğin

Ben de soğuk buhar makinelerinin bir işe yaramadığını biliyorum.Doktorumuz bize radyatörlerin üzerine koyacağımız ıslak bir havlunun veya suyun buharlaşarak odaya karışmasının daha sağlıklı olacağını söylemişti. Bende öyle yapıyorum.Herhangi bir soğuk algınlığı durumundada suyun içine biraz viks koyuyorum odaya onun kokusunu verip burnunun açılmasını ve daha rahat nefes almasını sağlıyor.Yine de siz iyice bir araştırın.Sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…