- Konu Sahibi bayanfiyona
-
bu süpürgeyi kullanan var mı? ben de almayı düşünüyorum.. bi de filtre değişimi vs ne kadar zamanda bir yapılması gerekli ve kaç lira? bilgilendiren olursa çok sevinirim
hangi lg shoptan incelediniz acaba ben de bir gidip incelemek istiyorum. muhtemelen internetten sipariş edicem ama mediamarkt de satılıyo mu acaba?bi de 750 tl ye nerede gördünüz? o fiyata bulsam hemen alıcam
fiyatı özelliklerine göre iyiymiş. nerde bulabiliriz
hangi lg shoptan incelediniz acaba ben de bir gidip incelemek istiyorum. muhtemelen internetten sipariş edicem ama mediamarkt de satılıyo mu acaba?bi de 750 tl ye nerede gördünüz? o fiyata bulsam hemen alıcam
bu buharlı süpürgelerin ilk etapta temizlerken hijyen sağladığına inanıyorum ama benim merak ettiğim herşeyi buharla temizlediğinde mecburen temizlik sonrası hafifte olsa bir nemlilik kalmıyormu temizlenen şeyde..ıslk yada nemli herşey kuruyana kadar çok daha hızla bakteri üretir..peki bu nasıl oluyor??:44:bana sanki eşyalarımızı (yorgan,yastık,parkevs.)daha çok çürütürmüşüz gibi geliyo..
kullanan arkdaşlar gerçek anlamda hijyen sağladığını düşünüyormusunuz aydınlatırsanızz sevinirim..
bu süpürgeyi bayiiden inceledim ama o paraya değeceğini düşünmüyorum. illa ki buhar olsun diyorsanız küçük el tipi ürünlere bakın bence. bununla sadece yerleri süpürebilirsiniz. banyoda mutfakta kullanmak mümkün değil.
Slm,
ben de bir kaç ay önce buharlı temizlik robotu almaya karar vermiştim.KK dan çok faydalandım o yüzden aldığım makineyle ilgili tecrübemi paylaşmam gerek diye düşündüm. Ben burdaki konuşmaları çokca okudum. Piyasadaki neredeyse bütün temizlik robotlarını inceledim. Sonra LG buharlı temizlik robotu aldım. yaklaşık 3 aydır kullanıyorum. Çooooooook memnunum. çalışan bir kadın olarak bana vakit kazandırıyor. Temizlik sürem yarıya indi. Hafta sonları işim çok daha erken bitiyor. Mite başlığı inanın evdeki bütün tozu aldı. Hele o silme başlığı valla sarılıp yatasım geliyor. o kadar sevdim yani. Hem iyi süpüren hem de temiz ve hızlıca silme yapabilen bir makine arayan varsa kesinlikle tavisye ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?