Bukadar mı adiymiş!

Bosaninca boyle olmuyorlar zaten boyleler ,onun gibiler.
Adinin onde gideniymis.
Cocuklarinin psikolojisini dusunmeyen ve annelerine karsi evlatlarini boyle dolduran erkekciktan hersey bekle!

Evlilik birliği sırasında edinilen tüm mallar ortaktır ve boşanma aşamasında mal paylaşımı kurallarına göre eşlere taksim edilir.
Hakkınızı alabileceğinizi düşünüyorum. Yani eşiniz mal varlığını elden çıkarsa bile paylaşma sonucunda size kalan kısmın değerini vermek zorunda.
Ayrıca bedel ödenmeden yapılan bir satış işlemi var ve bu muvazaalı bir işlemdir. Satışın iptalini isteyebileceğinizi düşünüyorum.
Lütfen iyi araştırın ve hakkınızı almaya çalışın.

Siz iyice bir sorsanıza avukata. Evlilik süresince edinilen mallar geriye dönük diye biliyorum. Yani abisine devretmekle öyle kaçamaz.

Bence de bir sorun var. Evlilik süresince edinilen mallar ortaktır, satsa bile, size pay düşmesi gerekir.

Siz dik duruşunuzu ve çocuklarınıza iyiliği aşılamayı hiç bir zaman bozmayın.
Çünkü karşınızdaki insan, bir gün gelecek bu yaptıklarının ceremesini misli ile görecek.
İlahi adalet denilen birşey var, bunu çok kereler görüyoruz.
Allah yardımcınız olsun bu süreçte çünkü çok zorlu yollardan geçiyorsunuz.
Ancak geçip bittiğinde, bu yaşadıklarınız sizi güçlü kılacak, bunu bilin.

Yarın ağbim geliyor ve yüzyüze karşılıklı oturup bir anlaşma yoluna gidicez ondan ters tepki gelirse sizlerinde bahsettiği süreç başlayacak ve diliyorum öyle uzun sürmez gelişmeleri size yazarım

Çok teşekkür ediyorum.İyi geldi.Dilerim dediğiniz gibi olur ve ilahi adalet ona hakketiğini verir .Bilmiyorum bu yediğim kazık resmen gücümü emdi ve hayata dair kaygılarım başladı.Ama haklısınız geçecek ve buna bende inanıyorum yalnızca şuan dayanması gerçekten güç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…