Bukadar mı adiymiş!

seatlle

Gökkuşağı için, yağmura katlanmak zorundasın
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2017
709
1.206
113
Bu ayrılık süreci beni çok yıprattı.Kendimi güçlü zannederdim ama hiç değilmişim.Onu anladım.Beni çok adice aldattı!Önce inkar etti ,sonra yalvardı,sonra oğlumun velayetiyle tehdit etti,o da yetmedi hakkımda hiç haketmediğim şekilde laflar uydurdu daha da doymadı bugün çocuklarla yemeğe çıktı ve kızıma demiş ki ben artık çok mutluyum telefonumu kurcalayan bir sapıktan kurtuldum (bu ben oluyorum)kendisi mesajları görmemle birlikte yakalandı.Cuma günü avukat geliyor tekrar protokol için ama pislik bütün malları ağbisine devretmiş yani kısacası çekişmeli olursa elimde bir dolu kanıt olmasına rağmen hiçbirşey alamıyorum (yıllarca evli kaldık sıfırdan başladık herşeyinde ilmek ilmek emeğim var ve eğer paşa gönlü istemezse dımdızlak kaldım)Malları devretme sebebi ise ticari hayatında bir risk olursa kaybetmemek içinmiş bilmiyorum önceden yapılmış!Beni sözde çok seviyordu öyle böyle değildi aşkı nekadar rolcü ve ikiyüzlü olduğuna mı yanayım kendi salaklığıma mı yanayım karaktersizmiş bunu nasıl saklar ki sonuçta yıllarca evli kaldık.Yoksa boşanırken mi bu şekilde oluyorlar anlamıyorum ama bir boşluk var içimde ağlamaktan gözlerim kanıcak artık içimdeki hırs öfke hayal kırıklığı anlatılmaz.Eden bulur mu ya bilmiyorum inandığım değerler bir bir yok oluyor!Artık resmen o çok güvendiğim duruşum ve var olduğunu sandığım Onur ve gururum sanki hepsini çiğnedi!Ben çocuklarıma babaları için içlerindeki sevgileri bitmesin diye güzelce bahsedip onlara itina gösterirken o çocuklara nasıl konuşuyor ben bu adamdan çocuklarımı incinmesine izin vermeden nasıl kurtulcam çünkü çok adice geliyor bana

ma pislik bütün malları ağbisine devretmiş yani kısacası çekişmeli olursa elimde bir dolu kanıt olmasına rağmen hiçbirşey alamıyorum

Alırsınız diye biliyorum, mal kaçırma olayını bu kadar kolay yapamıyorlar hele ki kan bağı olanların üstüne devredince daha belli oluyor. Siz miras, mal davalarına bakan bir avukata da sorun bence, bankadan satışa dair dekont isterler, tarihlere bakarlar vb. Alırsınız hakkınızı umarım.

Tarihler tutmuyor çok önceden yapılmış ben kızmayayım diye saklamış benden

Tarihler tutmuyor çok önceden yapılmış ben kızmayayım diye saklamış benden

Kötü olmuş bu.
Hakkınızda hayırlısı olsun diyorum, yanına kalmaz illa ki. Siz çocuklarınızla psikolojiniz en sağlam şekilde çıkabilin de şu durumun içinden, gerisi teferruat. Yine de emin olmak için bu mal kaçırma konusuna bakan bir avukata daha danışın derim. Bazen boşanma avukatlarının gözden kaçırdığını yakalayabiliyorlar, varsa tanıdık, ticaretten anlayan kişiler çevrenizde, onlara da sorun soruşturun. Allah kolaylık versin.

Allahım aldatan aldatana Allah yardımcınız olsun, yıpratmayın kendinizi ve iyi bir avukat bulun. Çocuklarınıza saçma sapan şeyler mi söylüyor hala utanmadan...

Adam pisliklerine başlayınca kaçırmış malları belli ki pis. Allah yardımcınız olsun en kolay şekilde kurtulursunuz umarım rezil herif. Eşini aldatandan ben her türlü adiligi de beklerim. Onurlu davranış sergileyecek değil ya.

Eşin,seni aldatmaya başladığında malları kaçırmıştır.
Çünkü, er ya da geç yakalanacağını biliyordu ve baştan tedbirini almış.
Allah,yardımcın olsun.
Kendin ve çocukların için güçlü olmak zorundasın.

İşler sizin için gittikçe cirkinlesiyor ve de cirkinlesmeye devam da edecek gibi görünüyor.sizin tek istediğiniz çocuklarınız ve bunca yıldır verdiğiniz emekleriniz bunu anlıyor ve biliyorum ama bazen acaba çocuklar da gerçekleri bilmeli ve ona göre kararları kendileri vermeleri gerekli diye de düşünmüyor değilim.çünkü siz ne kadar onları korumaya calissanizda ve travma yasamasinlar diye ugrastikca bir yerden patlak veriyor ve inanın sizin adınıza üzülüyorum.bizim bilgimiz yeterli değil avukat abiniz belki size bir yol gösterip mal kaçırma için bir çare bulabilir.yani bu adam madem mal kaçırmış gozukmezse alınan para nerde diye belki hesapsorulabilinir.yada sizde cirkeflesin ve seni ifşa ederim el yüzüne bakamazsin gibi şeylerle biraz korkutup belki gözünü korkutabilirsiniz yada yok mu bu adamın zayif noktası zaafı falan ona oynayın.kendinizi lutfen salivermeyin birakmayin ben kendi adıma size dua edeceğim umarım bu günleri atlatıp güzel günlere ulaşırsınız.aminnn.

Evlilik süresince edinilen her mal ortaktır. Bir kere devir diye birşey söz konusu olmaz, ancak alım satım sözleşmesi sonucunda mülkiyet abiye geçmiş olabilir. Ama büyğk ihtimalle noterde para almadığı halde aldım diyerek satış sözleşmesini yapmıştır. Bu durumda muvazaalı işlem var demektir zaten ve bu devrin iptaline yönelik dava açabilirsiniz.

Çok teşekkür ediyorum güzel dilekleriniz için ağbim eğer anlaşmalı ikna edemezsek hiçbirşey elde edemeyiz diyor malesef aynı zamanda çok yakın arkadaşım bir savcı var malesef o da ağbimle aynı fikirde

Bu konuda kimse bilgi vermedi bunu da sorayım teşekkür ediyorum bilginiz için evet bir para alımı söz konusu değil

Çok üzüldümm.. noluyo bu yuvalara anlamıyorum insanlar neden kadar sadakatsiz ve adi olmaya başladılar.. şeref yoksunu herif yaptığının cezasını bulur elbet adaleti şaşmayan Allah var.

Durumunuza gerçekten üzüldüm inşallah az hasarla kurtulursunuz.
Mal mülk meselesinde bu forumda çok eleştirilsede fikrim,ben saçını süpürge edip,çalışıp biriktirip kocasını zengin eden kadınların sonunu hep aynı görüyorum.
Güvenmeyin bu adamlara bu kadar,onlar bize bakmak ve geçindirmekle yükümlü biz onları değil.
Evlenince senin paran benim param olmaz diyorlar,bakın şimdi sizin hiç yok.
Evlilikte kadının madden ve manen güvende olması en büyük olmazsa olmaz.

Erkeğin karakterlisi adam olanı ayrılırken belli olurmuş. Karaktersiz ciğeri 5 para etmezin tekiymiş. İnsan 2 evladının anasına yapmaz bunu. Ne demek çocukları doldurmak onları yıpratmak.. Dilerim ettikleri yanına kalmaz.. Allah yar ve yardımcınız olsun..

avukat abiniz, savcı bey.. size muvazaalı işlemden söz etmediler mi?
tamam çok kolay olmayabilir ama araştırın derim..

Tarihler tutmuyor demişsiniz. Sanıyorum mallar evlenmeden önce edinilmiş ve abisinin üzerine yapılmış. Yoksa zannetmiyorum savcı ve avukat “imkansız” desin. Sundukları sebep nedir?

Çocuklarınız ve sizin için her şey umarım iyi olur. Arada çocuk oldu mu daha da zorlaşıyor.

Neden söylemediklerini anlayamadım ki bukadar sıkıntım var anlamadım ki birazdan arayıp sorcam sebebini ama bende şimdiden enerji kalmadı kafam çok karışık ilkez burdan öğrendim.Herşey evlilikte elde edildi evliliğe başlamadan resmen sıfırdan başladık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…