Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
akıl verebilecek yokmu arkadaşlar
36 yaşındamıymış ...hım amaç belli ya
sinek koca meselesi ::)
Kapat konuyu ders verecek insanlar yok karşında muhattap olma, iyi kurtulmuştum evli değilsin şükretakıl verebilecek yokmu arkadaşlar
sinek kadar kocam olsun yeterki başımda olsun derler...şimdi bu adamın karakteri de sinek kadar ya....Canim ne demek istedigini anlayamadim acar misin rica etsem?![]()
benim asla barışmak gibi bi düşüncem olmadı olmazda suan beni yalanlıyo olabilir ortada bi kanıt yok zaten bende olayı didiklemedim birkere konustum sonrasında ikisiyle hiçbir sekilde iletişime gecmedim veririm şifreyi kadına gir bak derim okur herseyi görür ortada inanmaya çalıscagı kendini avutcagı bi yalanda olmaz o karekterirsizinde kendini savunacagı bi tarafıda kalmaz kendileri gibi onursuz sevgilerine devam ederler onursuzca burda bukadar insan bosver ugrasma diyosa bi bildikleri vardır kafam çok karısıktı konuyu açtıgımda ama şuan netim her serde bi hayır vardır kurtulduguma sükrediyorum sadece buraya yazmasam belki seytana uyup gercekten kötüyle kötü olcaktım bi arkadas demiş zaten bukadar çirkinligin içinde sevgi aşk olmaz diye bu çirkefligin içinde bulunmaya bi rol üstlenmeyede gerek yok
allaha havale ediyorum artık beddua bile etmiyorum ne halleri varsa görsünler dediginiz giibi kendi pisliklerinde bogulsunlar onlara sorsan ikiside üniversite mezunu kültürlü bulunmaz hint kumaşı kendileri insanlar dısardan ne kadar başka içten ne kadar başka başka oysa daha neler görcez su hayatta bakalımAmaan her gün başka bir kuma çıkar zaten uğraşmaya değmez. Kendi pisliklerinde boğulsunlar.
5 senedir birliktelerse onu sendwn iyi tanıyordur..ve muhtemelen karşıliklı ihanetleri oldu ve birbirlerini affettileer.ya ilişki çok sağlam ya da ikisi de çok kişiliksiznerden başlıcam nasıl anlatcam tamda bilmiyorum aslında konu şöyle sevdigim deger verdigim benide sevdigine inandıgım biriydi ama işin aslı benle görüşürken eski sevgilisiylede görüşüyomus bi dönem ayrıldık 2 ay görüşmedik sonra tekrar barıstık falan beni ekledi tabi arkadas listesine.arkadası sandıgım kızın resimlerin altına yorumlarını falan görünce bune dedim arkadası sanıyorum ben.sorunca ona arkadasım dedi açıkladı bisürü saçma sey bende inandım tabi sonra ne olduysa kız bunun duvarına aşkım falan bişey yazdı böylellikle hersey ortaya cıkmıs oldu tabiki kızla konustum bunlar 5 senedir falan beraberlermiş evlenme teklif etmiş kıza yazdım ben hemen kıza tabi herseyi açık açık konustuk oda beni arkadası biliyomus.bunlarda ortaya çıkınca tartısmalar falan oldu aramızda beni sevmedigini istemedigini söyledi kızdım falan beddua ettim tamam diyip çekildim ugraşmakta istemedim degmicek biri için işin komik tarafı o kız onuda benide aldattıgını bile bile hala onunla beraber sanki hiç böyle bişey yasanmamış gibi çok seviyorum demişti daha öncede aldatmış zaten kendisini ve evlencekler yani. ben aldatıldm kullanıldım kandırıldım tamam ama bu kız bukadar seyi bile bile onunla beraber olması ,mutlu olmaları beni gercekten çok sinirlendiriyo. büyük ihtimalle kıza inkar ediyo yalan sölüyo falan diyodur kızda sevdiginden bilsede benim yalan söyledigimi varsayarak sineye cekiyo sanırım.bukadar sey yasandı üzülen benim onlar mutlu diyorum mahvettim kendimi üzmekten o günden sonra tek kelime yazmadım aramadım sormadım oda beni sizce bu sekilde tepkisiz kalıp susmaya devammı ediyim bi taraftanda diyorumki veriyim şifremi yazısmalarımızı kıza alsın kendisi okusun görsün gercekleri o insanın nasıl biri oldugunu sonrada diyorumki bukadar seyi affeden görmezden gelen kadın onuda affeder ben kendi çirkefligimle kalırım sizce ne yapmalıyım kafam çok karısık
Bence boşver onları ve keni hayatına bak..bende çok zor bir durumdayım benzer sebeplerden her gün bıkıp usanmadan beddua ediyorum..allah büyük..nerden başlıcam nasıl anlatcam tamda bilmiyorum aslında konu şöyle sevdigim deger verdigim benide sevdigine inandıgım biriydi ama işin aslı benle görüşürken eski sevgilisiylede görüşüyomus bi dönem ayrıldık 2 ay görüşmedik sonra tekrar barıstık falan beni ekledi tabi arkadas listesine.arkadası sandıgım kızın resimlerin altına yorumlarını falan görünce bune dedim arkadası sanıyorum ben.sorunca ona arkadasım dedi açıkladı bisürü saçma sey bende inandım tabi sonra ne olduysa kız bunun duvarına aşkım falan bişey yazdı böylellikle hersey ortaya cıkmıs oldu tabiki kızla konustum bunlar 5 senedir falan beraberlermiş evlenme teklif etmiş kıza yazdım ben hemen kıza tabi herseyi açık açık konustuk oda beni arkadası biliyomus.bunlarda ortaya çıkınca tartısmalar falan oldu aramızda beni sevmedigini istemedigini söyledi kızdım falan beddua ettim tamam diyip çekildim ugraşmakta istemedim degmicek biri için işin komik tarafı o kız onuda benide aldattıgını bile bile hala onunla beraber sanki hiç böyle bişey yasanmamış gibi çok seviyorum demişti daha öncede aldatmış zaten kendisini ve evlencekler yani. ben aldatıldm kullanıldım kandırıldım tamam ama bu kız bukadar seyi bile bile onunla beraber olması ,mutlu olmaları beni gercekten çok sinirlendiriyo. büyük ihtimalle kıza inkar ediyo yalan sölüyo falan diyodur kızda sevdiginden bilsede benim yalan söyledigimi varsayarak sineye cekiyo sanırım.bukadar sey yasandı üzülen benim onlar mutlu diyorum mahvettim kendimi üzmekten o günden sonra tek kelime yazmadım aramadım sormadım oda beni sizce bu sekilde tepkisiz kalıp susmaya devammı ediyim bi taraftanda diyorumki veriyim şifremi yazısmalarımızı kıza alsın kendisi okusun görsün gercekleri o insanın nasıl biri oldugunu sonrada diyorumki bukadar seyi affeden görmezden gelen kadın onuda affeder ben kendi çirkefligimle kalırım sizce ne yapmalıyım kafam çok karısık