bukadarıda oluyomuş gerçekten......

Diğer kız kabullenmiş ben sanmıyorum onu kandırdığını o onun ne halt olduğunu biliyordur. Size yapılan ise çok adiceee... Bırakın ne halleri varsa görsünler,pislik adam (Sinirlendim bak şimdi) :KK14:

Nerde böyle degmez adam var etrafinda bin tane kız masallah:KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62:
Kizlar da nasil bu kadar saf oluyolar ki yani:KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62:
Yillarca cikarlar adam evliymis olur:KK62:
Biz cikarken baskasiyla da cikiyomus olur:KK62:
Yok eski sevgilisini aramis tekrardan olur :KK62:
Hey Allahm ya:KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62:

1 saniyemi bile o insanları düşünerek geçirmemem gerekirken neden bu meseleye bukadar kafamı takıp düşünüyorum üzüyorum die kızyodum kendime nerde hata yapıyorum diye sizlerinde görüşlerini almak istedim zaten işin aslı ben bu meseleyi gurur meselesi haline dönüştürmüşüm kendimi hırpalamamda o karektersiz adam kullandım eglendim basımdan attım sevgilimlede aram bozulmadı die düşünsün kadında beni tercih etti seviyo beni evlencez mutlu olcaz die düşünsün kendi inanmak istedikleri gerceklerle kendilerini avutsunlar allah biliyo görüyo herseyi gurur meselesi yapıp takmayada gerek yok daha fazla hiçbirinizi tanımasamda en yakınımın yapamıcagıyapıp dogruyu gösterdiniz

gun gelicek ve sen sana deger veren sadik kalacak bir ask yasayacaksin bir esin olacak, o bayan ise onu aldatan biriyle evlenerek hayatinin hatasini yapacak ve eger devam ederse omru boyunca mutsuz olacak. Sence hanginiz daha sansli? Hic uzulme ben mutsuzum onlar mutlu diye, seni gercekten mutlu edecek kisi karsina ne zaman cikacak bilemezsin. Kiz eger ayrilmak istiyo olsaydi bu kadar sebep bile yeterliydi, bence ugrasma. Kiz kör ise gözlerini sen açamazsın...

sen gerekeni yapmışsın gerisi kıza kalmış midesi alıyormuş ki bu olanları devam ediyormuş.

Defalarca daha aldatılmayı göze alıyor demek ki.

buna benzer bir olay daha yaşanmıştı hatırlamıyorsam nisan mayıs ayları gibiydi o geldi aklıma. kızın iki senelik ilişkisi varmış çocukta 5 senedir biriyle çıkıyormuş ikiside birbirinden habersiz miş öğrenmişler işte kız atıp tutuyordu barışmam etmemle şöyle böyle die bizde kıza baya bi üzülmüştük tüm kk bir olup kıza destek olmaya çalışıyorduk iki hafta son barışmıştıda bize size ne oluyor bu benim tercihim demiş. :KK20:

benim asla barışmak gibi bi düşüncem olmadı olmazda suan beni yalanlıyo olabilir ortada bi kanıt yok zaten bende olayı didiklemedim birkere konustum sonrasında ikisiyle hiçbir sekilde iletişime gecmedim veririm şifreyi kadına gir bak derim okur herseyi görür ortada inanmaya çalıscagı kendini avutcagı bi yalanda olmaz o karekterirsizinde kendini savunacagı bi tarafıda kalmaz kendileri gibi onursuz sevgilerine devam ederler onursuzca burda bukadar insan bosver ugrasma diyosa bi bildikleri vardır kafam çok karısıktı konuyu açtıgımda ama şuan netim her serde bi hayır vardır kurtulduguma sükrediyorum sadece buraya yazmasam belki seytana uyup gercekten kötüyle kötü olcaktım bi arkadas demiş zaten bukadar çirkinligin içinde sevgi aşk olmaz diye bu çirkefligin içinde bulunmaya bi rol üstlenmeyede gerek yok

benim asla barışmak gibi bi düşüncem olmadı olmazda suan beni yalanlıyo olabilir ortada bi kanıt yok zaten bende olayı didiklemedim birkere konustum sonrasında ikisiyle hiçbir sekilde iletişime gecmedim veririm şifreyi kadına gir bak derim okur herseyi görür ortada inanmaya çalıscagı kendini avutcagı bi yalanda olmaz o karekterirsizinde kendini savunacagı bi tarafıda kalmaz kendileri gibi onursuz sevgilerine devam ederler onursuzca burda bukadar insan bosver ugrasma diyosa bi bildikleri vardır kafam çok karısıktı konuyu açtıgımda ama şuan netim her serde bi hayır vardır kurtulduguma sükrediyorum sadece buraya yazmasam belki seytana uyup gercekten kötüyle kötü olcaktım bi arkadas demiş zaten bukadar çirkinligin içinde sevgi aşk olmaz diye bu çirkefligin içinde bulunmaya bi rol üstlenmeyede gerek yok

Siz şifreyi verip kanıtlasanız bile o yine de inanmak istemeyebilir af edebilir bence uğraşıp kendinizi üzmeyin :KK20: . Sizi yalanlıyor ama kendisi doğruyu söylediğinizi biliyor öyle değil mi onu vicdanı ile baş başa bırakın :KK39:

Amaan her gün başka bir kuma çıkar zaten uğraşmaya değmez. Kendi pisliklerinde boğulsunlar.

bence de sen yapacağını yapmışsın bundan sonrasında yapacağın her harekette daha çok üzülen sen olursun :(

Adam bozuk... sen olmasan başkası başkası olmasa yine bir diğer başkası onun için sürer gider böyle.... yani neyi nasıl kanıtlarsan kanıtla bu adamla senin bir sonun olamaz... o kızdan ayrılsada heralde bu saatten sonra ona geri dönmezsin... o yüzden kurtuluşunu kutla boşver gitsin.... elbet aldatılacağı bir kadınla karşılaşır...

Amaan her gün başka bir kuma çıkar zaten uğraşmaya değmez. Kendi pisliklerinde boğulsunlar.
allaha havale ediyorum artık beddua bile etmiyorum ne halleri varsa görsünler dediginiz giibi kendi pisliklerinde bogulsunlar onlara sorsan ikiside üniversite mezunu kültürlü bulunmaz hint kumaşı kendileri insanlar dısardan ne kadar başka içten ne kadar başka başka oysa daha neler görcez su hayatta bakalım

nerden başlıcam nasıl anlatcam tamda bilmiyorum aslında konu şöyle sevdigim deger verdigim benide sevdigine inandıgım biriydi ama işin aslı benle görüşürken eski sevgilisiylede görüşüyomus bi dönem ayrıldık 2 ay görüşmedik sonra tekrar barıstık falan beni ekledi tabi arkadas listesine.arkadası sandıgım kızın resimlerin altına yorumlarını falan görünce bune dedim arkadası sanıyorum ben.sorunca ona arkadasım dedi açıkladı bisürü saçma sey bende inandım tabi sonra ne olduysa kız bunun duvarına aşkım falan bişey yazdı böylellikle hersey ortaya cıkmıs oldu tabiki kızla konustum bunlar 5 senedir falan beraberlermiş evlenme teklif etmiş kıza yazdım ben hemen kıza tabi herseyi açık açık konustuk oda beni arkadası biliyomus.bunlarda ortaya çıkınca tartısmalar falan oldu aramızda beni sevmedigini istemedigini söyledi kızdım falan beddua ettim tamam diyip çekildim ugraşmakta istemedim degmicek biri için işin komik tarafı o kız onuda benide aldattıgını bile bile hala onunla beraber sanki hiç böyle bişey yasanmamış gibi çok seviyorum demişti daha öncede aldatmış zaten kendisini ve evlencekler yani. ben aldatıldm kullanıldım kandırıldım tamam ama bu kız bukadar seyi bile bile onunla beraber olması ,mutlu olmaları beni gercekten çok sinirlendiriyo. büyük ihtimalle kıza inkar ediyo yalan sölüyo falan diyodur kızda sevdiginden bilsede benim yalan söyledigimi varsayarak sineye cekiyo sanırım.bukadar sey yasandı üzülen benim onlar mutlu diyorum mahvettim kendimi üzmekten o günden sonra tek kelime yazmadım aramadım sormadım oda beni sizce bu sekilde tepkisiz kalıp susmaya devammı ediyim bi taraftanda diyorumki veriyim şifremi yazısmalarımızı kıza alsın kendisi okusun görsün gercekleri o insanın nasıl biri oldugunu sonrada diyorumki bukadar seyi affeden görmezden gelen kadın onuda affeder ben kendi çirkefligimle kalırım sizce ne yapmalıyım kafam çok karısık
5 senedir birliktelerse onu sendwn iyi tanıyordur..ve muhtemelen karşıliklı ihanetleri oldu ve birbirlerini affettileer.ya ilişki çok sağlam ya da ikisi de çok kişiliksiz

nerden başlıcam nasıl anlatcam tamda bilmiyorum aslında konu şöyle sevdigim deger verdigim benide sevdigine inandıgım biriydi ama işin aslı benle görüşürken eski sevgilisiylede görüşüyomus bi dönem ayrıldık 2 ay görüşmedik sonra tekrar barıstık falan beni ekledi tabi arkadas listesine.arkadası sandıgım kızın resimlerin altına yorumlarını falan görünce bune dedim arkadası sanıyorum ben.sorunca ona arkadasım dedi açıkladı bisürü saçma sey bende inandım tabi sonra ne olduysa kız bunun duvarına aşkım falan bişey yazdı böylellikle hersey ortaya cıkmıs oldu tabiki kızla konustum bunlar 5 senedir falan beraberlermiş evlenme teklif etmiş kıza yazdım ben hemen kıza tabi herseyi açık açık konustuk oda beni arkadası biliyomus.bunlarda ortaya çıkınca tartısmalar falan oldu aramızda beni sevmedigini istemedigini söyledi kızdım falan beddua ettim tamam diyip çekildim ugraşmakta istemedim degmicek biri için işin komik tarafı o kız onuda benide aldattıgını bile bile hala onunla beraber sanki hiç böyle bişey yasanmamış gibi çok seviyorum demişti daha öncede aldatmış zaten kendisini ve evlencekler yani. ben aldatıldm kullanıldım kandırıldım tamam ama bu kız bukadar seyi bile bile onunla beraber olması ,mutlu olmaları beni gercekten çok sinirlendiriyo. büyük ihtimalle kıza inkar ediyo yalan sölüyo falan diyodur kızda sevdiginden bilsede benim yalan söyledigimi varsayarak sineye cekiyo sanırım.bukadar sey yasandı üzülen benim onlar mutlu diyorum mahvettim kendimi üzmekten o günden sonra tek kelime yazmadım aramadım sormadım oda beni sizce bu sekilde tepkisiz kalıp susmaya devammı ediyim bi taraftanda diyorumki veriyim şifremi yazısmalarımızı kıza alsın kendisi okusun görsün gercekleri o insanın nasıl biri oldugunu sonrada diyorumki bukadar seyi affeden görmezden gelen kadın onuda affeder ben kendi çirkefligimle kalırım sizce ne yapmalıyım kafam çok karısık
Bence boşver onları ve keni hayatına bak..bende çok zor bir durumdayım benzer sebeplerden her gün bıkıp usanmadan beddua ediyorum..allah büyük..

Back
X