nerden başlıcam nasıl anlatcam tamda bilmiyorum aslında konu şöyle sevdigim deger verdigim benide sevdigine inandıgım biriydi ama işin aslı benle görüşürken eski sevgilisiylede görüşüyomus bi dönem ayrıldık 2 ay görüşmedik sonra tekrar barıstık falan beni ekledi tabi arkadas listesine.arkadası sandıgım kızın resimlerin altına yorumlarını falan görünce bune dedim arkadası sanıyorum ben.sorunca ona arkadasım dedi açıkladı bisürü saçma sey bende inandım tabi sonra ne olduysa kız bunun duvarına aşkım falan bişey yazdı böylellikle hersey ortaya cıkmıs oldu tabiki kızla konustum bunlar 5 senedir falan beraberlermiş evlenme teklif etmiş kıza yazdım ben hemen kıza tabi herseyi açık açık konustuk oda beni arkadası biliyomus.bunlarda ortaya çıkınca tartısmalar falan oldu aramızda beni sevmedigini istemedigini söyledi kızdım falan beddua ettim tamam diyip çekildim ugraşmakta istemedim degmicek biri için işin komik tarafı o kız onuda benide aldattıgını bile bile hala onunla beraber sanki hiç böyle bişey yasanmamış gibi çok seviyorum demişti daha öncede aldatmış zaten kendisini ve evlencekler yani. ben aldatıldm kullanıldım kandırıldım tamam ama bu kız bukadar seyi bile bile onunla beraber olması ,mutlu olmaları beni gercekten çok sinirlendiriyo. büyük ihtimalle kıza inkar ediyo yalan sölüyo falan diyodur kızda sevdiginden bilsede benim yalan söyledigimi varsayarak sineye cekiyo sanırım.bukadar sey yasandı üzülen benim onlar mutlu diyorum mahvettim kendimi üzmekten o günden sonra tek kelime yazmadım aramadım sormadım oda beni sizce bu sekilde tepkisiz kalıp susmaya devammı ediyim bi taraftanda diyorumki veriyim şifremi yazısmalarımızı kıza alsın kendisi okusun görsün gercekleri o insanın nasıl biri oldugunu sonrada diyorumki bukadar seyi affeden görmezden gelen kadın onuda affeder ben kendi çirkefligimle kalırım sizce ne yapmalıyım kafam çok karısık