bukadarıda oluyomuş gerçekten......

kandırıldıgını sanmıyorum yaşları küçük deil sadece bile bile sineye çekiip görmezden geliyo eminim ikiside 36 yaşında bende 29 yasındayım
1)Boşuboşuna 36 yaşına kadar bekar kalmamış
2)herşeyi kabul ediyor ki kadın sevdiğini sansın diye kendi karakterini kaybederek nasıl bir ilişki yürütecekse
3)ayrıca o kadında boynuz ağaç dalı ve ağaç büyüdükçe büyüyor.
4)Böylelerinden kurtulun ki hayırlıları çıksın karşınıza, bu sizin kandırıldığınızı gösterir kullanıldığınızı değil.daha bi karaktersiz öbür sevgilisinin yüzüne yüzüne vuruluyor boynuzlar. demekki adam tükürse yarabbi şükür diyecek. o kadınla evlenmesi şüpeli sürdürmesi şüpeli kaç kişiyle yaşanacak evlilik olacak öyle.
5)bi süre sonra kadında aynı şeyleri yapmaya başlayabilir. bi 5 yıl geçmiş tanışıklıklarından.kısaca dinsizin hakkından imansız gelire döner son durumu. bırakın imansız o kadın olsun.

benim hazmedemedigim ben kulanıldım aldatıldım kandırıldım ve hiçbişey yapmadım sonrasında ben bu durumlara düşmüşken onun sevgilisiyle hala mutlu olması bana bukadar acı yasatıp hiçbişey olmamıs gibi devam etmeleri çok üzülüyorum napcagımıda hiç bilmiyorum susup kalmak en iyisi bende biliyorum ama aciz zavallı kulanıp kenara atılmıs gibi hisediyorum bu duygu beni tetikliyo sende yap oda sğrğnsün diyorum işin aslı kafam çok karısık bu sekilde aciz kurtulunmus biri gibi oluyorum sanki gururum yerlebir öbür türlküde zaten bulaştıgımla kalcam ikiside yanlış biliyorum çok kötü bi his
Kullanılıp atılmak ne.Nasıl kullanıldın.Niye aciz olasın güzelim.Çıkmışsınız.Aldatmış.Mutlu derken nedir mutluluk.Şu an için öyle görünüyor olabilir.Mutsuz olsa,sevgilisinden ayrılsa nolucak kendini kullanılmamış mı hissedeceksin.Bak sen ne diyorsun kızı aldattı kız hala onunla.Seni de aldattı o zaman kaale almayacaksın.

Ben pek anlayamadım sanırım o kızı sizinle mi aldatmış ? :rolleyes:

yok eğer öyleyse adamın peşine düşerseniz adam kıymete biner .:KK20:

adam bir de seni sevmiyorum demiş 36 yaşında o yaşa kadar sevmeyi öğrenemediyse zaten o saatten sonra çokta uğraşmasına gerek yok yani :-) yok bir de hem yeni sevgiliyi hem eski sevgiliyi arkadaş listesine dahil etmiş :KK70:

Ne kadar çok benziyor benim yaşadıklarıma :) Ben de aldatıldım daha doğrusu 3 yıllık sevgilisi varken benimle de sevgili olmuş e tabi nereden bileyim :) Kız beni ekledi öyle öğrendim biz kızla konuşuyoruz bi taraftan ona da seni seviyorum o önemsiz diyormuş bana da eski sevgilim o ayrıldık hala peşimde koşuyor diyordu :) Biz daha uyanık çıktık Allahtan konuşmaları gönderdik birbirimize, ikimiz de bastık tekmeyi:KK48: Sonra kız beni merak ettiğini görüşmek istediğini söyledi, görüştük :) Sonuç olarak o kızla şuan 5 6 senedir arkadaşız o başkasıyla evli hala görüşürüz pek severim kendisini :)

emin ol o kız mutlu değil
zayıf,bağımlı ve hayatını mahvetmek üzere.
ama sen de o adam seni seçse hayır demeyecek gibisin. ders al,şükret kendi hayatına bak.

Canım kız inanmıyor değil ki inanmak istemiyor sadece. Ne kadar süre beraber oldunuz siz?

Simdi ben bisey diyecem de topa tutulacagomi bilerek yine de yaziyim.
Bi defa affetmissin eminim hersey ortaya cikinca beni istemedi yazmissin eger isteseydi daha dogrusu hos degil ama seni tercih etmis olsaydi ikinci kez de affederdin. Yapilan hos degil bunu savunmuyorum. Sadece sevgilinin yaptiklarindan cok kizin midesizliginden bahsetmissin ya bu acidan bakiyorum. senin burda kizacagin ki artik ona da gerek yok sevgil8nken gidip kiza saydiriyorsun . Sevgilin seni tercih etmis olasydi ilk yaptigin ve soyledigin midesizligi sen yapmis olacaktin.
egriye egriii dogruyaa dogruu.......

uğraşmaya değmez bırak karaktersizliğiyle kalsın,geçici mutluluk onunki..

neden bunca olan arasında illa bir rol istiyorsun kendine.
İnan bu tür filmler kabak tadı verdi.
Şimdi tutkulu aşklar moda. Başka erkek mi kalmadı?

benim arkadaşımı da biri böyle aldatmıştı hemde iki kişiyle sonra adam diğer kızlardan biriyle nişanlandı düğün öncesi ayrıldı şimdi arkadaşımla evlenmeyi düşünüyorlar... arkadaş bilerek kabul etti var tabi böyle kabul edenler...

Sen o kızın mutlu olduğunu nerden çıkardın?

Emin ol kafayı yiyordur her geç yazılan mesajda, açılmayan telde. Gece uyuyamıyordur bile kaçıncı boynuzumu yiyorum diye.

Sevdiği falan da yalan, bu kadar çirkinliğin içinde sevginin, aşkın ne işi var.

Kocam olsun başımda dursun diye evlenir gider işte. Zaten 36 yaşında hala bekarsa ne çekmiştir bizim memlekette, ne laflar duymuştur allah bilir, ne imalar yapılmıştır niye evlenemedi diye..

nerden başlıcam nasıl anlatcam tamda bilmiyorum aslında konu şöyle sevdigim deger verdigim benide sevdigine inandıgım biriydi ama işin aslı benle görüşürken eski sevgilisiylede görüşüyomus bi dönem ayrıldık 2 ay görüşmedik sonra tekrar barıstık falan beni ekledi tabi arkadas listesine.arkadası sandıgım kızın resimlerin altına yorumlarını falan görünce bune dedim arkadası sanıyorum ben.sorunca ona arkadasım dedi açıkladı bisürü saçma sey bende inandım tabi sonra ne olduysa kız bunun duvarına aşkım falan bişey yazdı böylellikle hersey ortaya cıkmıs oldu tabiki kızla konustum bunlar 5 senedir falan beraberlermiş evlenme teklif etmiş kıza yazdım ben hemen kıza tabi herseyi açık açık konustuk oda beni arkadası biliyomus.bunlarda ortaya çıkınca tartısmalar falan oldu aramızda beni sevmedigini istemedigini söyledi kızdım falan beddua ettim tamam diyip çekildim ugraşmakta istemedim degmicek biri için işin komik tarafı o kız onuda benide aldattıgını bile bile hala onunla beraber sanki hiç böyle bişey yasanmamış gibi çok seviyorum demişti daha öncede aldatmış zaten kendisini ve evlencekler yani. ben aldatıldm kullanıldım kandırıldım tamam ama bu kız bukadar seyi bile bile onunla beraber olması ,mutlu olmaları beni gercekten çok sinirlendiriyo. büyük ihtimalle kıza inkar ediyo yalan sölüyo falan diyodur kızda sevdiginden bilsede benim yalan söyledigimi varsayarak sineye cekiyo sanırım.bukadar sey yasandı üzülen benim onlar mutlu diyorum mahvettim kendimi üzmekten o günden sonra tek kelime yazmadım aramadım sormadım oda beni sizce bu sekilde tepkisiz kalıp susmaya devammı ediyim bi taraftanda diyorumki veriyim şifremi yazısmalarımızı kıza alsın kendisi okusun görsün gercekleri o insanın nasıl biri oldugunu sonrada diyorumki bukadar seyi affeden görmezden gelen kadın onuda affeder ben kendi çirkefligimle kalırım sizce ne yapmalıyım kafam çok karısık
Kızı daha önce de aldatmis diyorsun kızın aklı yokmu demekki kabul ediyor bırak evlensinler kızı bi daha aldatsin o zaman aklı başına gelir sende sadaka ver allahın sevgili kuluymussun öyle bi pislik ten kurtulmussun

bazı arkadaslar demişki sana gelse sende affederdin inanın ogünden sonra aklıma bile gelmedi barısmak affetmek böle şeyler üzerinde hiç düşünmedim siz yazınca aklıma geldi demekki bu ihtimaller kafamda bile yok o kadınlada derdim yokki benim onada üzlüyorum bi adama 5 yılını veriyosun 36 yasındasın ailen eşin dostun herkes biliyo seviyosun bi anda ögreniyosunki 1 yıldır sevdigin adam baskasıyla aldatıyo seni ya güçlü olup silip atcak 5 yılını herseyi hiçe sayıp yada suan yaptıgı gibi yalanlara inanıyomus gibi yapıp sineye cekcek onun içinde kolay deil sadece o adamın ekmegine yag sürmüş olması o karektersizin hala mutlu oluyo olmasına tahammül edemiyorum buna. o kadınla veya bi baskasıyla yüzü hiç gülmesin ömrübillah mutsuz olsun istiyorum sadece

Ne b...yerse yesinlerr amannn bırakk uğraşma bilee!!!
Kendi içlerinde boğulurlar...

Hatun epey geniş mezhepliymiş. Sen kurtulduğuna şükret ve hayatına bak meseleyi gurur meselesi haline getirme çünkü değmez.

Back
X