Buket'in kepçe kulak ameliyatı :)

phuketbuket

Üye
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2013
17
1
16
İstanbul
İyi akşamlar herkese
birkaç gün önce kepçe kulak ameliyatı oldum tecrübelerimi mutluluğumu anlatayım :) operasyon 1 saat sürdü lokal anestezi yapıldı. önce korktum ama hiçbişey hissetmedim :) bikaç saat sonra ağrı başladı ama atlattım neyse ilaçlar sağolsun. 1 hafta boyunca da kafa bandı takmak zorundayım bakalım sonuç ne olacak :) bir de kontrole gitmeye devam tabi. geceleri saç bandı takıp uyumam gerekiyormuş 1 ay boyunca. buralardan okuduğm kadarıyla kiminin çok iyi kiminin çok ağrılı acılı geçiyormuş. Sanırım yapan doktora göre değişiyor. veya tecrübeye. bilmiyorum ben iyiyim :) ileteyim dedim :)

Buket

çift kulak :) fiyat burdan yazmayaym ama istersen doktorumun tlf verebilirim. saç bandı takmaya devam amaa çok memnunum görünüşten. psikolojinizi gerçekten çok etkiliyor insanın rahatsız olduğu bir şeyin düzeldiğini görmek. sosyal açıdan özellikle. ne kadar zorlukları da olsa da katlanmayı göze aldığnzda herşey kolay. darısı başınıza. kulaklarınıza hatta :)) iyi geceler

Buket

canım cevabın için tşk ederim ama benim tek kulağım öyle ya ne kötü birşeydr çok iyi biliyorum kendi kendime hep kulağım kepçe olmasaydı saçımı şöyle yapardım böyle yapardım diyorum ahh ahh çok geçmiş olsun canım darısı başıma ama keşke fiyat yazsaydın ya problem olmazdı herhalde :)

Merhabalar ben kepçe kulak ameliyatı olacagım fakat fazla bilgim yok ameliyatı olmayı çok istiyorum istanbulda devlet hastanesınde olabilirmiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…