bukeye döndüm resmen fikir verin lütfen

oznur0808

Üye
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2013
97
0
16
Rize
arkadaslar daha öncede bahsetmiştim ama hala tatmin olmadım tekrar yazayım yardımlarınız bekliyorum ben karadenizde öğretmenim daha bu sene mezun oldum ve atandım burada bir gemi mühendisi var karadenizin yerlisi bana deli gibi aşık peşimden hiç ayrılmıyor ama gercekten seviyo belli ve dürüst. gecen arkadasım rahatsızlandı hastanede kaldık oraya bile geldi sabaha kadar benle konusmaya çalıstı hep göndermeye calıstım ama artık dinle diye sinirlenince bende dinlemek zorunda kaldım. sen ne kadar git desen de gitmeyeceğim falan dedi ama biri daha beni seviyo ve o gemi mühendisinin arkadası .ustelik simdi konusmuyolar aralarındaki tum bağlar koptu. ama ben arkadasının beni sevdiğini sonradan öğrendim ve doğal olarak o gemi mühendisi olan çocukta kendinin aptal yerine konduğunu dusundu bir sürü bir sürü seyler oldu ama ben o beni hastanede bile bekleyen cocuktan etkilendm sanırım fakat korkuyorum sizce aradaki buzları artık yavas yavas eritmeli miyim nasıl davranıyım görünce felan? ama sevgiis gercek geliyo bana bilmiyorum yanii

Aklın kimde ise onunla ilgilen bence ki, aklında gemi mühendisinin olduğu aşikar yalnız hayat dizi değil unutmamak lazım

Son düzenleme:
Siz daha once bir konu acmistiniz zaten ordan devam edebilirdiniz.Actiginiz konularin icerigi ayni oldugu icin ordan devam edebilirdiniz.Yanlis anlama canim bilgilendirme amacli soyledim

Siz daha once bir konu acmistiniz zaten ordan devam edebilirdiniz.Actiginiz konularin icerigi ayni oldugu icin ordan devam edebilirdiniz.Yanlis anlama canim bilgilendirme amacli soyledim

biliyorum ama orası baya altlarda kaldı bakan olmayınca bende burda actım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…