Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba iyi günler yıkamaya verdiniz mi acaba hiç, nasıl memnun kaldınız mı yıkamadan çünkü evimin 2 odasının da koridorların halıları da bukle halı sizden fikir almak istedim
Benim de koridorlar bukle hali. Hali yıkama makinesi var annemde. Onunla yıkarsam bozulma olur mu kızlar? Yapan var mı. Bir de hepsi beyaz. Apartman daireisnden Bahçeli eve taşındık, haliyle iyice kirlendi.
Kusura bakmayın yeni gördüm takılma çekme asla yapmadı yeni evlenen bi çok kişi halı tozundan muzdaripken ben yaşamadım severek kullanıyorum halı yıkamacılarda güvenle yıkattım
Benim de koridorlar bukle hali. Hali yıkama makinesi var annemde. Onunla yıkarsam bozulma olur mu kızlar? Yapan var mı. Bir de hepsi beyaz. Apartman daireisnden Bahçeli eve taşındık, haliyle iyice kirlendi.