• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bukle Halı Temizleme

nurnurnurnurun

Üye
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2023
107
98
18
Merhaba arkadaşlar bukle halı kullanıyorum ancak halı yıkamaya verilebilir mi yada veren var temizliği nasıl yapılır fikirlerinizi bekliyorum 😊
IMG_0416.webp

Merhaba iyi günler yıkamaya verdiniz mi acaba hiç, nasıl memnun kaldınız mı yıkamadan çünkü evimin 2 odasının da koridorların halıları da bukle halı sizden fikir almak istedim

Hiçbir sorun yaşamadım 2 kez gönderdim makinayla temizleyen sert el fırçası kullanmayan halı yıkamacılara verebilirsiniz 😊

Benim de koridorlar bukle hali. Hali yıkama makinesi var annemde. Onunla yıkarsam bozulma olur mu kızlar? Yapan var mı. Bir de hepsi beyaz. Apartman daireisnden Bahçeli eve taşındık, haliyle iyice kirlendi.

Merhaba bukle halı tavsiye edermisiniz kullanımı nasıl takılma çekme ioliklerde yaptı mi ya da lekeler cikiyormu kolaylikla
Kusura bakmayın yeni gördüm takılma çekme asla yapmadı yeni evlenen bi çok kişi halı tozundan muzdaripken ben yaşamadım severek kullanıyorum ☺️ halı yıkamacılarda güvenle yıkattım

Benim de koridorlar bukle hali. Hali yıkama makinesi var annemde. Onunla yıkarsam bozulma olur mu kızlar? Yapan var mı. Bir de hepsi beyaz. Apartman daireisnden Bahçeli eve taşındık, haliyle iyice kirlendi.
Ben halı yıkamacılara gönderdim sayısız kez hiçbir sorun olmadı makinayla yıkıyo onlarda

Back
X