Teşekkür ederim. Begenmenize sevindim:)Ellerinize sağlıkYarışmada bol şans diliyorum Harika görünüyor
Teşekkür ederim:)Ellerine sağlık.. Yarışmada başarılar
Teşekkür ederim:)Afyondan her gecmemizde alirim mutlaka ambaz yolundaki bi bukmeciden:)
Ellernize saglik cok guzel gorunuyor :)
Bilmez miyimm afyon dogumluyum benTeşekkür ederim:)
Biliyorsunuz demek bu lezzeti ne güzel:)
Ben de orada degilim yıllardır. Ama bükmeden vazgecilmiyor işte:)Bilmez miyimm afyon dogumluyum ben
Ama orda yasamiyorum :), tatillerde geciyorum ordan :)
Teşekkür ederim canım benim. Tarif etmesi biraz zor olunca heralde paylasmamistim. Bugüne kismetmis:) haşhaş seviyorsan bunu da begenecegine eminim canim. Denersen yorumlarini bekliyorumEllerıne saglık arkadasım harıka olmus
Sen bızle nıye paylasmadın bu tarıfı bakım
Hashası cok severım cevızle beraber yaparım coregını, mercımekle hıc duymamıstım bunuda denemem lazım
Basarılar dılerım
Teşekkür ederim deneyip beğenirsiniz inşallahDün Trt'de bir bayan yaptı aynısını.Biz de beğenmiş ve denemeye değer olduğuna karar vermiştik.Onunkinin hamurunda yumurta da vardı.Gerçekten güzel görünüyor.Elinize sağlık.Başarılar dilerim.
Teşekkür ederim. Bi afyonlu tarafindan beğenilmesine sevindim:)Bende afyonluyum güzel tarif etmişsiniz elinize sağlık.
Sağolun teşekkür ederim:)Afyonlu arkadaşım çok güzel yapardı
sizin bükmelerde çok güzel görünüyor
ellerinize sağlık
yarışmada başarılar
Teşekkür ederim canım. Ben de gecen seneye kadar cesaret edemiyordum. Ama cok da canim istiyordu. Bi kere deneyim ne olacak dedim ve kollari sıvadım:) baktim cok da guzel olmuş gerisi geldi artık. Eminim sen de cok güzel yaparsın canimBasarilar canim bir afyonlu olarak bayilirim ama hep buyuklerimden yedim kendim yapmamistim cok guzel anlatmissin kesin deneyecegim ellerine saglik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?