• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bulabilir miyim bu atletten

scilla

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2009
78
20
98
37
bu atletten arıyorum kızlar yaa bana yardım edebilecek var mı :69: $DSCN3181.webp

istanbulda değilim malesef :43: bana temin edebilir misiniz peki ne renkleri var başka parayı havale etsem size:43:

canım sürekli gittiğim bi pazar değil ama oraya yolum düşerse mutlaka alıcam. Ama zaman içimn söz veremiyorum. lame ve dore vardı parlak olan. Giyeceğini bilsem kendimkini göndereyim sana eğer acilse

inan o kadar acil ki :2: bi fiyat biç satmak niyetindeysen hemen alırım dore dimi seninki

çok teşekkür ederim de buna ben de baktım kalın biraz o yüzden cesaret edemedim çok saol:71:

koton da vardır gidip bak hatta sanırım bu resimde ki atlet kotonun çünkü üstte kotonun kurdelasından gördüm atlette:34:

çok ince örgü gibi görünüyo canım ama.çok şık duruyo bence.neyse biraz daha bakayım,bulursam haber veririm.:61:

Canım özelden atabiliyorsan adresini mail at. Kargoya karşı ödemeli göndereyim. Ama bayram araya girdiği için ne zamana getirirler bilmiyorum. Parasıda hiç önemli değil. Gönlün hoş olsun bu kadar çok istiyorsun benden sana hediye olsun. :64::66:

özelden mesaj atamıyorum :( mesaj sayım az ama mail adresimi yazayım buradan mail at ben de bilgilerimi yazayım benm de sana minik bi hediyem olcak o zaman :D

canım bende de bunun atleti değil ama bluzu var.epeydir duruyor öyle sandıkta.hiç kullanamadım ben.arkadaş göndericekmiş göndermeseydi ben yollardım sana ama dediğim gibi atlet değil bendeki bluz.bunu nasıl kullanıcaksın merak ettim.ben kombinlemeyi beceremedim bunu simli olduğu için.

Back
X