Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
canım sürekli gittiğim bi pazar değil ama oraya yolum düşerse mutlaka alıcam. Ama zaman içimn söz veremiyorum. lame ve dore vardı parlak olan. Giyeceğini bilsem kendimkini göndereyim sana eğer acilse
Canım özelden atabiliyorsan adresini mail at. Kargoya karşı ödemeli göndereyim. Ama bayram araya girdiği için ne zamana getirirler bilmiyorum. Parasıda hiç önemli değil. Gönlün hoş olsun bu kadar çok istiyorsun benden sana hediye olsun.
özelden mesaj atamıyorum mesaj sayım az ama mail adresimi yazayım buradan mail at ben de bilgilerimi yazayım benm de sana minik bi hediyem olcak o zaman
canım bende de bunun atleti değil ama bluzu var.epeydir duruyor öyle sandıkta.hiç kullanamadım ben.arkadaş göndericekmiş göndermeseydi ben yollardım sana ama dediğim gibi atlet değil bendeki bluz.bunu nasıl kullanıcaksın merak ettim.ben kombinlemeyi beceremedim bunu simli olduğu için.