bulamadım. yazıp rahatlamak belki...

• Konu Sahibi Konu Sahibi KV_
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
basin sagolsun canim konunu bilmiyorum ama kalp yakan bir adam var belli.. sen onune bak canim bunlar hep sana aci ama tecrübe. . ve bu acılar seni eger izin verirse güçlendirecek .. kendini yasadiklarini düşünme git egitime yoğunlaş çok yogunlas .. aklına düştükce isine dersine kitaplarına seviyorsan muziklerine tiyotralarina yogunlas.. ve seneye bugun tekrar guncelleme yap burda .. bak nasil mutlu olacaksin..annen sen agla diye dogurmadi seni

çok teşekkür ederim yorumunuz için..

23 yasindaymissin, genceciksin ne kadar yorulmus olabilirsin ki? Nefes aliyorsun hayattasin bak ne guzel yurt disina gidiyorsun orada egitimine devam edeceksin. Ne kadar sansli oldugunu gormen icin Allah vermesin ille bir musibet mi yasaman lazim? Degerini bil bazi seylerin

ille bir müsbiet mi vermesi lazım Allahın demişssiniz ama maalesef sandığınuz kadar şanslı değilim ben. ha çok şükür halime diyorum herşeye rağmen o ayrı.

16 yaşımda annemi kaybettim ben. üstelik babam tarafından öldürüldü. sonra yaşadığım şeyleri şimdi anlatmaya gerek duymuyorum.

dediğim gibi; herşeye rağmen Allaha şükürler ediyorum ama evet; yoruldum.

Helal olsun gayet olgunsun bu sekıkde devam edersen basaramayacagın hıc bısı yok en dgrusu kendını ezdrme cek herzaman restını kendı ayakları ustunde duran kendı kararlarını verebılen guclu bı kızsın Allah yardımcın olsun gıt oku daha yasın genc cok sevgılın olur daha yalanı hazmetmemıssın ıyı yapmıssın bu kafayla gdersen ılerıde saglam bı yuva kurarsın hep byle kal

• Beğen
Reactions: KV_
Helal olsun gayet olgunsun bu sekıkde devam edersen basaramayacagın hıc bısı yok en dgrusu kendını ezdrme cek herzaman restını kendı ayakları ustunde duran kendı kararlarını verebılen guclu bı kızsın Allah yardımcın olsun gıt oku daha yasın genc cok sevgılın olur daha yalanı hazmetmemıssın ıyı yapmıssın bu kafayla gdersen ılerıde saglam bı yuva kurarsın hep byle kal

Çok teşekkür ederim yorumunuz için. Bazen böyle şeyler duymaya ihtiyacı oluyor insanın.
hep derler bana çok güçlüsün diye ama bazen kendimiz bile farkında değiliz..

ille bir müsbiet mi vermesi lazım Allahın demişssiniz ama maalesef sandığınuz kadar şanslı değilim ben. ha çok şükür halime diyorum herşeye rağmen o ayrı.

16 yaşımda annemi kaybettim ben. üstelik babam tarafından öldürüldü. sonra yaşadığım şeyleri şimdi anlatmaya gerek duymuyorum.

dediğim gibi; herşeye rağmen Allaha şükürler ediyorum ama evet; yoruldum.
Olmusa ölmüse keske care olsa da yok ne yazik ki
Neler duyuyoruz neler goruyoruz hele ki ulkemizin durumu ortada, insanlar ne hallerde yasamaya calisiyor, teroru sapiklari bilmem neleri kol geziyor, simdi burada anlatilacak seyler degil. Bak sen ne guzel butun bunlari arkanda birakiyor ve guzel bir gelecege gidiyorsun. Sagligin yerinde, nefes aliyorsun.hayattaki en guzel en buyuk sans sukurler olsun.zaten sukrediyorsun sen de yine de yazmak lazim buralara ki bizden sonra biri gelir okur belki bakis acisi degisir, Klasik seyleri hic sevmem ama soyluyorum, hastanelerde can cekisen derdinin dermani olmayan insanlar var, evden cikamayan engelli insanlar var,koca baba abi siddeti gorup de kurtulamayanlar var.
Sen piril piril bir gelecege ucuyorsun, gecmisinde kotu olan her ne varsa hepsi ardinda kalacak sevin;) ve hep gulumse ne mutlu sana

• Beğen
Reactions: KV_
Back
X