• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bulamadım !!!

Saygı seviye yerlerde adam doktora yapmak için akademik kariyer için uğraşıyor birşeyler yapmaya çalışıyor bir yandan ev arıyor. Siz ona ne hala yariyorsun ki diyorsunuz. Onun babası söz konusu olunca babandan para iste diye rahatça söylüyorsunuz o aynı şeyi babanız için söyleyince yerden yere vuruyorsunuz. Kaynana izin evinde de değilsiniz. Annenizin yanındasiniz sonuçta. Duzenleri bozulduysa çocukların gidin evinizde çocuklarınızla eşinizi bekleyin . Neden ortamı bu kadar geriyorsunuz.

Walla durumları bilmem ama kimse kimsenin babasından para istememeli....
Sonra görüldüğü üzere , başa kakıç oluyor. Senin ki verseydi benimki verseydi diye en güzeli azıcık aşım kaygısız başım. Bekleyin uygun bütçeli bir ev bulursunuz mutlaka. Birbirnize uzak oluşunuz tahammülsüzlüğü artırır mutlaka, destek olursanız çok daha kolay atlatırsınız bana göre...
Hayırlısı , bekleyin bakalım boşanalım demek için geçersiz bir sebep ev bulamamak, evlilikler pamuk ipliğine bağlı değil sonuçta...

dün yine mesajlar attım bir halta yaramıyorsun madem paran yoktu neden gittin falan
.
.
.
hemde g.t gezdiedigin eve masraf yaptın diye babamdan mi çıkarıyorsun bir sürü hakaret

Aranızda saygı kalmamış anlaşılan. Bu sözleri ettiğimi de işittiğimi de hayal edemiyorum.

Ayrıca babasının verdiği parayı da beğenmemişsiniz, vermek zorunda değiller ki. Hoş, eşiniz de sizin babanızdan para istemeyi önermiş rahatlıkla. Ne desem bilemedim. Sizin tavrınızdan muhtemelen.

Bu arada çalışıyor musunuz? Çok kolay konuşuyorsunuz da.

Son düzenleme:
Çocuk mu azarlıyosunuz diyecem ama çocuklada böyle konuşulmaz ki :duduk: Yazık ya az saygınız olsun birbirinize. Anlayabildiğim kadarıyla adam zaten bi ton şeyle uğraşıyo sizin uslubunuza bak, yazık. Bezer insan yani.

Eşiniz doktora yapmaya niyetli yüksek lisans mezunu biri ve siz onunla bu üslupta konuşuyorsunuz,şaşırdım ki ne şaşırdım.

Siz ne işle meşgulsünüz yani mesleğiniz nedir?

İyide eşinizde para olsa anında tutar ev tutmak kolay değil ki demek ki bütçenize uygun ev bulamamış hem siz eşinize babandan al derseniz oda aynısını size söyler babandan iste para diye.Yanlış anlamayın ama burada fevri davranan siz olmuşsunuz biraz.
evet o da öyle diyor 2 hafta anca bulur bu ay maaşıyla borcu ödedi şimdi para elinde kalkabilecek

Çocuk mu azarlıyosunuz diyecem ama çocuklada böyle konuşulmaz ki :duduk: Yazık ya az saygınız olsun birbirinize. Anlayabildiğim kadarıyla adam zaten bi ton şeyle uğraşıyo sizin uslubunuza bak, yazık. Bezer insan yani.
bezdi valla benden ama napayım geliyorlar bana gelince saldırıyorum hep sonra pişman oluyorum ama iş işten geçiyor

Adam ev tutamadığı için mi boşanalım dedin anlamadı kimse bişey. Bence bu boşanalım ayrılalım konusunu ciddi değilsen dillendirme. Sonra her kavganızda yapışır ağzınıza söyler durursunuz. Sonu iyi olmaz.
Küçücük ilçede bile ev tutma o kadar masraflı ki. Annemgille böyle bi olay geçti başımızdan ev tutana kadar karnımız çatladı.
Gittiğin yerdeki insanlarda yabancı olduğunu anlıyolar fahiş fiyat çekiyolar sana nasıl olsa bilmez buraları diye.
eşim izmir'in tanıdığı ama kiralar artık baya pahalı bulamıyor uygun

bezdi valla benden ama napayım geliyorlar bana gelince saldırıyorum hep sonra pişman oluyorum ama iş işten geçiyor
Hatanın farkındasın işte ne güzel
Tut içindeki canavarı konuşmasın
Hatta genel olarak daha az konuşun böylelikle kontrolünü kaybetmezsin. Çok ciddiyim az cümle kur huzurun sende kalsın.

Saygı seviye yerlerde adam doktora yapmak için akademik kariyer için uğraşıyor birşeyler yapmaya çalışıyor bir yandan ev arıyor. Siz ona ne hala yariyorsun ki diyorsunuz. Onun babası söz konusu olunca babandan para iste diye rahatça söylüyorsunuz o aynı şeyi babanız için söyleyince yerden yere vuruyorsunuz. Kaynana izin evinde de değilsiniz. Annenizin yanındasiniz sonuçta. Duzenleri bozulduysa çocukların gidin evinizde çocuklarınızla eşinizi bekleyin . Neden ortamı bu kadar geriyorsunuz.
ya ben iyi değilim etrafimdak i herkes söylüyor tahammülüm yök kavgaya eğilimliyim bana bir psikiyatrı şart

Back
X