Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bunu bir kaç kişi daha söylemişti,bakayım tşklerAklima dimdirek Jasmin NOir geldi. Bunda vanilya da varmis:
http://www.fragrantica.com/perfume/Bvlgari/Jasmin-Noir-L-Essence-13567.html
Jasmin Noir in baskin kokusu yasemin, buna vanilya tonu da eklemisler.
İçeriği nasıl,ferah mı tatlı mı? Yeni yıla yeni bir parfümle girmek istiyorum ama bana yakışacak bir şey bulamıyorum.onu bilmem de bugün armani si ye aşık oldum resmen..![]()
tatlı bir koku..ama şimdiye kadar kokladığım hiçbir kokuya benzemiyor..İçeriği nasıl,ferah mı tatlı mı? Yeni yıla yeni bir parfümle girmek istiyorum ama bana yakışacak bir şey bulamıyorum.
Chanel chance ve lancome la vie est belle yi şiddetle tavsiye ederim ikisinin kokusuna da bak mutlaka
lancome la vie est belle bu kokuda çok iyi
Boynerden alacağım zaten :) ikinci parfüm %50 indirimliymiş yılbaşına kadartatlı bir koku..ama şimdiye kadar kokladığım hiçbir kokuya benzemiyor..
ben thierry mugler kokularını çok severim.alien ve womanity..ama bu bambaşkaymış..
boynerde indirim var internet sitesinde,üye olan 30 tl de indirim ver,yor..:):)
mağazalarda öyle.ama nette indirimli..mesele mağazada armani si 50 ml 240 tl..ama nette 190 tl ve 30 tl de indirim veriyor ilk alışverişe..Boynerden alacağım zaten :) ikinci parfüm %50 indirimliymiş yılbaşına kadar![]()
Lancome la vie est bellede de şeker var hatta chance dan biraz daha fazla koklayınca anlarsın zaten. Her iki parfüm de az sıkınca daha güzel kokuyor ve baş ağrıtmıyor benim migrenim olmasına rağmen ikisi de ağrı yapmadı bende. Bir de çok kalıcılar özellikle lancomeLancome da bakacağım kızlar sağolun. Chanel chance başımı ağrıtıyor sanki şekerli gibi o![]()
Aaa süpermişmağazalarda öyle.ama nette indirimli..mesele mağazada armani si 50 ml 240 tl..ama nette 190 tl ve 30 tl de indirim veriyor ilk alışverişe..