• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bulamıyorum

CeYz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2012
9.964
14.476
498
Yasemin çiçeği ağır basan hem de vanilya içeren parfüm var mı? Bir türlü bulamıyorum kızlar,yardım :KK43:

Ayy valla nasil bulunur ki cidden bilemedim bende ;)

Eskiden nue vardı sarı şişede vanilya gibiydi kokusu
hala olabilir kozmetiklerde

marc jocobs un bir kokusu vardı ama adı aklıma gelmedi yasemın vanılya vardı içinde

Kızlar peki dolce gabbana pour femme kullanan var mı?

onu bilmem de bugün armani si ye aşık oldum resmen..:KK37:
İçeriği nasıl,ferah mı tatlı mı? Yeni yıla yeni bir parfümle girmek istiyorum ama bana yakışacak bir şey bulamıyorum.

Chanel chance ve lancome la vie est belle yi şiddetle tavsiye ederim ikisinin kokusuna da bak mutlaka

İçeriği nasıl,ferah mı tatlı mı? Yeni yıla yeni bir parfümle girmek istiyorum ama bana yakışacak bir şey bulamıyorum.
tatlı bir koku..ama şimdiye kadar kokladığım hiçbir kokuya benzemiyor..
ben thierry mugler kokularını çok severim.alien ve womanity..ama bu bambaşkaymış..
boynerde indirim var internet sitesinde,üye olan 30 tl de indirim ver,yor..:):)

Chanel coco noir ve roberto cavalli efsane denemelisin

tatlı bir koku..ama şimdiye kadar kokladığım hiçbir kokuya benzemiyor..
ben thierry mugler kokularını çok severim.alien ve womanity..ama bu bambaşkaymış..
boynerde indirim var internet sitesinde,üye olan 30 tl de indirim ver,yor..:):)
Boynerden alacağım zaten :) ikinci parfüm %50 indirimliymiş yılbaşına kadar:KK76:

Boynerden alacağım zaten :) ikinci parfüm %50 indirimliymiş yılbaşına kadar:KK76:
mağazalarda öyle.ama nette indirimli..mesele mağazada armani si 50 ml 240 tl..ama nette 190 tl ve 30 tl de indirim veriyor ilk alışverişe..

Lancome da bakacağım kızlar sağolun. Chanel chance başımı ağrıtıyor sanki şekerli gibi o:KK43:
Lancome la vie est bellede de şeker var hatta chance dan biraz daha fazla koklayınca anlarsın zaten. Her iki parfüm de az sıkınca daha güzel kokuyor ve baş ağrıtmıyor benim migrenim olmasına rağmen ikisi de ağrı yapmadı bende. Bir de çok kalıcılar özellikle lancome

Hypnotic poision eau sensuelle yi şiddetle tavsiye ederim.. Zira 5 yıldır kullandığım tek parfüm (yazları hariç :KK39:) eau sensuelle olmayanı daha farklı kokuyo bana çok ağır gelmişti..

mağazalarda öyle.ama nette indirimli..mesele mağazada armani si 50 ml 240 tl..ama nette 190 tl ve 30 tl de indirim veriyor ilk alışverişe..
Aaa süpermiş:KK9:
Şimdi baktım benim alacağım parfüm 58 lira daha uygun,eşiminki de 43 lira daha uygun.
30 tl sadece birinde indirim olacak sanırım? 2 parfüm alındığında biri yarı fiyat bile olsa arada 100 küsür fark oynuyor.Mağazada niye kandırıyorlar ki yaa

** Hesapladım da 100tl fark olmuyormuş, 32tl fark oluyormuş:KK64:

Son düzenleme:
Back
X