- 17 Mart 2015
- 1.329
- 2.959
- 73
- Konu Sahibi makaleyazar
oleyyyYaşasın boş :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
oleyyyYaşasın boş :)
Onun için konu açtım zaten kesin çıkar kk'dan dedim :)oleyyyen önemli ismi nasıl akıl edememişler
![]()
Rica ederim isim annesi olabildiysem ne mutluOnun için konu açtım zaten kesin çıkar kk'dan dedim :)
Çok teşekkür ederim![]()
Teşekkür ederim bunları da değerlendireceğim :)hatunlartoplandık
kadınkadına
kadınbilir
bayanlarburaya
chocokadın
Çok yaratıcı olmadı ama deneyeyim dedim.![]()
oldun galibaRica ederim isim annesi olabildiysem ne mutlu![]()
Evet o ciddi problem yaşatabiliyor teşekkür ederim uyarınız için.Telif hakkı ve patent problemi çıkmamasına dikkat edin.
Bak Samsonn demedin deme, telif hakkı ister bu JelibonRica ederim isim annesi olabildiysem ne mutlu![]()
oldun galiba![]()
Yok yok istemem, isim anası oldum ben. anayım anaBak Samsonn demedin deme, telif hakkı ister bu Jelibon![]()
ha ha, bu gazla Haziran anneleri topiğinde de görürüm seni birazdanYok yok istemem, isim anası oldum ben. anayım ana![]()
Hayır forum sitesi açmayacağım ki ben hem kk'ya rakip olmak ne mümkünKızlar yalnız KK ya rakip bir siteye isim öneriyorsunuz, Kazen hepinizi banlasın da görün![]()
Çok teşekkür ederim önerilerin için :)ha ha, bu gazla Haziran anneleri topiğinde de görürüm seni birazdan
konu sahibii, sorry tamam, kaçtım ben![]()
O bir anneYok yok istemem, isim anası oldum ben. anayım ana![]()
Evet sayende anne oldum :))))O bir anne![]()