Bulantı dan öleceğim artık

Sessizmelek

Üye
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2022
48
5
6
36
Hayatım bulantıdan aksama kdr uzanmak cocuklara verimli olamamakla geciyor 😥asırı derecede bulantım var dısarı çıkamıyorum her koku beni öldürüyor benim gibi olanlar napıyorsunuz. İnanın halim kalmadı şimdiden

Hep bulantım olunca salatalığa tuz serpip yiyordum ben iyi geliyordu deneyin ne kraker ne leblebi işe yaramıyordu Bnde.. Prilam kullanırdım o da iyi gelmişti hiç olmazsa yemek yiyebildiğimi hatırlıyorum.

Hayatım kendime düşmekle geciyor ben asırı hareketli biriydim ölü gibi yatıyorum hep. Kraker vs yaramadı ama salatalık denerm. Muz ve sütü hergn vitamn olsn die yiyorm. Prilam hafifletiyor ama sonra yne aynı 😭😭😭

Prilamın prospektüsünde yazdığı gibi kullanmayı deneyin bide doktorum bana gece 2 sabah 1 baktın geçmiyor öğlende alabilirsin dedi, ama ben gece 1 sabah 1 şeklinde almaya başladım, değilse midem bulantıdan mahvoluyor, ben soğuk süt içince rahatladım biraz, bide ayvayı limon ve tuzla yiyorum, leblebi bende de işe yaramadı
Benim en büyük sıkıntım soğan kokusu ve kendisini görmem kusmama yetiyor. Kimileri yeşil elmada rahatlıyor, kimi kraker de, ben herşeyi deneyip o şekilde yapmaya çalışıyordum değilse halsizlik beni bitiriyor. Ama bu günlerde geçecek inşallah. Sağlıkla ilerlesin önemli olan o 🤲🏻

Prilamın prospektüsünde yazdığı gibi kullanmayı deneyin bide doktorum bana gece 2 sabah 1 baktın geçmiyor öğlende alabilirsin dedi, ama ben gece 1 sabah 1 şeklinde almaya başladım, değilse midem bulantıdan mahvoluyor, ben soğuk süt içince rahatladım biraz, bide ayvayı limon ve tuzla yiyorum, leblebi bende de işe yaramadı
Benim en büyük sıkıntım soğan kokusu ve kendisini görmem kusmama yetiyor. Kimileri yeşil elmada rahatlıyor, kimi kraker de, ben herşeyi deneyip o şekilde yapmaya çalışıyordum değilse halsizlik beni bitiriyor. Ama bu günlerde geçecek inşallah. Sağlıkla ilerlesin önemli olan o 🤲🏻
Bırakın kendim cocugum tarhana çorbası içince ondan gelen koku ble beni mahvediyor asırı ağır geçiriyorum. Prilam kullanıyorum canm bende inşallah gecer artk 😭

Hayatım bulantıdan aksama kdr uzanmak cocuklara verimli olamamakla geciyor 😥asırı derecede bulantım var dısarı çıkamıyorum her koku beni öldürüyor benim gibi olanlar napıyorsunuz. İnanın halim kalmadı şimdiden
Prilam bu işi çözmez. Z.. ilacı tek çare. Doktorunuza danışsanız? Birde serum almayı tavsiye ederim.

14 haftaya kadar ben gece gündüz küstum 15 Co haftadan sonra bişey kalmiyo korkma kaç haftalık şuan?

Bulantı için nane yaprakları tüketebilirsin çok faydalı oluyor, bir de mümkünse park gibi ağaçların bol olduğu yerlere git beynin ve kandaki oksijenin o havalara daha çok ihtiyacı var.

Dört hafta daha sabr et 10 haftadan sonra azala.azala.bitecek.uc kere yaşadım bu durumu kız bebeklerde daha zor oluyo 24 saat kusdugumu hatırlıyorum günlerce aç suz kaldığımı
Sizin cocuklarn cinsiyeti ne oldu acaba. İki kzıımda da böyleydim demek insan unutuyor da tekrar dusunebiliyor kızlarda doguma kdr sürdü 😭😭

Sizin cocuklarn cinsiyeti ne oldu acaba. İki kzıımda da böyleydim demek insan unutuyor da tekrar dusunebiliyor kızlarda doguma kdr sürdü 😭😭
İki tanesi kız biri erkek kızlarin birinde akşama.kadar kustum diğerinde 24 saat oldum kusmaktan çok kötü gecdi ama erkek bebekde sadece sabahlar bulantı yaşadım yemek kokusuna falan bulantım oldu oldu hiç kusmadim. Kız bebeklerde insanlarda da tiksiniyodum 😂eşimi ebden kovasim.geliyodu

İki tanesi kız biri erkek kızlarin birinde akşama.kadar kustum diğerinde 24 saat oldum kusmaktan çok kötü gecdi ama erkek bebekde sadece sabahlar bulantı yaşadım yemek kokusuna falan bulantım oldu oldu hiç kusmadim. Kız bebeklerde insanlarda da tiksiniyodum 😂eşimi ebden kovasim.geliyodu
İşte ben kızlarda yasadıklarınızn aynısını yasadm smdide öyleyim demek buda kız cunku erkekte bir fark olurdu mutlakq diyorum sizde olmus. Hayırlı evlat olsunlar inşallah

Back
X