Bulantı dan öleceğim artık

İşte ben kızlarda yasadıklarınızn aynısını yasadm smdide öyleyim demek buda kız cunku erkekte bir fark olurdu mutlakq diyorum sizde olmus. Hayırlı evlat olsunlar inşallah
Belli olmaz kız bebek doğuran arkadaşım bulantı yaşamadı hiç. Benim.ilk.bebek erkekdi belki ilkde ucde daha fazla oluyo her kesde her şey aynı olmuyo.

Tamam canm giderim haklısınız. naneden inanılmaz bulanıyorum
Off ben 5 ay kusmustum 6 kilo vermistim hamileyken tek yedigim sey muz du o iyi geliyordu midem cok kaynardi onada şişe şise gaviscon surup icerdim. Kilo vermeme ragmen bebegin gelisimi guzeldi 5. Ayin sonunda da sabah bi kalktim kusmuyorum artik.herkesin farkli umarim biran once gecer🙏

Tamam canm giderim haklısınız. naneden inanılmaz bulanıyorum
Nanenin mideye ne kadar faydalı olduğunu doktor söylemişti sen yine internetten de nanenin faydaları diye araştırabilirsin, yağrağını tüketmeyi sevmiyorsan salata vs. yemeklere katıp tüketebilirsin.

Off ben 5 ay kusmustum 6 kilo vermistim hamileyken tek yedigim sey muz du o iyi geliyordu midem cok kaynardi onada şişe şise gaviscon surup icerdim. Kilo vermeme ragmen bebegin gelisimi guzeldi 5. Ayin sonunda da sabah bi kalktim kusmuyorum artik.herkesin farkli umarim biran once gecer🙏
İnşallah öyle bir sabah a uyanırım bende canm cok teşekkür ederim. Bende suan iki kılo verdm ble

Back
X