Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Metpamit verdi iki kez ıciorum canım merak edıyorum bnim gbi içen var mı
Allaha sukur benimki yavas yavas hafifliyor insallah en kisa zamanda kurtuluruz hepimiz bulantidan.Evet mecbur kullaniomusunuz insan yoksa geçmior mide bulantısı Allah hepimize şifa versin bir an önce
Yemin ederim ben de geçeceğini umuyordum hep duyduğum etraftan bu haftalarda geçer ama arttı. Napıcam bilmiyorum artık. Sağlıklı olsun da canımın içi.16. Haftadayım ve arttı diyebilirim :/
Ayyyy deme ne olur bitsin bu çile ya hap kullanmakta istemiorum artık yemek içmek istyrum mide bulantısız sapa sağlam bir iştahla yiyelim
ONZYD 4mg kullanıyorum. Ama ben temkinli kullandım doktorum inanılmaz derecede bulantın olursa dilinde eritip içmen gerekiyo dedi ben cok zor zamanşar gecirdim bu ilaç 15 dk içerisinde kesiyo ve tüm gün rahat ettiriyo beni ve ben çalışıyorum sabah 7:30 akşam 17:30 arası baya rahatlattı. Ama günde bir taneden fazla alma biraz bulanmasından bişey olmaz evladın kendini sana hatırlatıyo demişti bana.. :)sağlıkla kucaklarımıza almamız nasib olur inşallahBaşka hap kullanan var mı arkadaşlar ?