Bulantı hapı sorunu

Lale08

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2016
113
33
48
37
Arkadaşlar mide bulantim arım şükür hafifliyor doktor mide bulantı hapı vermişti üç kez içebilirsin dedi ben günde iki kez içmezsem tam anlamıyla rahat oluorum sizler naptın iz napiosunuz her gün bnim gibi içen var mı ?

Metpamit verdi iki kez ıciorum canım merak edıyorum bnim gbi içen var mı

Metpamit verdi iki kez ıciorum canım merak edıyorum bnim gbi içen var mı

Zofer ve zofrana oranla kullandiginiz ilac cok hafif. Bana doktorum basta vermisti bulantin olursa ic diye ama bana hicbir sekilde kar etmemisti bu yuzden zofer verdi 6. Haftamdan beri zofer kullaniyorum.

Evet mecbur kullaniomusunuz insan yoksa geçmior mide bulantısı Allah hepimize şifa versin bir an önce

Başka hap kullanan var mı arkadaşlar ?

Hap doktoruma yalvardim ama vermedi kizlar tiksine tiksine iki lokma yiyip 3,5 ay gecirdim simdi biraz hafifledi ama ilacsiz da geciyor zaman kendinizi sartlamayin hastanelik olmadiginiz surece icmemeye calisin bana doktorum zararli olan biseyi zorla istiyorsun dayanabildigin kadad dayan iyi bir sey degil dedi

Anladım benim biraz ağır geçtiği için yani vücudumda su kalmadığı kas kaybı yaşandığı için doktor iç dedi herkesin farklı tabi bnde bazen bi bakiorum iyiyim bazen ise migde bulantısı kusma şu bile yok hele önceden hiç yeme içme yoktu bugünlere şükür yinede

kızlar bende dramamine kullanıyorum. premesis bi kere içtim çıkardım yine. hafif kaldı bana. günde 3 kere dedi dr ama sabah akşam içmeye çalışıyorum. çalışıyorum bide. bilmiyorum Allah yardımcımız olsun hepimizin.

Canım geçmiş olsun Allah yardım etsin bnde öyleyim iki kez ıciorum bnde :( umarım çabuk geçer de hiç içmeyiz

Güzel yaziymiş canım ne diim inşallah 16 haftada sihirli değnek banada uğrar ☺

16. Haftadayım ve arttı diyebilirim :/

Ayyyy deme ne olur bitsin bu çile ya hap kullanmakta istemiorum artık yemek içmek istyrum mide bulantısız sapa sağlam bir iştahla yiyelim

16. Haftadayım ve arttı diyebilirim :/

Ayyyy deme ne olur bitsin bu çile ya hap kullanmakta istemiorum artık yemek içmek istyrum mide bulantısız sapa sağlam bir iştahla yiyelim
Yemin ederim ben de geçeceğini umuyordum hep duyduğum etraftan bu haftalarda geçer ama arttı. Napıcam bilmiyorum artık. Sağlıklı olsun da canımın içi.

Yemin ederim ben de geçeceğini umuyordum hep duyduğum etraftan bu haftalarda geçer ama arttı. Napıcam bilmiyorum artık. Sağlıklı olsun da canımın içi.

Ne güzel dört aylık olmuş nie gecmio ki geçmesi lazım :( hayırlısı artık canım

Başka hap kullanan var mı arkadaşlar ?
ONZYD 4mg kullanıyorum. Ama ben temkinli kullandım doktorum inanılmaz derecede bulantın olursa dilinde eritip içmen gerekiyo dedi ben cok zor zamanşar gecirdim bu ilaç 15 dk içerisinde kesiyo ve tüm gün rahat ettiriyo beni ve ben çalışıyorum sabah 7:30 akşam 17:30 arası baya rahatlattı. Ama günde bir taneden fazla alma biraz bulanmasından bişey olmaz evladın kendini sana hatırlatıyo demişti bana.. :)sağlıkla kucaklarımıza almamız nasib olur inşallah :KK200::anneadayı:

Back
X