Bulantı hapı sorunu

Yemin ederim ben de geçeceğini umuyordum hep duyduğum etraftan bu haftalarda geçer ama arttı. Napıcam bilmiyorum artık. Sağlıklı olsun da canımın içi.

Ne güzel dört aylık olmuş nie gecmio ki geçmesi lazım :KK43: hayırlısı artık canım
Geçicek canlarım geçicek bazen akşamları oluyor bende ama eskisi kadar rahatsız etmiyecek buna inanın inanırsanız vücudunuz sizin inancınıza uyum sağlar beynimiz biz neyi çok düşünürsek ona odaklanır geçmeyeceğini düşünüp beyninizi zorla buna ikna etmeyin geçecek herkes atlatıyor bir zamanı var morallerinizi yüksek tutun. Minnoşlar sağlıklı olsun da tek ;)

selam kzlar ben 8 haftalik ikizlerime hamileyim cok mide bulantim oluyo gunde 7 kez flan kusmam oluyo doktorum zofran verdi dil üstu mümkün oldukca içme dedi icmesen dha iyi dedi ama dayanilcak gbi degil zofran bulamadm hiçbir yerde zofer buldm nasl icicem aç mı iciliyo bilen varmi

selam kzlar ben 8 haftalik ikizlerime hamileyim cok mide bulantim oluyo gunde 7 kez flan kusmam oluyo doktorum zofran verdi dil üstu mümkün oldukca içme dedi icmesen dha iyi dedi ama dayanilcak gbi degil zofran bulamadm hiçbir yerde zofer buldm nasl icicem aç mı iciliyo bilen varmi
Aç veya tok farketmez canım zaten yediklerimizi kustuğumuz için tok karna biraz zor denk gelinir. Ben de zofran kullanıyorum, bulantılarım hafifledi 2-3 günde bir tane alsam idare ediyorum. Çok yakın bi arkadaşım 4 ay boyunca içti bu ilacı ve kızı şuan 2 yaşında. Yaşıtlarına göre de hem fiziki hem zeka olarak ilerde diyebilirim. Benim de bugün detaylı ultrasonum vardı çok şükür bebeğimde hiçbir sıkıntı çıkmadı her şeyi tastamam yerinde. Gönül rahatlığıyla çokta abartmadan tabi kullanılabilir bence.

Aç veya tok farketmez canım zaten yediklerimizi kustuğumuz için tok karna biraz zor denk gelinir. Ben de zofran kullanıyorum, bulantılarım hafifledi 2-3 günde bir tane alsam idare ediyorum. Çok yakın bi arkadaşım 4 ay boyunca içti bu ilacı ve kızı şuan 2 yaşında. Yaşıtlarına göre de hem fiziki hem zeka olarak ilerde diyebilirim. Benim de bugün detaylı ultrasonum vardı çok şükür bebeğimde hiçbir sıkıntı çıkmadı her şeyi tastamam yerinde. Gönül rahatlığıyla çokta abartmadan tabi kullanılabilir bence.
dogru valla tok oldugumuz yokki ☺cok sevndim saglikla sona kadar ilerler insallah canim

13. Haftamız bitmek üzere ve hala kusuyorum sabahları 4 mg zofran alıyorum geçecek diye umuyorum ama geçmiyor

Hap doktoruma yalvardim ama vermedi kizlar tiksine tiksine iki lokma yiyip 3,5 ay gecirdim simdi biraz hafifledi ama ilacsiz da geciyor zaman kendinizi sartlamayin hastanelik olmadiginiz surece icmemeye calisin bana doktorum zararli olan biseyi zorla istiyorsun dayanabildigin kadad dayan iyi bir sey degil dedi
Bende icmiyordum 3ay direndim ama sonra doktorum ic benim esim bile 4 ay kullandi zoferi deyince ictim. Doktorlarin hepsi farkli birsey soyluyor

• Beğen
Reactions: Rup
Sabah 4mg iciyorum sadece yaklasik 12 saat idare ediyor beni canim. Doktorum boyle tavsiye etti. Bulantim hafifledi bayagi ilaci iceli ama istahsizlik devam
anladm canim benimde istahsizlik devam ediyo midem bulanmadigi zaman ufak tefek yiyebiliyorm

Gercekten bulantiyi yasamayan bilmez... gecen bi arkadasimda hamile her konustugumuzda benimde bulaniyor cok kotuyum birsey yiyemiyorum diyordu gecen karsilastik 16haftada 7 kilo almis :))))) dedim ya sen yiyemiyorsan nasil aldin 7 kiloyu o yine cok kotuyum midem cok bulaniyor deyip duruyor sadece guldum. Ben 15. Haftadayim 5kilo vermis tukenmis durumdayim ilac kullandigim halde. Allah kimseye yasatmasin.

Bende icmiyordum 3ay direndim ama sonra doktorum ic benim esim bile 4 ay kullandi zoferi deyince ictim. Doktorlarin hepsi farkli birsey soyluyor
Aynen kuzum yok yok sen iyi değilsen iç tabi yani olabildiğince az iç tabi ama içmedende olmuyor çok zor Allah yardımcın olsun canım inşallah biticek bu aşamalar tatlım

Arkadaşlar doktora gittim 16 haftalık dedi bulantı hapını artık arada içiyorum yemek gayet iyi yemeye başladım anlicaz geçmeye başladı inanamasamda

• Beğen
Reactions: Rup
Back
X