Bulantı ile baş etme yolları

emsaleymen

Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2017
279
278
18
33
merhaba kızlar;

Bebek kesenin içinde göründüğü gün itibariyle bulantılarım basladı nede sevinmiştim yok diye ama hamile olmadan öncede cok hassas biriydim 2 gündür bulantıdan sadece yatıyorum doktorum beyaz leblebi muz yagsız tost önerdi banamısın demiyor bide halsizlik bas dönmesi eklendi ne zaman gecer ya hiç geçmezse ay düşünemiyorum böyle yataga bagımlı yasamayı bide durmadan acıkıyorum ama bişey de yiyemiyorum var mı önerileriniz bulantı için

Aynı şekilde ben de öyleyim. Bu 2. Gebeliğim ilkin de çok rahattım miğde bulantısı hiç yaşamamıştım. Bu sefer olunca şaştım kaldım öyle ki oturduğum yerden kalkamıyorum geçen doktora söyledim dondurma iyi geliyor dedi soğuk şeyler de iyi gelir dedi zencefil çok iyi geliyormuş dramammine diye bi ilaç yazdı İnan kendime geldim baş dönmesini bile aldı yemek bile yapabiliyorum çok şükür. Ama ilacı almayayım hemen akşam yine miğde bulantıları başlıyor ‍

Benimde normalde kullandıgım bir ilaçtı zararı yoksa bende söyleyim doktoruma banads yazar inş yoksa dayanılmıyor

Günde iki kerenin zararı olmuyor dedi bana da yetiyor sabah akşam aç karnına alıyorum. İnan şu iki gündür kendime geldim resmen hayata küsmüştüm. Ama tabi ki doktoruna danış kullan boşuna çekme böyle berbat bi durum yok çeken bilir

Sizle aynı durumdayim yalnız benim gebeligim daha çok yeni. Keseyi bile görmedik henüz. İlaç da yazmıyor Dr önce keseyi görelim dedi. Baygın bir halde yatıyorum nerdeyse... Ne yapsam bilmiyorum... Gebeliginiz sağlıklı mı ilerliyor? Kötü bı işaret mi bu?

İnş sağlıkla ilgisi yoktur

Kizlar 14. hftamdayim hala midem bulaniyor ve kusuyorum
Ben bi care bulamadim malesef.

Benim de çok önceden başlamıştı canım düşün hamile olduğumu bile bilmiyordum. Her gebelik farklı oluyor sağlıkla ilgisi yoktur. Yani benimkisi sağlıklı şuan bir sıkıntımız yok. Şükür ki. inşallah senin de öyle olur

Bende istifra etme yok ama artık birkaç gündür neredeyse 24 saate yayıldı bulantilar Haftasonu çok fena geçti Bi de hem bulanıyor hem yanıyor midem

Bendede işte kussam rahatlarım ama yok sadece saatlerce midem bulanıyor berbat bişi ya içim fısım kraker beyaz leblebi oldu ama yok olmuyor

Bugün sabah ılk defa istifra ettim
Ve hiç de rahatlamadım bütün gün midem bulandı yine

Bana bu şekilde devam ederse bulantin zofran diye bir ilaç vereceğim dedi kızlar. Çok etkiliymis

Merhaba
Bende ayni sekilde cok bulantim.olmustu 5 kilo verdim ilk 3 ayda ama hicbirsey fayda etmiyor bir da.la su icsem cikartiyordum serun aliyordum oda 24 saat fayda etmiyordu 3 ay doluxa hemen gecti sabki hic olma.is gibi aM gorumcemin 9.aya kadar devam etti genelde kalitsal aneni ki nasilmis hamilelik seni kide ona benzer buyuk ibtimalle

Benim de bulantim cok. Cebimde leblebi ve kraker ile geziyorum. Bende ise yariyor isterseniz siz de deneyin. Hicbirsey yemek istemiyorum cunku tad alma duyumu kaybettim sanirim. Ama zorda olsa beslenmek icin yemeye calisiyorum. Kokulara zaten hic tahammulum yok en guzeline bile parfum falan sikmiyorum. Herkese gecmis olsun.

Annemin 4 cocugu var sıfır bulantı annem keske bana cekseydin diyor

Bende ilk aylarda bulantılardan kilo vermiştim. Yiyeceğin ismini düşünmem bile yetiyordu. Kaşarlı tost, salçalı ekmek, muz, çubuk kraker yiyordum çoğunlukla. Pazarda kokulara dayanamayıp eve döndüğümü biliyorum. 16. Haftada falan geçmişti.

Ah ah en son serumla buldum careyi ben evden dısarı adım dahi atamıyorum sadece yatıyorum kalktıgım an bulantı siddetleniyor dokyor halime acıdı serum takti biraz gözlerimi actım uöarım cabucak gecer

Ah ah en son serumla buldum careyi ben evden dısarı adım dahi atamıyorum sadece yatıyorum kalktıgım an bulantı siddetleniyor dokyor halime acıdı serum takti biraz gözlerimi actım uöarım cabucak gecer
Of çok zor ya. Vitaminlerini sakın ihmal etme emi. Bebeğini hissetmeye başladıkça mutluluk saracak bedenini, geçecek bu günler merak etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…