- 21 Eylül 2017
- 279
- 278
- 18
- 33
- Konu Sahibi emsaleymen
-
Benimde normalde kullandıgım bir ilaçtı zararı yoksa bende söyleyim doktoruma banads yazar inş yoksa dayanılmıyorAynı şekilde ben de öyleyim. Bu 2. Gebeliğim ilkin de çok rahattım miğde bulantısı hiç yaşamamıştım. Bu sefer olunca şaştım kaldım öyle ki oturduğum yerden kalkamıyorum geçen doktora söyledim dondurma iyi geliyor dedi soğuk şeyler de iyi gelir dedi zencefil çok iyi geliyormuş dramammine diye bi ilaç yazdı İnan kendime geldim baş dönmesini bile aldı yemek bile yapabiliyorum çok şükür. Ama ilacı almayayım hemen akşam yine miğde bulantıları başlıyor
İnş sağlıkla ilgisi yokturSizle aynı durumdayim yalnız benim gebeligim daha çok yeni. Keseyi bile görmedik henüz. İlaç da yazmıyor Dr önce keseyi görelim dedi. Baygın bir halde yatıyorum nerdeyse... Ne yapsam bilmiyorum... Gebeliginiz sağlıklı mı ilerliyor? Kötü bı işaret mi bu?
Sizle aynı durumdayim yalnız benim gebeligim daha çok yeni. Keseyi bile görmedik henüz. İlaç da yazmıyor Dr önce keseyi görelim dedi. Baygın bir halde yatıyorum nerdeyse... Ne yapsam bilmiyorum... Gebeliginiz sağlıklı mı ilerliyor? Kötü bı işaret mi bu?
Yarın doktorumla görüşcem inş bi care gösterir bugun otobüste ölüyordum mide bulantısından toplu tasıma aracına bile binemiyoruzBugün sabah ılk defa istifra ettim
Ve hiç de rahatlamadım bütün gün midem bulandı yine
merhaba kızlar;
Bebek kesenin içinde göründüğü gün itibariyle bulantılarım basladı nede sevinmiştim yok diye ama hamile olmadan öncede cok hassas biriydim 2 gündür bulantıdan sadece yatıyorum doktorum beyaz leblebi muz yagsız tost önerdi banamısın demiyor bide halsizlik bas dönmesi eklendi ne zaman gecer ya hiç geçmezse ay düşünemiyorum böyle yataga bagımlı yasamayı bide durmadan acıkıyorum ama bişey de yiyemiyorum var mı önerileriniz bulantı için
Annemin 4 cocugu var sıfır bulantı annem keske bana cekseydin diyorMerhaba
Bende ayni sekilde cok bulantim.olmustu 5 kilo verdim ilk 3 ayda ama hicbirsey fayda etmiyor bir da.la su icsem cikartiyordum serun aliyordum oda 24 saat fayda etmiyordu 3 ay doluxa hemen gecti sabki hic olma.is gibi aM gorumcemin 9.aya kadar devam etti genelde kalitsal aneni ki nasilmis hamilelik seni kide ona benzer buyuk ibtimalle
Ah ah en son serumla buldum careyi ben evden dısarı adım dahi atamıyorum sadece yatıyorum kalktıgım an bulantı siddetleniyor dokyor halime acıdı serum takti biraz gözlerimi actım uöarım cabucak gecerBende ilk aylarda bulantılardan kilo vermiştim. Yiyeceğin ismini düşünmem bile yetiyordu. Kaşarlı tost, salçalı ekmek, muz, çubuk kraker yiyordum çoğunlukla. Pazarda kokulara dayanamayıp eve döndüğümü biliyorum. 16. Haftada falan geçmişti.
Of çok zor ya. Vitaminlerini sakın ihmal etme emi. Bebeğini hissetmeye başladıkça mutluluk saracak bedenini, geçecek bu günler merak etmeAh ah en son serumla buldum careyi ben evden dısarı adım dahi atamıyorum sadece yatıyorum kalktıgım an bulantı siddetleniyor dokyor halime acıdı serum takti biraz gözlerimi actım uöarım cabucak gecer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?