Bulantı ile baş etme yolları

Canım hiç birşey yapamazsın malesef.
Mecbur çekeceksin :) bana birşey fayda etmedi 2 bucuk aylık olana kadar içim dışıma çıktı 44 kiloya düştüm. En sonunda dr um bir hap verdi o kesti. Ara ara yine oluyordu ama rahatlamıştım. Deuna çok bulantının olduğunu birşey yiyemediğini söyle belki verir sana da. Kaç aylık şuan bebeğin?

Premesis diye bir vitamin vermişti bana o çok iyi geldi. Benim de onlar sayesinde geçti. Sorun drunuza belki verir size de.
Gecen hf cok iyiydim gecti artik dedim bu hfta tekrar basladi kusmalarim ama eskisi gibi hic degil.
Dayanirim su saatten sonra

Bebişin hayırlı olsun öncelikle canım. Bulantının adını bile duyunca çok fena oluyorum hala :) bebişimi sağlıkla kucağına aldım çok şükür allah sana da nasip etsin. Aslında bulantı için yapılabilecek pek bir şey yok maalesef, bana su bile kokuyordu duşta bile bulanıyordu midem. Ama haftalar geçtikçe hafifliyor, tuzlu şeylerle bastırmakta çalış mideni. Çubuk kraker, çizi, sarı leblebi gibi. Doktorun uygun görürse ilaçta alabilirsin, benim çok şiddetliydi 3defa alıyordum. Dediğim gibi böyle bi süreç hafifliyor haftalar ilerledikçe, sen dinlen bol bol :) bazı arkadaşlar tuzlu çekirdeğin patlamış Mısır’ında iyi geldiğini söylüyordu ama denemedim

kizlar bende cok kotuydum zayifliyordum suyu bile icimde tutamiyordum ama sonra doktor bana kemoterapi goren hastalarin kullandigi bulanti ilacindan verdi ve o gercekten bende ise yaradi.

Ayrica ben havuc mandalina leblebi yiyordum ve bunlar iyi geliyordu. TAvsiye ederim. Ama inanin 16 haftalik falan oluna hepsi geciyor bulantilarin. Tabi sonrada mide yanmasi basliyor bebek buyudukce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…