Bulantı in bir anda kesilmesi

Uykucupandaa

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2021
815
289
33
Merhaba arkadaşlar 9+5 günlük hamileyim 6. Haftadan itibaren çok yoğun bulantı kusmam vardı ilaçla zor ayakta duruyorum. Dün bir uyandım bulantım falan yok ve internette okuduğum şeyler beni çok korkuttu. Kalp durması vs. Benim gibi bu durumu yaşayan bebeği sağlıklı olan var mı

Merhaba arkadaşlar 9+5 günlük hamileyim 6. Haftadan itibaren çok yoğun bulantı kusmam vardı ilaçla zor ayakta duruyorum. Dün bir uyandım bulantım falan yok ve internette okuduğum şeyler beni çok korkuttu. Kalp durması vs. Benim gibi bu durumu yaşayan bebeği sağlıklı olan var mı

Boşu boşuna kendinize stres yapmayın. Bir anda kesilir sonra hiç olmayacak şekilde bir anda tekrar başlar. Normal şeyler bunlar

Bulantıların 10-12.haftada durması gayet normal. Normalde 10.haftalık olması gerekirken bebeğimin kalbi 8.haftada durmuştu ve bulantılarım devam ediyordu onun için bulantı durduysa sıkıntı var diye birşey yok içinizi ferah tutun kontrelleri aksatmayın.

ben de çok korkmuştum , ultrasonda ama hareketleri yavaşlamış geldi bana, neyse okudum bende gögüs ağrın hala varsa iyiye işart bence

dr unuzla konuştunuz mu benim dr um o haftalar bulantın aniden kesilirse hemen gel ya d haber ver demişti canınızı sıkmak istemem ama biran önce dr a gidin

Merhaba benimde bir anda kesildi durumunuz nedir

Back
X