merhaba kızlar,
6 haftalık gebeyim ve midem resmen ağzımda ya. sürekli istifra ediyorum. artık oturup ağlamaya başladım durumum çok vahim arada bi serum yiyorum o topluyo biraz ama nasıl olacak nasıl geçiçek bilemiyorum bunaldım inanın. Sonu güzel olucak diye katlanıyoruz inş kucağımıza almak nasip olur ama tecrübeliler ya da aynı dertten müzdaripler destek olalım birbirimize
merhaba kızlar,
6 haftalık gebeyim ve midem resmen ağzımda ya. sürekli istifra ediyorum. artık oturup ağlamaya başladım durumum çok vahim arada bi serum yiyorum o topluyo biraz ama nasıl olacak nasıl geçiçek bilemiyorum bunaldım inanın. Sonu güzel olucak diye katlanıyoruz inş kucağımıza almak nasip olur ama tecrübeliler ya da aynı dertten müzdaripler destek olalım birbirimize
bulantı bilekliği hepsiburada dan aldım seabandilk defa senden duydum hem akupuntur hem bulantı bilekiğini internetten mi sipariş verdin bilekliği. zararı yoktur inş. akupunturu da araştırmam lazım derhal
faydasını gördüysen benim de almam lazım çok fenayım çünkü bide çalışıyorum çok zorlanıyorum çalıştığım yerde. ay çok saolasın canım ya
Merhaba canım benimde 6. Haftam bu zamana kadar bişeyim yoktu ama dünden beri psikolojik mi bilmiyorum ama mide yanması ve bulantı başladı,normalde iştahlıyımdır ama iki üç kaşık yiyince çıkarıcak gibi oluyorum henüz hiç kusmadım ama gercekten hiç hoş bi durum değil sürekli yataktayımArkadaşlar bende 7 haftalik hamileyim ama midem bulanıyor başım dönüyortuzlu leblebi krater hiç fayda etmiyor. Şimdilik evdeyim en azından yatıp dinleniyorum ama okullar açılınca ne yapıcam hiçbir fikrim yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?