Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bnm bulantılar 7-8 gibi başladı 11. Haftada kesildi 13. Haftada tekrar yine bulandı biraz şimdi 17. Haftadayım karnım şiş olmasa anlamıcam ne bulantı ne sinir stres :)) kuş gibiyim :)
selam ben de 8. haftamdayım ve bütün gün boyunca bulantım oluyor iki haftadır önceki gün acile gittim artık kadın doğuma serum taktı ve bitkisel bir ilaç verdi daha çok vitamin gibi birşey ama bana biraz iyi geldi doktorunuza danışın bence çekmek çok zor çünkü gerçekten. ilacın adı premesis bu arada.
Kızlar allah yardımcımız olsun gerçekten çok zor bende 6.haftada çekmeye başladım vücudum vitaminsiz ve susuz kaldığı için doktorum bir buçuk gün hastanede yatmamı istedi çıkana kadar da toplam 7 tane serum yedim zofreni almıştım ancak çıkarıyorum doktorum serumla zofreni takviye etti artık hapı ağız yoluyla alabiliyorum ve 1 haftadır şükürler olsun çok iyiyim kilo bile aldım
Arkadaşlar 13. haftamın son günlerinden selamlar :) en son 10. haftada yazmışım cevap, o tarihten bu son 1 haftaya kadar hastane yatışları 2-3 gün ara vererek, bol serum ve çok sıkıntı içerisinde geçti. Son bir haftadır az daha normalim, tabi ciddi kansızlık (iğne vuruluyorum) ve çok afedersiniz hemoroid hediyesiyle.. Tüm sistemimi altüst etti. Şimdi biraz biraz yağsız salçasız şeyleri yemeye başladım fakat sonrasında mide aağrıları ve hazımsızlık mücadeleme devam etmekteyim.
Zofer ve Zofran ilaçlarını kolay kolay vermiyolar, doktorun dediğine göre bu derece bulantılar "hiperemezis gravidium" olarak adlandırılıyor ve 1000 kadından 10'unda görülüyor yani gebelik bulantılarının ötesinde birşey yaşanıyor, o yüzden kullanmaya devam ediyorum. Elbette içim hiç rahat değil. Allah herkesi hepimizi şu sıkıntılı günlerden, keyifli gebelik günlerimize ulaştırsınnnn.. Amin
Kızlar allah yardımcımız olsun gerçekten çok zor bende 6.haftada çekmeye başladım vücudum vitaminsiz ve susuz kaldığı için doktorum bir buçuk gün hastanede yatmamı istedi çıkana kadar da toplam 7 tane serum yedim zofreni almıştım ancak çıkarıyorum doktorum serumla zofreni takviye etti artık hapı ağız yoluyla alabiliyorum ve 1 haftadır şükürler olsun çok iyiyim kilo bile aldım
selam ben de 8. haftamdayım ve bütün gün boyunca bulantım oluyor iki haftadır önceki gün acile gittim artık kadın doğuma serum taktı ve bitkisel bir ilaç verdi daha çok vitamin gibi birşey ama bana biraz iyi geldi doktorunuza danışın bence çekmek çok zor çünkü gerçekten. ilacın adı premesis bu arada.
valla bana etki etti bir haftadır kullanıyorum cidden bulantılarım azaldı ve o günden beri bir kere kustum sadece. ha tamamen geçmedi elbette ama katlanılır seviyeye geldi.
Canım bugün tam 9.haftaya girdim sadece sabahları çıkarıyorum bulantilarm var ancak rahatsız edecek kadar değil şükürler olsun bence doktorunla konuş benim tek çözümüm doktorumun verdiği serumlar oldu sağolsun
Merhaba arkadaşlar bende de boş boş bulantılar oluyor.5. Haftamda başladı ve inş kusmam cok korkuyorum kusmaktan ahh ahh deli gbı acıkıyorum ama yemeye korkuyorum ya havuç kemiriyorum ya naneli Sakız çiğniyorum hele ki diş fırçalamak tam bir eziyet Sabırla beklıcez çaresi yok
Bu mide bulantisi ayni bende de agir oldu.hala daha olsada eskiye gire cok hafifledi.ben kan kusuyordum artik bogazlarim kaniyordu.gunde 5_6 kez kustugum oluyordu.cok zor.Allah kimseye yasatmasin.3 kilo vrdim o kadar istahim iyi olmasina ragmen.premesis metpamid dramimne bende kullandim.en son zofran yazdi doktor.dramamine sadece yarim gun idare ediyor.zofrani henuz denemedim.serum 2_3 kez yedim.tansiyon yerlerde.9_5 surekli evde yatiyorum.doktor psikolojini guclu tut diyor.1 ay oldu walla.neyseki gunde 1 kez kusuyorum.bunada raziyim.yeterki tansiyonum dusmesin.bayginlik gelince basimi yastiktan kaldiramiyorum.umarim hepimiz duzelecegiz kizlar.1 hafta sonra 3.ayim bitiyor. Allah yardimcimiz olsun.