Bulantılarım Kesildi...

mmmelekkks

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2012
167
4
46
İstanbul
Selam kızlar. 8 haftalık hamileyim. en son geçen hafta doktora gittim, 7 hafta yerine 6 haftalık gözüktüğünü söyledi bebeğimin ama kalp atışlarının olduğunu, sağlıklı gözüktüğünü söyledi. 3 hafta sonra tekrar çağırdı ama vakit geçmiyor...
Bir de bulantılarım son günlerde kesildi iyice. Zaten çok yoktu ama şimdi hiç yok bulantım. Sadece iştahsızlık var. Bebeğimin kötü olduğunu göstermez değil mi belirtilerin kesilmesi? İlk bebeğim ve haliyle biraz tecrübesiz ve endişeliyim.Henüz hareketlerini de hissedemediğim için sanki ona bir şey olacakmış, farketmeyecekmişim gibi geliyor. Randevuma iki hafta var daha... Bebeğimi bir görsem içim rahatlayacak

canım seni çok iyi anlıyorum sıkıntı yapma dua et bulantı kişiden kişiye değişir benim 14.haftaya kadar sürdü hala ara ara var bunu baz alma ve üzülme...

Eğer bu kadar endişe ediyorsan farklı bir doktora gidebilirsin , ben de ilk hamile olduğumu öğrendiğim zamanlarda gittim doktora ama kese görünmedi testlerim hamile olduğumu söylüyor ama kese yok doktorum bana dış gebelik olabilir dedi nasıl korkuttu beni 5 -6 gün sonra tekrar gel dedi gönderdi. Bir gün sonra dayanamadım 3 boyutlu renkli ultrasonu olan bir doktor buldum ona gittim , keseyi gördüm aman nasıl rahatladım anlatamam :) Benim de ilk hamileliğim yürürken bile adımlarımı daha dikkatli atıyorum bebeğime bir şey olacak diye . Bana kalırsa sende çok düşünüyorsan merak ediyorsan bekleme git başka bir doktora günün gelince de aynı doktora tekrar gidersin için rahat eder en azından

teşekkür ederim kızlar yorumlarınız için. İki hafta kaldı randevuma. Dayanamazsam başka bir doktora giderim artık arada o zaman :) ama ters bir şikayetim olmadığından çok da sıkmamaya çalışıyorum kendimi. inşallah hep iyi olsun bebişlerimiz

merhaba...
benimde 8. haftam..
başından beri 1 defa bile midem bulanmadı..
hatta göğüs hassasiyetim dışında belirtim bile yok...
kişiden kişiye değişiyo demekki...
belirti olmaması sağlıksız olduğunu göstermez...
içini ferah tut..
bişey olsa bi kanaman anormal bi ağrın fln olurdu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…