bulantılarınız başladı mı ?

_sushico_

Guru
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2010
1.712
1.194
333
38
kızalar 2 gündür çok yoğun bulantılarım var herşeyden midem bulanıyor. işyerine tencere aldım resmen patates haşlıyorum. çok rahatsız edici kendimi zor ayakta tutuyorum sanki midem hep sulu gibi. 7. haftaya girdim bugün. siz neler yapıyorsunuz ?

kızalar 2 gündür çok yoğun bulantılarım var herşeyden midem bulanıyor. işyerine tencere aldım resmen patates haşlıyorum. çok rahatsız edici kendimi zor ayakta tutuyorum sanki midem hep sulu gibi. 7. haftaya girdim bugün. siz neler yapıyorsunuz ?
Ah ah yeni basliyor henuz baslardasin biz 11 haftadayiz 8 haftadan itibaren mide bulantim basladi hemde oyle boyle degil 24 saat gece bulantima uyaniyorum uykudan.sevdigim kokulara nefret ediyorum resmen.esimin kokusuna bile tahammul edemiyorum bekliyorum ne zaman gecicek :(

3 haftalikken bulantım basladı 18+1 haftalığım halen bulantım kusmam devam ediyor

ya gerçekten mi ?? :((((((( umarım 3-4 hafta sürer geçer işyerinde zor duruyorum kahve kokusu beni mahvediyor. patronum da sürekli psikolojik diyor zaten ona da ayrıcı kızıyorum bu halimde iyice sinirleniyorum.

Ben adete göre bugün 6+4 teyim. Kokulara karşı hassasiyet var ama bulantı yok. Aslında olmaması iyi ama ya bir sorun varsa diye düşünüyorum. Pazartesi keseyi gördük haftayada kendisini ve kalp atışını görmeye gidicez Allah nasip ederse.
İnşaallah bir sorun yoktur :( Allah evlatlarımızı bizlere bağışlasın. Sizde leblebi alın yanınıza. İyi geliyor diye biliyorum

Ben adete göre bugün 6+4 teyim. Kokulara karşı hassasiyet var ama bulantı yok. Aslında olmaması iyi ama ya bir sorun varsa diye düşünüyorum. Pazartesi keseyi gördük haftayada kendisini ve kalp atışını görmeye gidicez Allah nasip ederse.
İnşaallah bir sorun yoktur :KK43: Allah evlatlarımızı bizlere bağışlasın. Sizde leblebi alın yanınıza. İyi geliyor diye biliyorum
ah canım inş olmaz bende de yeni başladı. 6+5 de başladı benimde. önceden sadece koku hassasiyeti vardı. bizde ptesi kalp atışı için gidicez inş. hadi bakalım :)

ah canım inş olmaz bende de yeni başladı. 6+5 de başladı benimde. önceden sadece koku hassasiyeti vardı. bizde ptesi kalp atışı için gidicez inş. hadi bakalım :)
Hayırlısıyla inşaallah görürsünüz.

Ah ah yeni basliyor henuz baslardasin biz 11 haftadayiz 8 haftadan itibaren mide bulantim basladi hemde oyle boyle degil 24 saat gece bulantima uyaniyorum uykudan.sevdigim kokulara nefret ediyorum resmen.esimin kokusuna bile tahammul edemiyorum bekliyorum ne zaman gecicek :KK43:
ya ben de eşimin kokusuna tahammül edememeye başladım. yazık adam dakika başı yıkanıyor kokuyorum sanıyor:)) niye öyle oluyor ki acaba. yumurta süt ve eşimin kokusu beni mahvediyor:))

ya gerçekten mi ?? :KK43:(((((( umarım 3-4 hafta sürer geçer işyerinde zor duruyorum kahve kokusu beni mahvediyor. patronum da sürekli psikolojik diyor zaten ona da ayrıcı kızıyorum bu halimde iyice sinirleniyorum.
patronun kac kere hamile kalmis acaba ? psikolojikmis

ya ben de eşimin kokusuna tahammül edememeye başladım. yazık adam dakika başı yıkanıyor kokuyorum sanıyor:)) niye öyle oluyor ki acaba. yumurta süt ve eşimin kokusu beni mahvediyor:))
Aynen oyle yikanmakla olmuyor sabun kokusu sampuan kokusu,kendi kokusu beni deli ediyor adam da bikti resmen.haftalardir beni cekiyor

patronun kac kere hamile kalmis acaba ? psikolojikmis
hiç sorma onun deidği dışında kalan her şey anlamsızdır, en az 2 ay sonra başlar diyor bana. bende zaten 7. haftama girdim ve erken başlayabiliyor yani. haftaiçi işe haftasonu da para ödedikleri bir eğitime gidiyorum o yüzden tırsıyor galiba :))))))))))

S _sushico_ canım bizim seninle kısmetse aynı muhtemel Doğum tarihimiz :KK200: benim de 2 gündür midem çok bulanıyor . Sabah-öğle-akşam
Ne yapacağımı bilmiyorum :( uzandım şimdi , hiç birşey yapamıyorum , kafam kalkmıyor yastıktan .
Gerçi bebeğimden gelen herşeye razıyım ama gerçekten bulantı çok zor birşey :cry:

S _sushico_ canım bizim seninle kısmetse aynı muhtemel Doğum tarihimiz :KK200: benim de 2 gündür midem çok bulanıyor . Sabah-öğle-akşam
Ne yapacağımı bilmiyorum :KK43: uzandım şimdi , hiç birşey yapamıyorum , kafam kalkmıyor yastıktan .
Gerçi bebeğimden gelen herşeye razıyım ama gerçekten bulantı çok zor birşey :cry:
aynen canım :)) hemen patates haşla ve tuzlayıp ye. aşırı iyi geldi bana ya. öğlen yedim baya azaldı. tulum peyniri ekmek ve patates haşlaması. mideye çok iyi geliyor. sen kalp atışını duyabildin mi ?

aynen canım :)) hemen patates haşla ve tuzlayıp ye. aşırı iyi geldi bana ya. öğlen yedim baya azaldı. tulum peyniri ekmek ve patates haşlaması. mideye çok iyi geliyor. sen kalp atışını duyabildin mi ?
Kalp atışını duymadım ama gördüm :) sanki bişey göz kırpıyor gibi , yanıp sönen ışık gibi :) çok değişik bir şey :KK200: darısı duymaya inşallah .
Yarın tekrar gideceğim belki duyarım . Sen ?
Patatesi deneyeyim bakayım bi , sağol :*

Kalp atışını duymadım ama gördüm :) sanki bişey göz kırpıyor gibi , yanıp sönen ışık gibi :) çok değişik bir şey :KK200: darısı duymaya inşallah .
Yarın tekrar gideceğim belki duyarım . Sen ?
bende 1 hafta önce gitmiştim sadece keseyi gördük ozaman 6 hafta olmuştu tam.ptesi duymak için gideceğim inş. çok sabırsızlanıyurm :)

Benim 5 haftalıkken başladı. Mutfak banyo her yer kokuyordu. Bulantılarım fenaydı. Şimdilerde yarı yarıya azaldı. Mide boş kaldıkça su içiyordum daha da mide asidi oluyordu. Leblebi,kuru kayısı(kabızlığıma iyi gelir diye),çubuk kraker yiyebiliyordum. 9.haftadan beri azalmaya başladı. Sadece sabahları oluyor artık bulantı. Bulantınız oldukça kusun korkmayın. Inanın midede durdukça daha uzun süre yemek yiyemiyor insan.

Benim 5 haftalıkken başladı. Mutfak banyo her yer kokuyordu. Bulantılarım fenaydı. Şimdilerde yarı yarıya azaldı. Mide boş kaldıkça su içiyordum daha da mide asidi oluyordu. Leblebi,kuru kayısı(kabızlığıma iyi gelir diye),çubuk kraker yiyebiliyordum. 9.haftadan beri azalmaya başladı. Sadece sabahları oluyor artık bulantı. Bulantınız oldukça kusun korkmayın. Inanın midede durdukça daha uzun süre yemek yiyemiyor insan.
kusma isteğim yokki kusamıyorum sürekli bulantı ile duruyorum, çok garip :(

kusma isteğim yokki kusamıyorum sürekli bulantı ile duruyorum, çok garip :KK43:

O zaman arka arkaya su içme derim. Susuzluğunu daha çok salatalık vs gibi çok su barındıran midenin alabileceği sebze meyvelerle gidermeye çalış derim. Arka arkaya çok su içtiğim zaman bulantım çok oluyor ona dikkat ediyorum. Gerçi geceleri çok susuyorum su içiyorum ama sabahları bulantı çekiyorum. Geçicek zamanla inşAllah.

Back
X