bulantılarınız başladı mı ?

O zaman arka arkaya su içme derim. Susuzluğunu daha çok salatalık vs gibi çok su barındıran midenin alabileceği sebze meyvelerle gidermeye çalış derim. Arka arkaya çok su içtiğim zaman bulantım çok oluyor ona dikkat ediyorum. Gerçi geceleri çok susuyorum su içiyorum ama sabahları bulantı çekiyorum. Geçicek zamanla inşAllah.
inş canım .. biran önce geçsin de bizde sağlıklı beslenebilelim.

kızalar 2 gündür çok yoğun bulantılarım var herşeyden midem bulanıyor. işyerine tencere aldım resmen patates haşlıyorum. çok rahatsız edici kendimi zor ayakta tutuyorum sanki midem hep sulu gibi. 7. haftaya girdim bugün. siz neler yapıyorsunuz ?
merhaba. ben de asiri bulantı yaşadım,patates ve çubuk krakerle beslendim sadece... 16-17. haftada gececek demisti doktor. pek inanasım gelmemişti.ama inanin sonra o haftalarda tik diye kesildi...

merhaba. ben de asiri bulantı yaşadım,patates ve çubuk krakerle beslendim sadece... 16-17. haftada gececek demisti doktor. pek inanasım gelmemişti.ama inanin sonra o haftalarda tik diye kesildi...
Ah canım 16-17 çok uzun değil mi:110: inş daha erken kesilsin ben her gün ağlıyorum .

kızlar doktorum dramamine içmemi söyledi günde 3 kez aç karnına. Kafam çok karışık ne yapmalıyım ?

9 haftalık hamileyim hic bulantim yok. Sanırım sanslilardanim. Çalışıyorum bide. Sadece bazı yemeklerden tiksindim

kızalar 2 gündür çok yoğun bulantılarım var herşeyden midem bulanıyor. işyerine tencere aldım resmen patates haşlıyorum. çok rahatsız edici kendimi zor ayakta tutuyorum sanki midem hep sulu gibi. 7. haftaya girdim bugün. siz neler yapıyorsunuz ?
Benimde basladi bulantilarim

Back
X