- 6 Mart 2018
- 1.726
- 1.108
- 83
- Konu Sahibi Minikanneyimmm
Kizlar 10+1deyim. Stresli bi donemden geciyorum. Onceki aksamdan beri aralıksız baş ağrısı çekiyorum ve dun sabah ilk defa istifra ettim. Sabah normal kalkmistim. Mide bulantim falan yoktu zaten hamileligimin basindan beri bulanti cekmedim. Mutfaga girdim. Girdigim gibi lavaboya kosma ihtiyaci hissettim. Bu sabah midem bulaniyodu. Bi kac tane cubuk kraker attim agzima ve bol bol su icin dendigi icin biraz su içtim. Kahvalti etmek icin mutfaga girdigimde yine o lavaboya kosma istegiyle zor yetisip istifra ettim.
Benimle ayni zamanlarda bulantilari başlayan ve bu sekilde yasayan var mi. Ilk gebeligim. Ve gecirdigim bu stresli donem beni cok etkiledi. Ustune bulantilar istahimi kapatti dun iki pogaca bi tostla gunu bitirdim. Bugun henuz bisey yemedim. Bas agrilarida uykusuz birakti. Biraz uzaniyim iyi gelir dedim az once yine istifra ettim.
Sizin bulantilariniz ne zaman basladi. Benim gibi aniden mi yasadiniz yoksa bi sure bulanti cekip mi istifra ettiniz paylasir misiniz benimle.
(iki gundur mutfaga girdigim gibi bunu yasamamda garibime gitmedi degil acikcasi)
Benimle ayni zamanlarda bulantilari başlayan ve bu sekilde yasayan var mi. Ilk gebeligim. Ve gecirdigim bu stresli donem beni cok etkiledi. Ustune bulantilar istahimi kapatti dun iki pogaca bi tostla gunu bitirdim. Bugun henuz bisey yemedim. Bas agrilarida uykusuz birakti. Biraz uzaniyim iyi gelir dedim az once yine istifra ettim.
Sizin bulantilariniz ne zaman basladi. Benim gibi aniden mi yasadiniz yoksa bi sure bulanti cekip mi istifra ettiniz paylasir misiniz benimle.
(iki gundur mutfaga girdigim gibi bunu yasamamda garibime gitmedi degil acikcasi)