Ayyy daha 1 ay mı var neyse geçsinde başka bişe istemiyorum ya ama soda iyi geliyor denemeni tavsiye ederim yine bişe yiyemiyorum ama bulantımı biraz olsa alıyo
Peki istahin acildimi canım. Eskisi gibi olmaya başladınmi. Ben hicbise yiyemiyorum. Az bise yesem midem sisiyor. Çok yemisim gibi oluyorum. Her saniye bulantı hissi. Artık caresizim ya napsamm
Tam olarak eskisi gibi olmasam da ilk zamanlarla alakam yok en gttikçe de düzeliyor.Hiç geçmicek gibi geliyo ama sabır.Güzel birşey için çekiliyo bu sıkıntılar.3 aya kadar zaten bebeğin yediklerine ihtiyacı yok
Tam olarak eskisi gibi olmasam da ilk zamanlarla alakam yok en gttikçe de düzeliyor.Hiç geçmicek gibi geliyo ama sabır.Güzel birşey için çekiliyo bu sıkıntılar.3 aya kadar zaten bebeğin yediklerine ihtiyacı yok
Sen böyle diyince içim rahatladı inanki. Çok sağol canım benim. Gerçekten cok zor durum. Banada herşey iğrenç geliyor. 3. Ayda mi bitmeye başlıyor peki.
Canım cok cok zor günlerce agladıgımı biliyorum.
Bende oncelimle mide bulantısı geçti . 13. Hafta civarında.
Koku hassasiyeti azalarak bitti ama 16. Haftada artık deli gibi yiyordum :))
Canım cok cok zor günlerce agladıgımı biliyorum.
Bende oncelimle mide bulantısı geçti . 13. Hafta civarında.
Koku hassasiyeti azalarak bitti ama 16. Haftada artık deli gibi yiyordum :))
Ciddimisin tatlım ya inanamiyorum bende öyle olabilecemmi. Şuan öyle kötüyüm ki anlatamam. Midemden bıktım artık. Bitane meyve bile zorla yiyorum. Geçsin artık ağlicam yeter
Ciddimisin tatlım ya inanamiyorum bende öyle olabilecemmi. Şuan öyle kötüyüm ki anlatamam. Midemden bıktım artık. Bitane meyve bile zorla yiyorum. Geçsin artık ağlicam yeter
Ben küçüklüğümden beri mide bulantısından hep korkmuşumdur soğuk aldığımda evde çığlık çığlığa dolaşırdım gariban anacığım indallah etmişti genel bi istatistik var bulantı ilk üç ay sürer diye. Benim ilk üç ay baş dönmem oldu bulantımda vardı ama kendimi tuttum çıkarmamak için sabah kendi yaptığım kefiri içip tost yedim tekrar yattım uzandım. Çizi yemek bana iyi geldi bide başını yüksekte tut. Şimdi baş dönmem ve bulantım yok sadece kendimi tanıdım ve artık ne iyi gelir ne bana dokunur öğrendim
Kızlar ya ben de mahvoldum kusmaktan. Hem de bulantı için hap da alıyorum. Çok kötüyüm wcden çıkamıyorum şimdi bile ya. Ani kesecek bir şey yok mu ne yiyip içmek lazım kusmamak için? Nar ekşisi iç dedi kaynanam bana bir kaşık. Denesek mi?
Kızlar bende 8 haftaligim benimde midem çok bulanıyor yapı olarak kusamiyorum kuşmak istemiyorum ben hersey yiyorum ama çok yiyorum sanırım midem bulannca gidip zeytin yiyorum