Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cok erken daha hem belirti hem test için biraz daha bekleArkadaşlar merhaba son cinsel ilişkinin üstünden 14 gün geçti gaz çıkarma karın sertliği kramplar ve aşırı mide bulantısıyla beraber yemek hassasiyetim var hamile olma ihtimalim nedir. Reglime 10 gün var sizce test yaptırmalı mıyım
Erken gebelik testi yaptırdım negatif çıktı ama mide bulantısı halsizlik hala devam ediyorBen ilişkinin gününden itibaren sayınca 15. günde prodoctor erken gebelik testi ile pozitif gördüm hayırlısı olsun inşallah
Ayrıca bazıları erkenden hissedebilir kesinlikle. Bende de böyle olmuştu.Sadece beklemek çok yorucu sürekli farkında olup regl tarihini beklemeye çalışıyorsun.Herkeste böyle olmadığı için anlamaları zor psikolojik derler daha çok canın sıkılır. Bunun yerine olumlu düşün film kitap kendini oyalayacak zaman öldürecek şeylere ver kendini. Regl tarihine en azından 2gun kalaya kadar beklemen çok hayrına olur. İnşallah güzel haberlerini alirizArkadaşlar merhaba son cinsel ilişkinin üstünden 14 gün geçti gaz çıkarma karın sertliği kramplar ve aşırı mide bulantısıyla beraber yemek hassasiyetim var hamile olma ihtimalim nedir. Reglime 10 gün var sizce test yaptırmalı mıyım
Ya evet gerçekten de öyle ve psikolojiyi bozan şeyler zaten daha çok bu oluyor normalde kist vardı bende tekrar mı oluyorum diye düşündüm en başta ama arasında ki ağrı farkı çok fazla. Üstüne arkadaşlarımda yüzün gerildi karnın taş gibi felan deyince aklım da oraya kayıyor doğal olarakAyrıca bazıları erkenden hissedebilir kesinlikle. Bende de böyle olmuştu.Sadece beklemek çok yorucu sürekli farkında olup regl tarihini beklemeye çalışıyorsun.Herkeste böyle olmadığı için anlamaları zor psikolojik derler daha çok canın sıkılır. Bunun yerine olumlu düşün film kitap kendini oyalayacak zaman öldürecek şeylere ver kendini. Regl tarihine en azından 2gun kalaya kadar beklemen çok hayrına olur. İnşallah güzel haberlerini aliriz
Üşütmüş olma ihtimalini de eleme lütfen. Bulantılar bu kadar erken olmuyor, 6-14 haft arasında çıkıyoArkadaşlar merhaba son cinsel ilişkinin üstünden 14 gün geçti gaz çıkarma karın sertliği kramplar ve aşırı mide bulantısıyla beraber yemek hassasiyetim var hamile olma ihtimalim nedir. Reglime 10 gün var sizce test yaptırmalı mıyım
İnşallah hamilesindir canı gönülden diliyorum İnşallah gebelik haberiyle çok mutlu olursun.O da doğru ama işte dediğim gibi daha önceki durumlarımdan farklıyım şu an. Tek çare kalıyor geriye gecikme. Eğer gecikme olursa idrar testi yerine direk beta yaptircam. Siz yine de şans dileyin arkadaşlar çünkü çok istiyoruz bı çocuğumuzun olmasını
İnşallah teşekkürlerİnşallah hamilesindir canı gönülden diliyorum İnşallah gebelik haberiyle çok mutlu olursun.
Psikolojik bu belirtiler mide bulantısı beta salınımıyla başlar. Şuan gebelik olsa bile beta değeri oldukça düşükErken gebelik testi yaptırdım negatif çıktı ama mide bulantısı halsizlik hala devam ediyor
evet ben defalarca pozitif görüp mutlu olmuştum ertesi gün kan vermiştim negatif kesnlikle o teste güvenip umutlanmayınErken gebelik testlerine lütfen güvenme. Özellikle prodoctor çok sıkıntılı. Normal kaset test en iyisi.
ben şuan hamileyim ve mide bulantılarım 6-7. haftadan sonra başlamıştı . yani bilmiyorum dizilerde filmlerde hep hamileliğin ilk belirtisi mide bulantısı gibi gösteriliyor ama öyle değil bu kadar erken başlamaz mide bulantısı bence adetin geçtikten 2 hafta sonra başlamıştı mide bulantılarım şuan 4 aylık hamileyim hala bulanıyor meselaArkadaşlar merhaba son cinsel ilişkinin üstünden 14 gün geçti gaz çıkarma karın sertliği kramplar ve aşırı mide bulantısıyla beraber yemek hassasiyetim var hamile olma ihtimalim nedir. Reglime 10 gün var sizce test yaptırmalı mıyım