Bulantım var

gulnazik uzan

Üye
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2023
27
4
6
22
İki gündür çok kötü bulantım var ama hasta değilim ve aşırı derecede kendimi yorgun hissediyordum test aldım negatif çıktı acaba gebe olma ihtimalim varmı etrafimdakiler erken yapmissindir testi diyor 5-6 gün sonra buda dene dediler gerçekten gebe olma ihtimalim var mı sizce

İki gündür çok kötü bulantım var ama hasta değilim ve aşırı derecede kendimi yorgun hissediyordum test aldım negatif çıktı acaba gebe olma ihtimalim varmı etrafimdakiler erken yapmissindir testi diyor 5-6 gün sonra buda dene dediler gerçekten gebe olma ihtimalim var mı sizce
Bende öyle 2dir akşam yemeğinden sonra kusuyorum afedersin sürekli uyku isteği vs bel ağrısı kasık batması var bende sende başka ne gibi belirtilerin var ve adetin ne zaman test yapmışssın

Bende öyle 2dir akşam yemeğinden sonra kusuyorum afedersin sürekli uyku isteği vs bel ağrısı kasık batması var bende sende başka ne gibi belirtilerin var ve adetin ne zaman test yapmışssın
Ben adetim bittikten 14 gün sonra test yaptım negatif çıktı bendede bugüne kadar bulantı uyku isteği halsizlik vs vardı ama bel ağrısı bugün aşırı derecede arttı hatta eşim sinir bozdu yastık fırlatmak istedim ona bile gücüm yetmedi sen düşün o derece

Ben adetim bittikten 14 gün sonra test yaptım negatif çıktı bendede bugüne kadar bulantı uyku isteği halsizlik vs vardı ama bel ağrısı bugün aşırı derecede arttı hatta eşim sinir bozdu yastık fırlatmak istedim ona bile gücüm yetmedi sen düşün o derece
Bugün test yaptım erken gebelik testi negatif çıktı adetim normalde 13ünde haftaya ama diğer uygulamada ise 19u gösteriyor tekrr yapıcam test ama ne zmn onu bilemiyorum arada karnıma kasığıma ağrılar giriyor

Bide bişet sormak istiyorum geçen ay yumurtlama günü veya 1 gün öncesimi hatırlamıyorum ama leke gelmiş çook az akıntınla birlikte ama busefer öyle bişe olmadı neden sizce ? Belirtilerimide göz önünde bulundurursak

Sırtım belim ağrıyor bikaçgün başım ağrıdı hep çok şiddetli olmasada ağrıyordu ondan sonra 1/2 gün gögüs ucu sağ kolum ve bacağım sızlama oldu 2 gündür de ishallik var adete yakın ishal ben olmadım hiç yani ve çok tatlı tatlı batma var kasıkta bazen gelip gidiyor sızlama başka bişey yok bende

Back
X