- 16 Ekim 2014
- 212
- 51
- 123
- 36
- Konu Sahibi adyesmerim
-
inan onu düşününce de kötü oluorum ne yapmam lazım bilmiorumgaleta cubugu mide bulantin icin iyi olabilir.
cok iyi anliyorum. ilk hamileligim oyleydi. lakin yedikce acilirsin. dusununce hicbir seyi miden almiyordur. yedikce rahatlarsin. ama salcali yagli baharatli seyleri degil tabi. boyle sade kuru seyleri ye.inan onu düşününce de kötü oluorum ne yapmam lazım bilmiorum
canım çok teş ederim..meyve ve salatalık yiyorum sadece bebek besleniodur demicok iyi anliyorum. ilk hamileligim oyleydi. lakin yedikce acilirsin. dusununce hicbir seyi miden almiyordur. yedikce rahatlarsin. ama salcali yagli baharatli seyleri degil tabi. boyle sade kuru seyleri ye.
bebis su an seni somuruyor zaten. ama sen ac kalirsan vucudun kaslarin yemeye baslar bu da cok tehlikeli olur.canım çok teş ederim..meyve ve salatalık yiyorum sadece bebek besleniodur demi
tmm canım denicem yemeyi..tşk ederim tekrarbebis su an seni somuruyor zaten. ama sen ac kalirsan vucudun kaslarin yemeye baslar bu da cok tehlikeli olur.
yemeye çalışıyorum artık bende... biraz rahatladım peynir falan yiyorum..kuruyemişlerden badem ceviz kuru üzüm yemelisin,süt içmelisin ve yumurta,et,balık gibi yiyeceklerden protein almalısın,kurubaklagillerden yemen lazım.
kafandan bulantı düşüncesini atmaya çalış.düşündükçe daha kötü oluyor insanın midesi.
ve benim için mide kaynamalarım başladığı anda kurtarıcım naneli sakız.gerçekten rahatlatıyor.
bir de zencefilin iyi geldiğini okudum ama denemedim.abartmamak kaydıyla sıcak suya çaya veya normal içme suyuna biraz atarak deneyebilirsin.
ama dediğim gibi odak noktan bulantıların olmasın o zaman rahatlayacaksındır biraz
ohhh ne güzelll bu demek oluyor ki kısa sürede geçecek.kolaylıklar diliyorum :)yemeye çalışıyorum artık bende... biraz rahatladım peynir falan yiyorum..
çok tşk edirm canımm :)ohhh ne güzelll bu demek oluyor ki kısa sürede geçecek.kolaylıklar diliyorum :)
çok tşk edirm canımm :)
Canım benim 14. Haftam bitiyor ama hala ara ara kusuyorum hele senin haftandayken evde yapılan tost dışında birşey yiyemiyodum doktor herhangi bir sorun olmaz dedi bebek zaten cok küçük oyüzden dert etme 13. Haftadan sonra azalıyorçok tşk edirm canımm :)
evet canım aynı :)Bu arada günlşerimiz aynıymış :) 7+1 deyiz biz bugün :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?