bulantımm var...

adyesmerim

Ömrümmmm :)
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2014
212
51
123
36
arkadaşlar benm aşırı şekilde bulantımvar açım ama aklıma yemek gelince bile bi kötü oluorum...özellikle salçadan aşırı şekilde tiksindim...cnım hiç biş istemior bebeğe zararı olacak die çok korkuyorum

inan onu düşününce de kötü oluorum ne yapmam lazım bilmiorum
cok iyi anliyorum. ilk hamileligim oyleydi. lakin yedikce acilirsin. dusununce hicbir seyi miden almiyordur. yedikce rahatlarsin. ama salcali yagli baharatli seyleri degil tabi. boyle sade kuru seyleri ye.

cok iyi anliyorum. ilk hamileligim oyleydi. lakin yedikce acilirsin. dusununce hicbir seyi miden almiyordur. yedikce rahatlarsin. ama salcali yagli baharatli seyleri degil tabi. boyle sade kuru seyleri ye.
canım çok teş ederim..meyve ve salatalık yiyorum sadece bebek besleniodur demi

kuruyemişlerden badem ceviz kuru üzüm yemelisin,süt içmelisin ve yumurta,et,balık gibi yiyeceklerden protein almalısın,kurubaklagillerden yemen lazım.
kafandan bulantı düşüncesini atmaya çalış.düşündükçe daha kötü oluyor insanın midesi.
ve benim için mide kaynamalarım başladığı anda kurtarıcım naneli sakız.gerçekten rahatlatıyor.
bir de zencefilin iyi geldiğini okudum ama denemedim.abartmamak kaydıyla sıcak suya çaya veya normal içme suyuna biraz atarak deneyebilirsin.
ama dediğim gibi odak noktan bulantıların olmasın o zaman rahatlayacaksındır biraz

yemeye çalışıyorum artık bende... biraz rahatladım peynir falan yiyorum..

çok tşk edirm canımm :)
Canım benim 14. Haftam bitiyor ama hala ara ara kusuyorum hele senin haftandayken evde yapılan tost dışında birşey yiyemiyodum doktor herhangi bir sorun olmaz dedi bebek zaten cok küçük oyüzden dert etme 13. Haftadan sonra azalıyor

8.haftanın beri ben de kötüyüm. Dunki istifarda sanirim girtlagim çok zorlanmis.yutkunamiyorum
Bu arada 2 yastikla yatinca gece bi nebzE oksun rahatladim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…