Bulaşık makinası çiziyo yardım kıslarr..

minikcadimm83

MeLeĞiM BeNiMLe..
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2008
2.657
3
316
Diğer
kıslar yaa nezamndır bulaşık makinam çiziyo yeni farketmedim ama..
dikkatli bakılnca belli oluyo.
sizde de böyle bi sorun varmı napmam gerekiyo,yazıkyaa bütün tencerelerimi atamam makinaya:(((((

Son düzenleme:
tuz içermeyen deterjan tercih ediceksin
birde teflon olan hiç bişeyini makinaya atmıycaksın :delphin:

Canım, makinen bozulmuş bence hemen servisi çağır. Benimki vestel marka idi aynısını yaptı kabı kacağı mahetti sonradan da kurulamamaya başlıyor. Jel temizleyici falan tavsiye ediyorlar ama asıl sorun makinede hiç bekleme bence hemen baksınlar.

benim ilk makinem miele idi. ve yeni almistim.hani catal,kasiklar icin sepet degilde en ust katta cekmeceli bolumu olan modelden..cizilmedik hic bir ne tabak ne bardagim kalmisti. sadece jel deterjan kullanir olmustum. sukur sattim o makinemi. ayni makineden arkadasimda almisti . ve hala kullaniyor.onun da cizilmemis hic bir seyi kalmadi..sanirim sorun o model makinelerdeydi..oysaki o zaman en kaliteli ve pahali makine o oldugu icin almistik...

bence en kısa sürede servis çağır baksınlar bazen makine ayarları ilgili bişeyden de kaynaklanabiliyo. benimde bir ara camlarda gökküşeğı tarzında renklenmemeler ve dalgalanmlara yapıyordu parlatıcı ayarını yüksek bulmuşlardı. son zamanlarda artık esrvisler ist için söledikleri tuz kullanmayın diyolar onlarda size bu tarzda konularda yardımcı olurlar.

bence en kısa sürede servis çağır baksınlar bazen makine ayarları ilgili bişeyden de kaynaklanabiliyo. benimde bir ara camlarda gökküşeğı tarzında renklenmemeler ve dalgalanmlara yapıyordu parlatıcı ayarını yüksek bulmuşlardı. son zamanlarda artık esrvisler ist için söledikleri tuz kullanmayın diyolar onlarda size bu tarzda konularda yardımcı olurlar.

benimkide öyle bardaklar iyide cam tabaklarım dalgalı gibi. demek çaresi varmış. ben bahane edip makineyi değiştirmeyi düşünüyordum. :roflol:

Benim bildiğim bulaşıkları çizen toz deterjanlar sert oldukları için kolay erimiyo bardakları çiziyo benimkilerde öyleydi sanki özellikle çizmişsin gibi:kızgın: sonra jel deterjan kullanmaya başladım bidaha çizik olmadıyerimseniben

canim deterjanindan da olabilir. ben hep calgonit alirdim. hicbirseycik olmazdi. sonra 6 ay kadar yurtdisina gittim. kardesim ucuz diye ucuz markalarinkini almis. cizilmedik tabak bardak kalmamis. gelince hepsini attim. yeni bardaklar tabaklar aldim. deterjani calgonit koydum, bir daha cizmedi. senelerdir kullaniyorum. yani detarjan da onemli.

Bir de mesela arkadasima ilk kurulumda suyuna test yaptilar. tuz kullanm,aniza gerek yok dediler. yanlis su sertligine gore tuz vs kullanimi da cizik yapiyor sanirim. bundan emin degilim ama.

canım, tablet deterjan aniden çözülür bulaşıklara ve bulaşık makinasının içine sert ve hızlı bir şekilde çarptığı için hem makinanın içini hemde bardak ve tabakları çizer eski yöntem olan toz deterjan kullanmanızı öneririm..... hoşçakalın

canım, tablet deterjan aniden çözülür bulaşıklara ve bulaşık makinasının içine sert ve hızlı bir şekilde çarptığı için hem makinanın içini hemde bardak ve tabakları çizer eski yöntem olan toz deterjan kullanmanızı öneririm..... hoşçakalın

jel de ii diyolar ama denicem bakalım..

Back
X