Bulaşık Makinası Deterjanı

Bluesong

Guru
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2008
60
7
296
Arkadaşlar merhaba bulaşık makinası aldım profilo 3programlı bu makinayı kullanan varmı varsa memnunmusunuz bosch almaya gittim o biraz daha pahalıydı satıci siemens profilonun bosch gurubunun ve aynı üretim oldugunu söyledi inceledim ön panele harıc herseyi birebir aynı tabak yerleri yatıyo ayarlanabilir sepet tek sepet yıkama a enerjı tüketimi özellikleri bunlar birde ilk kez kullanacagım deterjan parlatıcı tuz vs okudum nette hangilerini önerirsiniz şimdiden teşekkürler

makinen hayırlı olsun cnm , bence güzel bir seçim yapmışsın , finish sıvı bulaşık detarjanını kullanıyorum ben , parlatıcı ve tuzunuda aynı şekilde.

Teşekkür ederim arkadaşım tavsiyeni dikkate alacağım yarın kurulumunu yapacaklar bu gün alacagım deterjanı

ben tuz yerine kaya tuzu parlatıcı yerine de elma sirkesi kullanıyorum memnunum..zaten yeterince kimyasal kullanıyoruz elimden geldiğince doğal şeyler kullanıyorum

profilo alarak çok iyi seçim yapmışsın..
bosch ta süper ..
eltimin makinesi profilo süper yıkıyor o bazen bimin deterjanını bile alıyor pırıl pırıl çıkıyor bulaşıkları..
daha 1 kere bile temizleyici kullanmadı üstelik..
benimki beko sürekli tmizleyici ister (1-2 ayda) , koymazsam kirli çıkıyor çünkü bulaşıklar
ille finish olcak prille bile yıkamaz sinir ediyor beni..
ama yine de ALLAH yokluğunu göstermesin :1:
güle güle kullan makineni :))

Yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar ayca içimi rahatlattın saol bi kaç yerde harika yıkıyo kurutması zayıf yazmışlarda onun ıcin korktum.yarın deneyim yazarım burayada bu arada elma sirkesi aldım deterjani daha almadım

arkadaşlar makinamdan memnun kaldım pırıl pırıl yıkıyor kızartma tavasını akıtıp koydum onu bile ışıl ışıl yıkadı ama yıkama bitince kapagını açtım hemen su damlacıkları gördüm her tarafında kapagı açık beklettim biraz kurudu hemen ama bardaklarda biraz su lekeleri kaldı ikinci yıkamamda parlatıcı kullandım yıkama bitince hemen kapagını açmadım kurutması iyiydi makinanın iç duvarlarında su damlacıklaı vardı ama onunda normal oldugunu düşünüyorum sonuçda içinde buhar vardı ama bulaşıklar kuruydu ama bazı bulaşıklarda mesela bi tane bardakda yada tencere yanlış yerleştirdiysem içinde birazcık su birikiyo bu tabiki normal bi durum ama rengi biraz düşündürdü beni böyle bulanık bi renk yani prinç suyu gibi bu normalmidir sizin makinanızdada bazı eşyalarınızda su kalırsa durumu rengi bulanık mı cevap verenlere şimdiden teşekkür ederim

Finish en iyisi, baskalarnida kullandim ama hic memnun kalmadim... gercekten cok büyük fark oluyor

ters olan bulasiklarda beyaz su birikintiside her makinede oluyor, gayet dogal yani...

Finish en iyisi, baskalarnida kullandim ama hic memnun kalmadim... gercekten cok büyük fark oluyor

ters olan bulasiklarda beyaz su birikintiside her makinede oluyor, gayet dogal yani...

arkadaşım yorum için teşekkürler deterjan olarak finish qantum aldım parlatıcı olarakda bimde satılanı aldım parlatıcı olarakdamı finish almalıyım

arkadaşım yorum için teşekkürler deterjan olarak finish qantum aldım parlatıcı olarakda bimde satılanı aldım parlatıcı olarakdamı finish almalıyım

bende quantum kullaniyorum, normal finish aldigim zaman bile fark ediyor... quantum iyi gercekten...
bimin parlatici nasil bilemem ama eger bulasiklarinda su lekesi yoksa kullanabilirsin, illa finish alman gerekmiyor...

bu arada makinenin kapagini acik birakma buharliyken, ben aldigimda kesinlikle buhari sogumadan uzun süre acik tutmayin,
buhardan dolaplariniz kabarir demislerdi.

Su lekesi kalmadı ama dedigim gibi bi tane bardak bi de tavada ıslaklık vardı ben yanlıs dizdim sanırım onlarıda çeşmede tekrar duruladım

bende quantum kullaniyorum, normal finish aldigim zaman bile fark ediyor... quantum iyi gercekten...
bimin parlatici nasil bilemem ama eger bulasiklarinda su lekesi yoksa kullanabilirsin, illa finish alman gerekmiyor...

bu arada makinenin kapagini acik birakma buharliyken, ben aldigimda kesinlikle buhari sogumadan uzun süre acik tutmayin,
buhardan dolaplariniz kabarir demislerdi.
cnm merhaba benimde arçelik makinam dün kuruldu
kuran çocuk asla quantum kullanmayın bulaşıklarınızı çizer dedi
bugün yanlışlıkla quantum almışım ben
ve asla tuz koymayın tuz koyarsanızda çizer dedi
tuz lambası yansın sorun olmaz dedi
yıkandıktan sonra kapak açık bırakma konusuna gelince
ben kullanma talimatında az açık bırakın diye okumuştum
dün açık bıraktım ama fincanlarımın üüzerinde sular vardı

Back
X