bulaşık makinası turşusu duydunuzmu hiç :))

eylulvebarıs hangi siteden alıntı bu sen onuda ekle bakemmm

Son düzenleme:
aaa çok şaşırdım yaa bulasşık makinasıda aşmış kendini bende iyi valla tursu kuruyo konserve yapıyo yogurt mayalıyo tembelim ben tembellohaoldumsmile

Gerçekten ilginç ama deneyen yok sanırım.
Yurdum kadınları daha ne buluşlara imza atacaktır kimbilir
Nasıl da akıllarına gelmiş hayret. Kırk yıl düşünsem aklıma gelmezdi.
Ben güvenip deneyemem şahsen.
Birisi dalga geçmiş gibi geldikaydirigubbakcemile3

bende konserve yapıyorum.... domates sosu taze fasulye patlıcan yemegi kabak yemegi hatta mısır yemekle pişirken biraz fazla yapıp küçük bi kavanoza dolduruyorum hemen kapagını kapatıyorum ve hemen en yüksek derecewde makınaya atıyorum bulaşıkların yanına 1 kavanoz için boş çalıştırmaya gerek yok makınayı püf noktası kaynarken atmak sogutup attıklarım bozuldu birde metal cevirme kapaklı soda şişelerine domates rendesi çok pratik oluyor tek yemeklik ....

ay merak ettim googleden baktım kadının birisi yapmış tarifini falan yazmış fotosunuda çekmiş forum sanırım googleye bulaşık makinasında turşu yazıp ilk çıkana tıklayın merak edenler

çok ilginç yaa, neden olmasın, bi denicem ya merak ettm. neler de buluyo bu millet. 40 yıl düşünsem bulşık makinede turşu kuracağımı tahmin edemezdim :81:

kızlar internette daha neler varr!!
bulaşık makinasında tavuk kızartan bile varmış! fırın poşetine koyup kızartıyormuşlar.
ıspanak yıkayanlarda varmş!
ama bu kadarınada pes yaniii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…