bulaşık makinası turşusu duydunuzmu hiç :))

arkadaşlar her gün yeni bi teknik çıkıyo yetişilmiyo

bulaşık makinasında turşu yapılıyomuş
ve ertesi gün yeniliyomuş nasıl ben şaşırdım
çokta beğendim tadı nefisti

kavonoza turşu hazırlanıp agzı kapanıp bulaşık makinasına koyup
uzun proğramda çalıştırılıp bitincede çıkarıp kaldırılıyo soğuyunca yeniyo
o gün yedik güzeldi
su üzüm sirkesi ve elma sirkesi ablacım karışık tuzuda turşu tuzu ayarında bi kaç tanede küçüklerinden limon tuzu attım

önce kornişonları dizdim
sonra sularını koyup kapaklarını kapattık makinaya uzun proğramdan attık bu kadar başka sorun olursa buralardayım ablacım

tavsiye ederim
siteden alıntıdır

siz daha yeni mi duyuyosunuz :1ninca: benim bulaşık makinası alalı nerdeyse 6 sene olacak.. hala duruyo..al sana bulaşık makinası turşusu delikafadulden

şaka bi yana ilk defa duydum kaydirigubbakcemile3

siz daha yeni mi duyuyosunuz :1ninca: benim bulaşık makinası alalı nerdeyse 6 sene olacak.. hala duruyo..al sana bulaşık makinası turşusu delikafadulden

şaka bi yana ilk defa duydum kaydirigubbakcemile3

seninki tam turşu olmamış canım asıl turşu benimki 9 yıllık :gitme::gitme::gitme:

seninki tam turşu olmamış canım asıl turşu benimki 9 yıllık :gitme::gitme::gitme:

kız aklıma geldi konuyu okuyunca..anneme gittim sordum 7 sene bitcek dedi akannehir ..onların üstüne kaç model geldi geçti bilinmez..kader arkadaşım benm :teselli:

kız aklıma geldi konuyu okuyunca..anneme gittim sordum 7 sene bitcek dedi akannehir ..onların üstüne kaç model geldi geçti bilinmez..kader arkadaşım benm :teselli:

ne varsa eskilerde varmış canım yerimsenibentaş gibiler :kedi:şimdikiler gibi dijital değil yanlış tuşa basıca bozulmuyo hemen:jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…