bende makinamı 1 senedir kullanıyorum 3 sorun yaşıyorum
1-alt fervanem su tazzikli geldiği için esneme yapıyor ve güp güp die üst bölmeye su transfer eden boruya çarpıyor (servis geldi değiştirdi olur abla plastik aksam dedi gitti :))
2-sadece bir takım su bardaklarımda puslu çıkartıyor
3- ve en büyük sorunum servis bile çare bulamadı.önceleri sadece çatal bıçak takımlarında oluyordu şimdi ise bardaklarımda bile oluyor sanki paslanmış gibi lekeler oluyor çıktıktan sonra hafif nemli bezle sildiğimde bi nebze azalıyor ama diğer yıkamada yine aynıartık çatal bıçaklarımı elde yıkıyorum
makinem Beko D2 3001
yaa benımmakınem d1 3001 ama aynı sorunlar benımkındede mevcut 2 yıllık makıne servıs cagırmayı dusunuyordum bısey yapamıyorlarmı
valla benım 6 bardgım aynen oyle oldu denemedıgım sey kalmadı bulasık makınası harıcınde herseyı denedım
cıfledım cıkmadı
camasır suyuna yatırdım cıkmadı
kırec sokucuye yatırdım beklettım cıkmadı
en son matıkle yıkıyım dedım duusn onla bıle gene cıkmadı
en sonunda bardakları cope atmak zorunda kaldım
benımkı vestel zaten hıc mennun degılım tek care atmak oldu
parlatıcı koymasanda olur ama tuzu bittiğinde muhakkak extra tuz alıp 1 kilo civarı koyucaksın makineye.
ha bide kıslarrr ben fırının üzerindeki ocagın demirini bikere makinaya attım sanki siyah kısmı soyuluyor gibime geldiiii..siz atıyomusunuz atsam bşy olurmu acep bidahabu teknoloji başıma bela yaf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?