A adi_sevda Popüler Üye Kayıtlı Üye 16 Ocak 2010 1.027 383 133 10 Eylül 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi nem #41 mrb arkadaşlar benim bulaşık makinem ariston.. makineyi kuran servis kesinlikle tuz kullanmayın dedi. tuz partakları çiziyormuş..eğer bardaklarınızda yada kaşıklarda su lekesi kalıyorsa parlatıcı ayarını yükseltin..ozaman leke felan bırakmıyo..
mrb arkadaşlar benim bulaşık makinem ariston.. makineyi kuran servis kesinlikle tuz kullanmayın dedi. tuz partakları çiziyormuş..eğer bardaklarınızda yada kaşıklarda su lekesi kalıyorsa parlatıcı ayarını yükseltin..ozaman leke felan bırakmıyo..
C combine Nirvana Kayıtlı Üye 27 Ocak 2009 1.437 751 688 10 Eylül 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi nem #42 benim makinamda arçelik ve en uygunlarından almıştım sadece 2 programı var kesinlikle tuz kullanmıyorum....Tablet deterjan ve parlatıcı olarak elma sirkesi kullanıyorum fakat çok memnunum mis gibi pırıl pırıl bardaklar,tabaklar.....
benim makinamda arçelik ve en uygunlarından almıştım sadece 2 programı var kesinlikle tuz kullanmıyorum....Tablet deterjan ve parlatıcı olarak elma sirkesi kullanıyorum fakat çok memnunum mis gibi pırıl pırıl bardaklar,tabaklar.....
de_niz Yol arkadaşım Kayıtlı Üye 28 Ocak 2013 5.477 95 163 18 Nisan 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi nem #43 Bu konuda bende muzdaribim pırıl pırıl yıkayan makinem son zamanlarda bardak cam tabaklarıma mahvetti ve hala da sorunu çözmüş değiliz
Bu konuda bende muzdaribim pırıl pırıl yıkayan makinem son zamanlarda bardak cam tabaklarıma mahvetti ve hala da sorunu çözmüş değiliz