• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bulaşık Makineleri bulaşık makinesi için domestos kullanmak

Skally

Üye
Kayıtlı Üye
23 Mart 2013
12
0
16
İçel Mersin
kızlarrr yardım !!!!!!!!!!
bulaşık makinem için domestos kullanmam doğrumu sizce bu konu hakkında bana yardım edermisiniz ?

ben her saferde kullanırım...
neden yanlış olsun ki:26:

çamaşır suyuyla bulaşık mı yıkanır yaa
kanser olacaksınız
yerlerde bile kullanmak zararlıyken yiyip içtiğin şeyi yıkamak facia

Bardaklar beyaz ve parlak olsun diye arada koyuyorum cok az ama ben parlatici kismina elma sirkesi koyuyorum parlatici yerine deterjan artigi kalmasin diye...

Ben ilk defa denedim bugun ama mat ve kirli gibi oldu bulasiklar,deterjan gozune koydum,ondan mi oldu acaba???

kızlarrr yardım !!!!!!!!!!
bulaşık makinem için domestos kullanmam doğrumu sizce bu konu hakkında bana yardım edermisiniz ?

domestos değil de çamaşır suyunu denesen daha iyi sonuç alırsın. çünkü domestos köpürdüğünden iyi durulanmıyor. ve cam eşyalar buğulu kalıyor.

makineyi çalıştırırken bir iki damla damlat içine hiç bişi olmaz.

Ben ilk defa denedim bugun ama mat ve kirli gibi oldu bulasiklar,deterjan gozune koydum,ondan mi oldu acaba???

deterjan gözüne değil de makinenin içine damlatın bir iki damla. birde domestos yerine çamaşır suyu deneyin. durulanması daha kolay :55:

Bncde kesinlikle camasr suyu dne elma srkesni de parlatıcı yerine koy bn ck faydasını qrdm hem makinadki koku qtti hem de bardaklrm parladı tavsiye edrm

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben değilde kayınvalıdem koyuyor.ben sağlıklı bulmuyorum.elimize temqsında bile sadece suyla durulanmıyor kı mesela yerleri silmeye koydugunuzda.yerleri silmeye kızım oldugundan beri arap sabunu kullanıyorum belkı öyle hos cicek kokmuyor ama sağlıklı

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Son düzenleme:
ben makinaya asla koymuyorum iç aksanı için çok zararlı aşındırıcı var sonuçta ve sağlık için de çay bardaklarında renk değişimi olunca bir damla damlatıp kaynar suyla dolduruyorum sonra elde durulayıp bir de makinaya koyuyorum arınsın diye

Back
X