Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bulaşık Makineleribulaşık makinesi için domestos kullanmak
Bardaklar beyaz ve parlak olsun diye arada koyuyorum cok az ama ben parlatici kismina elma sirkesi koyuyorum parlatici yerine deterjan artigi kalmasin diye...
Bncde kesinlikle camasr suyu dne elma srkesni de parlatıcı yerine koy bn ck faydasını qrdm hem makinadki koku qtti hem de bardaklrm parladı tavsiye edrm
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ben değilde kayınvalıdem koyuyor.ben sağlıklı bulmuyorum.elimize temqsında bile sadece suyla durulanmıyor kı mesela yerleri silmeye koydugunuzda.yerleri silmeye kızım oldugundan beri arap sabunu kullanıyorum belkı öyle hos cicek kokmuyor ama sağlıklı
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ben makinaya asla koymuyorum iç aksanı için çok zararlı aşındırıcı var sonuçta ve sağlık için de çay bardaklarında renk değişimi olunca bir damla damlatıp kaynar suyla dolduruyorum sonra elde durulayıp bir de makinaya koyuyorum arınsın diye